5 razloga koji dokazuju da su stambeni kontejneri uvek dobro rešenje


Dom Građevinarstvo



Od kada su se pojavili kao rešenje za stvaranje dodatnog prostora, montažni kontejneri su doživeli ogromnu popularnost. Najpre je to bilo u okviru određeni profesija, kao što je građevina, gde je često potreban prostor za rad, skladištenje, sanitarno rešenje, a oni to sve nude. Idući za takvim rešenjima, uvidelo se da mogu da budu savršeni i za stanovanje, zbog čega su stambeni kontejneri danas i najpopularniji.

Postoji ogroman broj razloga zbog kojih bismo mogli reći da je ovaj tip objekta nešto šta treba uvek uzeti u razmatranje, bilo da vam je potrebno kao stalno stambeno rešenje ili kao vikendica, a ovde izdvajamo pet osnovnih koji će vam se sigurno veoma dopasti.

Brza izgradnja i montaža

Razlog zbog kojih su, ne samo stambeni kontejneri, već uopšte sve vrste montažnih kontejnera postali tako traženi i popularni jeste brzina u izgradnji i montiranju. U proseku, rok u kojem se dobija kompletan kontejner, uz montiranje i spremnost za korišćenje je između mesec i dva meseca, što je neverovatna brzina kada u obzir uzmemo sve druge vrste objekata koji zahtevaju dug proces pripreme i izgradnje, a tek onda uređivanja. Za razliku od svega toga, stambeni kontejneri su odmah nakon montiranja na željenoj lokaciji spremni za useljenje. 

Nepostojanje administrativnih zavrzlama

Dolazimo do jednog od razloga koji svima prija, a to je činjenica da ne postoje administrativne zavrzlame oko dobijanja raznoraznih dozvola. Iako su stambeni kontejneri objekti koji se mogu koristiti i za stalno i privremeno stanovanje, i dalje se vode kao privremeni objekti, zbog prirode svoje gradnje i montiranja. Iz tog razloga nisu ni potrebne sve dozvole koje se inače zahtevaju za izgradnju druge vrste stambenih ili poslovnih jedinica.

Ako vas brinu priključci za instalacije, o tome ne treba mnogo da mislite, jer se bez ikakvih dodatnih dozvola mogu dobiti i priključak za vodovodnu mrežu i struju.

Ekonomično stambeno rešenje

Kada govorimo o prednostima ne možemo nikako zaobići ulaganja kada su finansije u pitanju. Izgradnja svake vrste objekta zahteva ogromna ulaganja, ulaganja u materijale, radnike, dodatne radove... Kod stambenih kontejnera cene su fiksne prema traženim nacrtima i projektima, a u njih ulazi i transport, kao i montaža, dok je unutra uredno postavljena i sva potrebna oprema. Ulaganje u stambeni kontejner i bilo koji drugi objekat se ne mogu porediti, jer su razlike ogromne. 

Lako održavanje stambenih kontejnera

Stambeni kontejneri su veoma dugovečni, ukoliko se redovno održavaju i ukoliko se o njima vodi računa. Ono šta je najvažnije jeste da se održavanje lako sprovodi, uz premazivanja s vremena na vreme, koja štite od korozije i regularno održavanje prostora, spolja i iznutra.

Moderan izgled

I za kraj ono šta je i najlepše, a to je moderan izgled koji možete prilagoditi svim svojim potrebama i željama, čak i uz mogućnost kasnije nadogradnje i proširivanja. Stambeni kontejneri dozvoljavaju da stvorite veoma modernu oazu, prostorije u staklu, dok unutrašnjost možete regularno isplanirati prema bilo kojem stilu uređenja enterijera da to želite, bez ikakvih problema i zastoja. A, naravno, lep i udoban prostor su za život jedan ne od željenih, već potrebnih uslova za lep život. 








Srodni tekstovi:


Kulturne manifestacije u Beogradu koje morate posetiti

Prestonica Srbije nadaleko je poznata po interesantnom sadržaju koji ima u ponudi i brojnim kulturni...

Detaljnije

Nakit koji će te učiniti posebnom

Detalji su ti koji oplemenjuju i uvek se zato na njih najviše i obraća pažnja. Nekada je dovo...

Detaljnije

Razvoj bebe po mesecima - deseti mesec

Do desetog meseca beba je prevalila ogroman razvojni put. Sada joj je mnogo lakše da upamti l...

Detaljnije

Kako napraviti harmonika vrata

Mnogo toga što nam je potrebno u domu deluje da ne možemo sami da napravimo, bez pomoći majst...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS