Bez mnogo muke za do vozačke dozvole


Automobili Automobili

Auto skola

Promene zakona i pravila u saobraćaju koje su se dogodile u poslednjih nekoliko godina kod nas, učinile su da se sve zapravo promenilo u neverovatnoj količini u odnosu na to kakvo je stanje bilo pre samih promena. 

Najveća promena se ogleda u samom postojanju auto škola, pa je tako u jednom trenutku, na primer, jedna auto škola Beograd morala da poseduje određena vozila, sa određenim karakteristikama, dodatne dozvole, poligone po novim pravilima, učionice za kandidate gde će se obavljati teorijska nastava, kako bi uopšte svoj rad mogla da nastavi. Auto škole koje su ispunile uslove mogle su da nastave sa svojim radom, a onda su na sve to morali da se priviknu i sami kandidati kojima je, neosporno, dato dosta više obaveza i zahteva koji se moraju ispuniti kako bi došli do svoje prve vozačke dozvole, no, sve to je bilo zbog cilja koji je najvažniji u celoj priči, a to je da saobraćaj postane što bezbedniji i što sigurniji za ljudski život. 

Međutim, to će uvek malo i smetati kandidatima, budući da je potrebno i po nekoliko meseci kako bi se dobila vozačka dozvola, predavanja koja nekada nisu ni postojala sada su obavezna, što ume da stvori presiju. I dok je praktična obuka najinteresantnija i ne pravi veće probleme, ta teorijska ipak malo ometa kandidate koji misle da neće uspeti sve da savladaju i polože već pri prvom izlasku. Zbog toga je nastala jedna ogroma olakšica, a to je online auto škola i u okviru nje, online testiranje kandidata.

Online testiranje auto škola

Online auto škola ima brojne pogodnosti i prednosti, ali online testovi za polaganje se čini da su najveća. Dok su nekada kandidati učili iz knjiga, koje nisu baš reovno štampane, pa kasnije na svojim kompjuterima putem elektronske knjige i testova koji su se nalazili na CD-u, danas su testovi na dohvat ruke svakom kandidatu u bilo kom trenutku, jer im se može pristupiti putem telefona, tableta ili kompjutera. Međutim, iako u ovom digitalnom dobu to svima veoma znači i olakšava, to nije najvažnija stvar online testiranja. Online testove za polaganje b kategorije možete naći ovde https://www.autoskolapavlin.com/novi-testovi-online/

Najbitnija stavka ovog koncepta je to što su uz svako pitanje postavljeni i komentari koji objašnjavaju zašto je neko pravilo postavljeno tako kako jeste, zašto neka signalizacija tačno to znači, što omogućava svakom kandidatu da uči s razumevanjem, da dobro razume pravila, te nema učenja napamet, kao ni brzog zaboravljanja naučenog. Pored toga, svi testovi su zapravo oni koji su postavljeni od strane MUP-a, pa nema bojazni da će se neka greška naći, niti da će proći duži vremenski period dok se nešto u testovima ne promeni usled menjanja nekog zakona ili pravila. Na samo kraju svakog testa dobijate ukupan broj ostvarenih poena, te da li biste prošli ukoliko biste baš taj test polagali na zvaničnom polaganju, što u krajnjoj liniji govori da li nekoj oblasti morate da posvetite više vremena ili ne.

Online testovi su svakako velika prednost koju oline auto škola ima, ali pored toga, ona ima i druge prednosti. Online auto škola poseduje spisak vozila na kojima se polaže, spisak predavača i instruktora, te sve one informacije koje vam mogu zatrebati u bilo kom trenutku.


Srodni tekstovi:


Za koje uređaje ne treba da vam bude žao kada dajete za njihovu popravku?

Opšte je pravilo da se neki kućni uređaji koriste više, neki manje i to naravno za pos...

Detaljnije

Nekoliko saveta za organizovanje korporativne proslave

Možda mislite da je korporativne proslave lako organizovati, zato što već imate određeni budž...

Detaljnije

Šta sve treba da znate o proširenim venama?

Svaka površinska vena na telu može da se proširi, ali uglavnom se proširenje de...

Detaljnije

Dubak – oslonac za vašu bebu

Dubak je jedan od omiljenih komada opreme za bebe starijih generacija roditelja. I danas je populara...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS