Vodič za najbolji provod u Beogradu


Turizam Turizam


Gde u najsavršeniji provod, ako ne u srpsku prestonicu, zar ne? Gotovo da cela Evropa, a često i šire, hrle ka Beogradu kako bi mnogo toga videli, ali i doživeli, a posebno noćni život grada, budući da je on nešto što mora da se doživi, a vrlo je teško da se prepriča. Vibracije, energija ljudi, savršena mesta za izlazak, sve je to deo onoga što čini provode u Srbiji tako popularnim i poželjnim kod svih.

Sam odabir gde izaći neće mnogo uticati na provod, jer je on svuda zagaranotvan i često prevazilazi sva očekivanja gostiju, ali je uvek dobro imati neki orjentir i znati gde šta možete da pronađete, pa evo jednog kratkog, ali dobrog vodiča kada su beogradski splavovi u pitanju.


Splav Lasta

Jedan od splavova koji nisu isključivo deo noćnog života jeste i splav Lasta u Beogradu koji u dnevnim varijantama nudi mesto odličnog odmora, uživanja, opuštanja, uz vrlo moderan ambijent koji doprinosi tome da se osetite kao da ste na nekom od egzotičnih putovanja. Modernost enterijera uz tropske elemente, plame, dodatna osvetljenja i mrak, čine da i sam provod u noćnim satima bude zaista nezaboravan.

Ako ste od onih koji su čuli i koji vole provode okviru Brankowog, Mladosti i Ludosti, onda je splav Lasta mesto koje je potrebno da vas vidi u toku letnje sezone, jer se žurke sa ovih mesta preseljavaju upravo na sajamski kej. Mnogo toga čini da svako veče na splavu bude nezaboravno, od perfektne usluge, fantastičnog prostora, preko mnogobrojnih kul ekipa, opuštenih ljudi koji uživaju u provodu i đuskanju, do najboljih house zvukova koje puštaju najčešće neki od popularnih beogradskih DJ-eva, dok se dešava i da gostuju neki koji su deo svetske disk džokej scene. Splav Lasta, iako jedan od mlađih među splavovima, za vrlo kratko vreme okupio je publiku koja je urbana, prijatna i prirodna, što je učinilo da postane jedan od popularnijih u srpskoj prestonici.


Splav Tag

Još jedan splav koji nudi i uživanje tokom dana jeste splav Tag, a nalazeći se na savskom keju to uvek dobro dođe u letnjim danima kada želite da udobno provedete slobodan dan ili da sa prijateljima, porodicom, odete na jedan opušten ručak i piće. Svakako, jutarnje kafe na savskom keju imaju posebno mesto, pa je splav Tag uvek lepo posetiti, a ne samo noću kada se pretvara u pravi disko podijum.

Splav Tag je jedan od najmlađih, ali i pored toga, jedan od najpopularnijih u Beogradu. Činjenica je da, u odnosu na neke druge, ne pruža uživanje uz House, R'nB i HipHop hitove, iako ih ima, već su tu i večeri 90-ih, kao i DJ-evi koji puštaju popularnu domaćicu, pa je ovo mesto gde zaista ume da dođe do usijanja energije i ludog provoda sve do svitanja. Svojim konceptom, kao letnja pozornica poznate beogradske kafane, Tag je sav taj vajb i energiju kafane preneo na reku, što čini da bude jedan od poželjnijih za izlaske. Iako prima veći broj ljudi, bez rezervacije je nemoguće ući, jer se uvek traži mesto više, pa ovog leta mislite na vreme o svojim


provodima.


Srodni tekstovi:


Sitnice koje čine vaš dom elegantnim

Dom je mesto gde treba da se osećamo lepo, gde treba da uživamo i gde treba da se odmorimo. Nekome j...

Detaljnije

Prodaja stana u svega nekoliko koraka

Za samo donošenje odluke o prodaji stana potrebno je mnogo više angažovanja i zalaganj...

Detaljnije

Efikasan način grejanja sledeće grejne sezone – toplotne pumpe

Da li već sada razmišljate kako ćete se ogrejati tokom sledeće grejne sezone? Računate li ili...

Detaljnije

Da li se sećate goblena?

Gobleni, nekada (sedamdesetih godina XX veka) nezaobilazni ukras na zidu u svakom domu, a danas samo...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS