Odlične ideje za poklone kada idete na babine


Porodica


Na zapadu baby shower kod nas babine. Običaj nalaže da se u jednom trenutku krene u posetu domu gde ima novorođena beba, a da se tom prilikom ponesu i darovi. Nešto od slatkiša je obavezno, dok izbor predstavlja novac u koverti ili neki poklon – šta god da odaberete nećete pogrešiti. Možda je najbolja opcija upitati roditelje šta im je najpotrebnije, šta nisu stigli da nabave i kupe, a pored toga, neke od ovih ideja vam mogu pomoći da imate savršen poklon i za bebu, i za roditelje.


Kišobran kolica

U samom startu se kišobran kolica retko kupuju. Uvek su tu onda veća kolica koja mogu da se koriste dok je beba sasvim mala, a onda i kasnije. Kupovina kišobran kolica dolazi tek kasnije, pa zato s ovim poklonom nema prostora za grešku.

Njihova upotreba je najpraktičnija moguća, budući da su odlična za gradske šetnje, putovanja, pakovanja u automobil, kao prtljag u autobus, avion, što znači da je ovo model kolica koji je najkorisniji od svih. Samim tim, poklanjanjem ovakvog poklona spajate praktičnost, funkcionalnost i zaista poklon koji vredi, a opet ne iziskuje prevelike izdatke. Kišobran kolica su, samim tim, uvek dobra ideja!


Torta od pelena

Jako lep poklon koji se odavno može videti svuda na internetu jeste torta od pelena. Izgleda vrlo zanimljivo, dekorativno, a za rdoitelje predstavlja ozbiljnu pomoć. Na pelene se najviše troši i njih uvek treba, zato iskoristite upravo taj podatak da poklonite ono šta će ih obradovati. Sama torta od pelena je napravljena tako da poklon izgleda perfektno, a ujedno možete iskoristit izgled da pridodate i neke kupke, kozmetiku za bebu, što će svakako biti dodatni delovi pripremljenog poklona. 


Personalizovani pokloni

Današnje radnje, posebno sa rukotvornim predmetima, pružaju pregrš ideja za poklone, bilo za bebe ili starije. Međutim, personalizovani pokloni za bebe uvek izgledaju najslađe i bez izuzetka stvaraju sreću i zadovoljstvo kod svih. Personalizovati možete apsolutno sve. Od bodića, preko ostatka garderobe za bebe, pa sve do cucle, obuće, torbe za bebu, dubka... Na ovaj način možete pokloniti i nešto što će ostati trajna uspomena, poput personalizovane laže, ćebenceta, neke igračke. Sve popularnije su i heklane igračke, čija je vrednost već samim tim visoka, a kada se na njima dodaju inicijali ili puno ime bebe, onda ostaju kao uspomena za ceo život.

Kada smo kod personalizacije, ne zaboravite i na bebine dnevnike. Možete pronaći neki zanimljiv dnevnik za upisivanje svih promena kod bebe, pa onda dalje tokom njenog rasta, što će roditelji upisivati i ubacivati druge podatke, fotografije, a početna posveta ostaje kao trag poklona koji ste doneli povodom rođenja deteta. Ovde se može dodati i jedna zanimljivost koja se zove kutija uspomena. Kutija se uglavnom izrađuje od drveta, ali može i od drugih materijala, personalizuje se i ukrašava prema želji, možete je čak i sami napraviti. Njena funkcija je takva da služi za odlaganje prvih isplaih zubića, pramena kose nakon prvog šišanja, prvih cipelica, fotografija, tako da detetu ostaje kao uspomena kada odraste. 


Noćna svetla i dečije lampe

Vrlo praktičan poklon jeste kupovina neke dečije lampe ili još bolje pametnog noćnog svetla. Postoje zaista razne verzija koje se mogu pronaći u radnjama bebi opreme. Od onih jednostavnijih koji ispuštaju svetlost u nekim oblicima na zidu, do onih koji se okreću, prave različite boje u sobi, pa do onih koji uz sve to imaju u muziku koja je prijatna i koja služi za uspavljivanje i lepši san deteta.


Bebi alarm set

Ukoliko ste nekada sedeli sa roditeljima beba i ispijali kafu, ručali, onda ste svedok tome koliko puta ustanu da bi proverili da li beba spava, da se nije probudila, da možda ne plače... Zato je bebi alarm set najbolji poklon za bebe koji pruža neverovatnu pomoć svim roditeljima. Opet, kao kod noćnog svetla, postoji više verzija. Alarm setovi koji imaju zvučnike, ali i video sisteme. Bilo koji da pronađete i poklonite, verujte da će vam roditelji bebe i te kako biti zahvalni, a naredne kafe će se piti u značajno većem miru i opuštenijoj atmosferi.


Poklon vaučeri

Naravno, nekada je jednostavno tako da ne znate šta je to što biste mogli da poklonite, a da bude dovoljno kreativno, praktično i funkcionalno. Nekada je tu i strah da to već možda imaju, pa samim tim već ulažete novac u nešto što nije ni potrebno. Tada su najbolja opcija poklon vaučeri koji se mogu, manje-više, pronaći u skoro svim prodavnicama bebi opreme. Odredite iznos koji mislite da je dovoljan, uplatite kao vaučer i onda ste mirni, jer znate da će roditelji to iskoristiti za kupovinu onoga šta im je u određenom trenutku i najpotrebnije. 

A šta je ono šta ste vi poklonili kao poslednji poklon nekoj bebi?









Srodni tekstovi:


Ragade na bradavicama i dojenje

Ragade, odnosno naprsnuća kože na bradavicama dojki mogu stvoriti dosta neprijatnosti i bola na samo...

Detaljnije

Drvo u savremenom enterijeru

Pred vama je prostor koji želite da uredite i prvo od čega krećete je uređenje podnih površin...

Detaljnije

Krovni koferi i nosači za bicikle – praktične inovacije koje morate imati

Napredak i dostignuća tehnike i tehnologije razvio je veliki broj inovativnih predmeta, koji su unap...

Detaljnije

Tradicionalna jela u Srbiji

Srpski narod svima nama, ali i šire poznat je kao gurmanski: Srbin voli dobro da pojede, a gd...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS