3 razloga zbog kojih ćete želeti sobni bicikl u svom domu


Dom Lepota Zdravlje


Ne znamo da li je “zahvaljujući” dobra reč, ali zaista, zahvaljujući globalnoj pandemiji koju smo morali da provedemo kod kuće i na taj način budemo zatvoreni više nego ikada, uspeli smo da razvijemo čak i neke zdrave navike. Dok smo prvih meseci samo očajavali, sedeli ili ležali i jeli, gledajući omiljene filmove i serije po ko zna koji put, kako je vreme odmicalo, počeli smo da shvatamo da sve to ipak može da potraje i da je ipak potrebno da uradimo nešto sa svojim životom. Neki su počeli da kuvaju, doduše nešto zdravije recepte jer im je testa bilo preko glave, neki su počeli da razvijaju svoj mali biznis ili pronalaze nove hobije, neki su počeli da uče novi jezik i meditiraju, a neki su počeli da vežbaju! O da, osobe koje se za vreme karantina nisu ugojile prava su retkost i u svima bude strahopoštovanje, a u slučaju da ste i sami njima fascinirani, ali i inspirisani, otkrivamo vam jedinu stvar koju treba da imate ukoliko želite da počnete sa svojom fitnes transformacijom - sobni bicikl!


Sobni bicikl će vas motivisati da vežbate


Iako sobni bicikl nije velika investicija, neosporno je da će vas njegova kupovina motivisati da ga zaista koristite - idealno svakodnevno, ali nije problem i da koji dan preskočite (samo se nemojte opuštati)! Jer, kada ste već uložili u njega, zar vam nije krivo da samo stoji u ćošku i skuplja prašinu?! Ako stavimo po strani činjenicu da ne želite da bacate pare, sam pogled na vaš sobni bicikl biće kao podsetnik da treba da odradite svoj trening, a ponekad je podsećanje sve što nam je potrebno - daleko od očiju, daleko od srca u ovom slučaju neće raditi i vi ćete imati obavezu da ispoštujete svoj fitnes plan.


Zauzima malo mesta, a može da bude i multifunkcionalan


Sobni bicikl je najčešći izbor svih onih koji žele da vežbaju kod kuće, najpre zato što zauzima malo mesta, odnosno dosta manje u odnosu na druge slične sprave koje možete da vidite u prodavnicama sportske opreme, a pošto je dosta lak, moći ćete isto tako lako da ga pomerate bilo gde po kući, u zavisnosti od toga gde želite da vežbate - nekad će to biti terasa, a nekada dnevna soba kako biste istovremeno gledali svoju omiljenu seriju. Dobra stvar je i ta da, imajući sobni bicikl, više nikada ne morate da brinete o tome kakvo je vreme napolju jer ćete svoju omiljenu fizičku aktivnost moći da sprovodite u svoja četiri zida. S obzirom na to da znamo logiku našeg naroda, sasvim je u redu da spomenemo i to da ćete sobni bicikl moći da koristite i kada ga zapravo ne koristite - kao mesto da okačite tašnu kada dođete sa posla ili pak odeću koju ćete sutra obući. Ipak, nadamo se da ćete svoj sobni bicikl češće koristiti za njegovu pravu namenu, a to je vožnja. 


Sobni bicikl je lak, a efikasan način da doterate liniju


Za one koji ne vole da vežbaju, ali žele da doteraju liniju, sobni bicikl jeste dobro rešenje. Reč je o fizičkoj aktivnosti koja nije naporna, a koja pritom jača mišiće gotovo celog tela podstičući sagorevanje kalorija. S obzirom na to da ne morate da mislite o saobraćaju, svoj sobni bicikl možete da vozite i istovremeno slušate muziku ili čitate knjigu, što će samo vežbanje učiniti mnogo zabavnijim, a što dalje implicira da ćete mu se rado vraćati. Ukoliko dodatno želite da “začinite” svoj trening, pronađite na Youtube-u primere spining treninga koji se obavlja upravo na sobnim biciklima kako biste iskoristili njegov pun potencijal.








Srodni tekstovi:


Za koje uređaje ne treba da vam bude žao kada dajete za njihovu popravku?

Opšte je pravilo da se neki kućni uređaji koriste više, neki manje i to naravno za pos...

Detaljnije

Važnost kvalitetne obuće za zdravlje stopala i udobnost

Kvalitetna obuća igra ključnu ulogu u očuvanju zdravlja stopala i pružanju udobnosti tokom svakodnev...

Detaljnije

Šta sve treba da znate o proširenim venama?

Svaka površinska vena na telu može da se proširi, ali uglavnom se proširenje de...

Detaljnije

Kako je naša zemlja postala izvozni gigant nameštaja?

Srbija, zemlja bogate kulture, tradicije i nasleđa, danas se ponosno postavlja na scenu svetske indu...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS