Kako se pripremiti za dolazak bebe?


Porodica

Dolazak bebe je velika promena za roditelje, ali i za bebu koja je do pre par dana bila u udobnosti maminog stomaka. Zato je jako bitno da se pred dolazak za bebu pripremite dobro. Evo šta bi svaka beba trebala da ima: 

Mašina za belu buku

Jedna od sitnijih, ali bitnijih stvari u prvim mesecima bebinog života može da bude upravo mašina za belu buku. Ova mašina pušta zvuke bele buke koju će beba prepoznati. Kako to? Bela buka dosta podseća na zvuke koje je beba čula dok je bila u stomaku. Tako će ova mašina nekada imati moć umirivanja bebe, a odlična je stvar i kada beba zaspi. Puštanjem bele buke tokom noći ćete osigurati bebin duži san jer će ona mnogo manje čuti zvuke izvan njene sobe ili na ulici. 


Krevetac za bebe 5 u 1

Naravno, prva stvar koja je potrebna bebi kada dođe iz porodilišta jeste krevetac. Krevetac može da bude nasleđen od roditelja, prijatelja ili sestre, ali naša preporuka jeste da, ako ste u mogućnosti kupite potpuno nov krevetac. Kako u današnje vreme sve napreduje brzo tako napreduje i oprema za bebe. Jedna od stavki koja je dosta napredovala jeste upravo krevetac. Danas možete da kupite krevetac za bebe 5 u 1. Krevetac za bebe 5 u 1 je odlična stvar za svaku kuću. Ovaj krevetac neće koristiti samo par godina bebinog života već će vam trajati dugi niz godina. 

Šta podrazumeva krevetac za bebe 5 u 1? Kao prvo i osnovno dobijate krevetac, pored toga dobijate komodu za presvlačenje sa fiokama za odlaganje, krevetac kasnije može da se transformiše u krevet za dete do 12. godina, a može i da se doda još jedan dušek i time da se dobiju dva kreveta. Ovo možete postići tako što fioku na dnu kreveca izvadite, dodate dušek odgovarajuće veličine i dobijete još jedno mesto za spavanje. Kada vam dete ili deca prerastu krevete lako možete ovaj krevetac za bebe 5 u 1 da pretvorite u radni sto za vaše dete. Odlična investicija za vas i vaše dete. 

Alarm za bebe

Još jedna odlična stvar koju treba da imate u kući jeste alarm za bebe. Uz pomoć alarma ćete moći da se opustite u svojoj fotelji dok vam beba spava, a ne da svako malo trčite do sobe i osluškujete da li se beba čuje. Moći ćete da izađete na terasu i da uživate u noćnom pogledu ili da se na miru okupate tako što ćete znati u svakom trenutku da li vašoj bebi trebate uz pomoć alarma. Takođe, kada beba malo poraste i počne sama da se igra u sobi alarm je super stvar za nadzor dece. U svakom trenutku ćete znati šta radi i da li detetu možda treba vaša pomoć. 

Ovo su samo neki od stvari koje vašoj bebi trebaju, ali svakako su jedni od najbitnijih. Ako vam nešto i zafali kada beba dođe, ne sekirajte se, kupićete. Najbitnije je da ste vi i vaša beba dobro i zdravo, a za sve ostalo ćete se snaći. 
Srodni tekstovi:


10. nedelja trudnoće – formiranje organa je završeno, sledi rast i razvoj!

Trudni ste između 64 i 70 dana. Za to vreme maleno biće u vama završava fazu embriona i započ...

Detaljnije

Povećana potražnja dostave hrane

Zašto je ovaj potrošački trend toliko popularan?Dostava hrane je kurirska usluga preko...

Detaljnije

Razvoj medicinske karijere u inostranstvu i alternativa

Kada se lekari iz državnih Domova zdravlja žale na visinu plate i nedostatak kvalitetne medicinske o...

Detaljnije

Putovanje autobusom do nemačkih gradova

Putovanja na relaciji Srbija Nemačka su jako česta, zbog čega se u skoro svakom trenutku ka određeni...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS