Ideje za biznis: Iznajmljivanje građevinskih skela


Građevinarstvo Građevinarstvo


Građevinske skele, odnosno njihovo iznajmiljivanje može biti vrlo unosan posao, ukoliko znate dobro da organizujete posao. 

Ukoliko ste u potrazi za nekim interesantnim biznis idejama, onda ste svakako na pravom mestu. Takođe, ukoliko imate novac koji ne znate kako i gde pametno da uložite takođe ste na pravom mestu. Nekada je potrebno rizikovati da bi se došlo do profita i uspeha. Zapravo, svaki put morate bar malo rizikovati, izaći iz svoje zone komfora i upustiti se u nešto novo. Mi vam predlažemo jednu biznis ideju koja može biti jako unosna i to iz više razloga. 


Sve se više gradi i skele su sve neophodne


Sasvim je logično, a pogledajte i oko sebe da su građevinske skele sve neophodnije. Grade se veliki stambeni objekti, a u velikim gradovima, kao i u manjim niču nove fabrike. Priprema i izgradnja svih tih objekata uključuje naravno i građevinske skele. Treba imati na umu da će se u bliskoj budućnosti još više graditi i da se će se polako iz velikih gradova prelaziti i na manje. Naravno, centar izgradnje je glavni grad, međutim, imati firmu koja se bavi iznajmljivanjem građevinskih skela u Beogradu je veoma unosan posao.


Ne mogu se svi baviti ovim poslom


Ovo nije jednostavan posao i nije niti malo lako započeti ovaj biznis. Ali, kada ga jednom započnete jako brzo ćete napredovati. Kažemo da se ne mogu svi baviti ovim poslom, zato što će naravno imati prednost oni koji su i prethodno na neki način bili u ovom poslu i koji su upoznati sa samom materijom ili sa samim procesom. Ukoliko su bili u oblasti građevine svakako će im biti lakše, nego nekom potpunom laiku, koji bi samo jednostavno tako hteo da započne nešto, a nema nikakvog iskustva. Samim tim, konkurencija nije toliko mnogo velika, a kvalitet i sam način rada, dobra komunikacija i dobra cena pre svega izdvajaju onog ko uspeva u ovom poslu i one kojima sve ide slabije. 


Posao uključuje više segmenata


Posao iznajmljivanja skela uključuje zaist više segmenata. Možete se baviti samo iznjamljivanjem skela, bez bilo kakve druge odgovornosti. Dakle, to znači da klijent sam dolazi po skelu i sam je montira. Zatim, drugi segment ovog posla jeste iznajmljivanje plus montiranje skele, što znači da vi tu imate više posla, a tu je naravno potrebno i uložiti više i imati svakako više resursa na početku. Naravno cena za to je mnogo veća. Svakako savetujemo kada ulazite u ovaj posao, ukoliko nemate mnogo da uložite da krenete od sasvim jednostavnih stvari, odnosno da ne komplikujete već da se samo bavite iznajmljivanjem skela, a kako se posao bude razvijao, moći ćete da proširite biznis, pa ko zna možda i do sopstvenog pravljenja skela, što je tek biznis od kojeg se može veoma dobro zaraditi


Koja je cena iznajnljivanja skela?


Što se tiče cene, obično se kreće oko 1,5 eura po m2 i to za veće količine. Svakako je nezahvalno govoriti o ceni obzirom na to da je svaka ponuda drugačija i da se cena nekada smanjuje ili povećava u odnosu na količinu. Svakako napominjemo da se svaka dodatna usluga plaća dodatno i da to sve zavisi od toga kakve ponude napravite u početku i kako se postavite. 
Srodni tekstovi:


Kako se počelo sa bušenjem bunara?

Od davnina se tražila voda. Ljudi su se na različite načine snalazili, a danas je sve mnogo lak&scar...

Detaljnije

Kako da vaš restoran dobije Mišelin zvezdicu?

Dobijanje Mišelin zvezdice je najveće priznanje koje možete da dobijete za vaš restora...

Detaljnije

Odbacivanje zubnog implanta:Zašto se to dešava i šta onda?

U stomatologiji, ali i u bilo kojoj drugoj grani medicine nus pojave su sasvim normalna stvar. Ne de...

Detaljnije

Mini vodič za sve kreativne i talentovane ljude

Biti talentovan je dar koji nam je dat na rođenju. Talentovanost se ne može učiti, ne može se kupiti...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS