Zbog čega je nameštaj po meri savršen izbor za uređenje svakog enterijera?


Dom

Ako ste upravo pazarili nekretninu, sledeći korak koji vas čeka jeste njeno uređenje. Ukoliko se radi o stanu koji je u novijoj gradnji, biće vam potreban kompletan nameštaj kako biste ga u potpunosti opremili. Veliki broj ljudi se u ovom slučaju opredeljuje za izgradnju nameštaja po meri. Dobar majstor kao i kvalitetan izbor materijala je sve što vam je potrebno. 

Savet arhitekte je uvek dobrodošao, naročito ako niste sigurni kakav raspored želite u svom stanu. Osoba koja se bavi uređenjem enterijera vam može pomoći oko izrade crteža, posavetovati vas kada se radi o odabiru kvalitetnog komada nameštaja, pronaći vam pouzdane majstore i sl. 

Kuhinja, plakar od vrata do vrata, tv polica, trpezarijski sto i stolice itd, sve ovo možete da naručite od majstora kojeg ste izabrali da vam radi nameštaj po meri. 


Da li znate da i tuš kabina po meri može biti rešenje za vaše kupatilo?

Pojedine firme na tržištu kupatilskog nameštaja i sanitarija nude mogućnost kupcima da shodno svojim zahtevima i potrebama dobiju kvalitetno i funkcionalno kupatilo. Pa tako, pored polica, čak i tuš kabina po meri može biti idealno rešenje za dobro iskorišćen prostor. 

Kada angažujete firmu koja se bavi izradom kupatilskog nameštaja po meri, od njih dobijate uslugu besplatnog merenja kao i savet koji je najpraktičniji način za uređenje vašeg kupatila. Često je kupac taj koji bira vrstu materijala, a u zavisnosti od toga se formira konačna cena. 


Koje su sve prednosti izrade nameštaja po meri?

Kada renovirate ili uređujete prostor u kojem živite, imate veliki broj mogućnosti da on jednog dana postane vaša oaza mira i opuštanja u kojem ćete provoditi najlepše trenutke sa svojim ukućanima ili prijateljima. Jedna od najvećih prednosti naručivanja nameštaja po meri je što ćete u tom slučaju imati unikatne komade koji će predstavljati vaš lični pečat. Pored crteža, vi ste ti koji majstoru sugerišete koju vrstu materijala, boju ili dezen nameštaja želite da imate. Konačan efekat je funkcionalan nameštaj prilagođen vašim potrebama i željama.

   

Maksimalna iskorišćenost prostora – idealno rešenja za stanove manje kvadrature

Svima nam je poznata činjenica da stan koliko god imao kvadrata, uvek nam „zafali koji kvadrat više“ kada govorimo o iskorišćenosti prostora. Neretko se dešava da stvari koje nam trenutno nisu potrebne nemamo gde da odložimo pa tražimo neko praktično rešenje.

Svaki stan je posebna priča za sebe. Investitori danas prodaju stanove koji imaju idealan raspored prostorija, ali i one kod kojih je potrebno preuređenje (pregrađivanje prostorija, rušenje nosećeg zida i sl.).  

Izrada nameštaja po meri nam daje tu mogućnost da maksimalno iskoristimo sve prostorije u stanu poput dugačkih hodnika, kosih krovova, stubova u samom centru nekih prostorija i sl. Sa druge strane, po meri danas možemo kupiti i krevete u spavaćim sobama, razne komode, ormare, stalaže, kao i kompletne kuhinjske elemente. 

Osnovna prednost je ta što se nameštaj po meri prilagođava prostoru u kojem živite, za razliku od kupovine „gotovih komada nameštaja“ gde nije izvodljivo prostor prilagoditi kupljenom komadu. 

Nadamo se da smo vam barem približno objasnili sve prednosti ove vrste investicije. Na vama je da odaberete najbolju opciju za uređene svog životnog prostora!


Srodni tekstovi:


Nekoliko saveta za organizovanje korporativne proslave

Možda mislite da je korporativne proslave lako organizovati, zato što već imate određeni budž...

Detaljnije

PRIRODNI LEKOVI PROTIV NOĆNOG KAŠLJA

U narednim redovima upoznajemo vas sa prirodnim lekovima pomoću kojih možete uspešno tretirat...

Detaljnije

Šta sve originalno možete pokloniti vašim zaposlenima?

Odlično je kada poslodavac ima pojam o tome da treba da brine o svojim zaposlenima. Dobro je kada vl...

Detaljnije

Kako prepoznati lajmsku bolest?

Verovatno su mnogi čuli za ovu vrstu oboljenja. A treba znati da lajmska bolest nastaje usled uboda ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS