Splavovi čije je ime sinonim za najbolji noćni provod u Beogradu


Turizam Turizam

Restorani, kafane, klubovi, splavovi, različiti enterijeri, ponude, vrsta muzike, ali isti cilj – dobar provod koji svet retko viđa. Zasigurno je to da u svemu tome veliki udeo nosi pozitivna energija srpske prestonice, onih koji u njoj žive i sveopšte želje za zabavom, igrom i muzikom, pa je učinilo da se o noćnom životu Beograda priča naširoko. A on se uglavnom odvija svuda, na ulicama, kućnim žurkama, a ponajviše na splavovima, zbog čega Beograd prati epitet grada koji nikada ne spava i koji je uvek „na nogama“. Ovo su samo neki od splavova na kojima niko ne sedi, jer od dobrog provoda za statičnost mesta nema.


Splav River

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih, splav River je ujedno jedan od onih sa najdužim trajanjem. Nalazeći se na Ušću, postao je mesto na koje bi mnogi uvek svratili, ali je ipak zbog ogromnog interesovanja potrebno rezervisati čak i danima unapred. Splav River je mesto savršenog provoda, a oni koji ga obezbeđuju su često neki od najpopularnijih bendova, ali i zvezda sa estradne scene čiji se nastupi očekuju toliko nestrpljivo da je već u momentu objavljivanja skoro svako mesto popunjeno.


Freestyler Beograd

River nije usamljen kada je tradicija u pitanju, budući da je splav Freestyler Beograd jedan od najvećih simobila savršenog noćnog provoda srpske prestonice. Danas skoro da nema stranog turiste koji nije čuo za Freestyler i koji ne želi da iskusi čari provoda na njemu. Neobično koncipiran prostor u prstenove, urban izgled i zvukovi House, HipHop i R'n'B muzike, uz ponudu različitih pića, najukusnijih koktela i najlepših ljudi, čini da želja za večnim provodom bude ogromna.


Splav Konzulat Waterfront

Za razliku od prethodnih, splav Konzulat je nastao skoro, ali se brzo našao kao velika konkurencija svim ostalim splavovima koji nude savršenu zabavu. Splav Konzulat nudi provod koji priliči svetskim metropolama, a osim najboljih noćnih, beogradskih žurki na Ušću, uz pogled na Kalemegdansku tvrđavu, ovo je splav koji ne manjka ni u svojoj dnevnoj ponudi za uživanje, odmaranje i zabavu – pruža svima ono šta žele i šta im je potrebno-


Splav Tag

Ako se ne tagujete na splavu Tag, onda niste osetili čari modernog provoda u Beogradu. Mladalačka energija, najlepši ljudi s Balkana, zvuci R'n'B-ja, 90-ih, ali i savršene domaćice, uz najbolju ponudu pića, čine da svi požele da mu se vrate. Splav Tag je za jako kratko vreme postao jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu, a dovoljna je jedna noć provedena na njemu da shvatite zašto je to tako. Ne možemo zaobići ni činjenicu da je ovo mesto gde se rađaju najbolji klaberi grada!


Splav Money

Ni Sajamski kej ne zaostaje za Savskim, posebno kada je splav Money u pitanju. Sve što vam je potrebno jeste ekipa sa kojom volite da „ludujete“, a dobra energija ovog splava će već sama učiniti da provod pamtite kao „najluđi“ do tada.


Splav Leto

Ambijent savršenog tropskog bara, moderan dizajn, uz najpopularnije strane hitove, mlade ljude i savršen vajb, čine da splav Leto jeste jedan od najpopularnijih među novijim splavovima. Splav Leto, kao što mu i ime kaže, obezbeđuje najlepše leto u Beogradu, zbog čega ga ne smete nikako zaobići.


A koji splav vi dodajete na naš spisak? Ili možda neki od ovih ne menjate ni za jedan drugi?!






Srodni tekstovi:


ŽELITE TOPLIJI STAN

Ko još želi da sedi u hladnom stanu, a da plaća račune za grejanje? Svesni smo da su cene gre...

Detaljnije

Koliko je kvalitetan kancelarijski materijal važan za postizanje odličnih poslovnih rezultata

 Funkcionalno radno okruženje i usmerenost ka visokoj produktivnosti su okosnice modernog način...

Detaljnije

Nekoliko najpopularnijih stilova za uređenje doma

Dekoracija doma je umetnost koja odražava individualnost i ukus svakog pojedinca. Različiti stilovi ...

Detaljnije

Vitamin D3 i njegov značaj u brojnim procesima našeg organizma

Pored toga što vitamin D3 ima značaj za vitalnost kostiju i zdrav izgled kože, benefit upotre...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS