Dubak – oslonac za vašu bebu


Porodica

Dubak je jedan od omiljenih komada opreme za bebe starijih generacija roditelja. I danas je popularan i predstavlja sastavni deo opreme koju roditelji biraju za svoje mališane. Kupovini neophodnih stvari za dete roditelji posvete dosta vremena i pažnje, kako bi odabrali najbolju i najkvalitetniju opremu za bebu.

Dubak je deo opreme koji pomaže vašoj bebi u prohodavanju i predstavlja odličan način da se vaš mališan zabavi. Ulazi na velika vrata u periodu kada beba počne samostalno da sedi, odnosno nakon njenog šestog meseca.

Dubak – sigurna oslonac u prvim koracima vašeg deteta

Između šestog i osmog meseca, u zavisnosti od individualnih karakteristika svakog deteta, beba počinje samostalno da sedi. Nakon samostalnog sedenja, dolazi faza u kojoj beba samostalno ustaje i vežba stajanje i hodanje. To je pravi trenutak da u upotrebu uvedete dubak u upotrebu.

Priliko stavljanja bebe u dubak, obratite pažnju na to da beba prilikom kretanja svoja oba stopala oslanja na tlo celom površinom. Na taj način, razvija se pravilno hodanje i sprečavaju se posledice nepravilne upotrebe dubka.

Kada vaše dete krene sa korišćenjem dupka, olakšajte mu kretanje kroz prostor tako što ćete otkloniti sve prepreke, kao što su tepisi, staze, veliki, lomljivi predmeti i druge vrste prepreka. Nakon otklanjanja prepreka, ostaje vam samo da nadgledate svoje dete koje se uz pomoć dubka igra i slobodno istražuje u sigurnom i bezbednom okruženju, dok vi na kratko možete odmoriti ruke.

Dubak se proizvodi po strogo definisanim standardima i propisima

Svaki dubak koji se nalazi u prodavnicama dečije opreme, napravljen je od najkvalitetnijih materijala, po strogo određenim propisima i standardima, kako bi vaše dete bilo sigurno i bezbedno dok je u njemu. Dubak ima graničnike, kao i određene vrste okvira koji ga štite od udaraca i na taj način štite i vaše dete.

Dubak se prilagođava potrebama vašeg deteta

Dubak ima sedište koje se može podešavati po visini – na tri različita nivoa u zavisnosti od visine i potreba vašeg deteta. Sedište dupka je napravljeno od kvalitetnih materijala, lako se skida i postavlja, pa ga možete lako oprati u veš mašini, u slučaju da se isfleka.

Kad je reč o točkićima, uz pomoć kojih se dubak pokreće, oni se razlikuju od modela do

modela dupka. Dubak može imati četiri točkića koja se zasebno okreću i mogu se kretati u svim pravcima, a može imati i dva prednja točkića koja se pomeraju u svim smerovima i okreću za 360 stepeni i dva zadnja, koja su fiksirana i pomeraju se samo napred.

Dubak za bebe modernog dizajna i boja

Poslednjih godina sve više pažnje se posvećuje estetici na svim poljima, pa je tako i sa ponudom dečije opreme. Pored kvaliteta i funkcionalnosti, veoma je važno da je i dizajn dubka moderan. Zbog toga, proizvođači poklanjaju veliku pažnju samom izgledu dubka. Dubak se pravi u raznim bojama i dezenima: crvenoj, roze, ljubičastoj, plavoj, sivoj i drugim bojama, kao i sa brojnim dezenima i motivima, kako bi bio prilagođen dečaku ili devojčici, u zavisnosti od toga za koga se kupuje.







Srodni tekstovi:


3 stvari za srećan život

Srećan je onaj čovek koji je ispunjen, koji je zahvalan na svemu što ima i kojem u život dolaze mnog...

Detaljnije

Kreme sa kiselinama su dobar izbor za kožu

Uglavnom počnemo da koristimo tonik, serum, gel ili neki drugi čistač, kad god želimo da kiseline uk...

Detaljnije

Kapsule za kafu: ukusi za svakoga

Kafa je opuštajući, osvežavajući i napitak bez koga većina ljudi danas ne započinje novi dan....

Detaljnije

Šta je EEG glave?

EEG je metoda koja detektuje električnu aktivnost mozga korišćenjem elektroda postavljenih n...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS