Štampa na šoljama – uspomena na porodične i poslovne veze


Dom Porodica Dom


Ukus prve jutarnje kafe, za mnoge, ne može se zameniti ni jednim drugim ukusom, ako je kod kuće ili na poslu ispijamo iz omiljene šolje onda je užitak još veći. Ako ste skoro obilizali radnje u kojima se prodaje posudje, videli ste da je trend da se u setu nalaze različite šoljice, različitih boja, pa čak i oblika, na taj način pruža se mogućnost da svako odabere šolju za sebe, koju će lako prepoznati i razlikovati. Reklo bi se da je ovo praktično, ali i vrlo higijenski, lišava Vas brige da je neko mogao da pije iz šolje iz koje i Vi pijete, ako se vidno razlikuju, prosto je nemoguće pomešati ih, osim ako to nije namerno. Ima i onih koji vole da piju iz posebno dizajniranih šolja, sa posebnom porukom, takve šolje kupuju za sebe, ali ih poklanjaju i članovima porodice kao uspomenu na važne datume ili ih poklanjaju poslovnim partnerima. U štamparijama u kojima postoji štampa na šoljama kao usluga, naći ćete sve što Vam je potrebno za kreiranje uspomene na šolji po Vašoj želji.


Jedinstven dizajn štampe na šoljama


Jedna od vrlo traženih usluga u štamparijama je štampa na šoljama, dolaze zainteresovani kupci sa idejom da sami dizajniraju svoju šolju i na njoj odštampaju neku omiljenu fotografiju, koja ih podseća na lepe momente provedene sa osobom kojoj je poklanjaju ili na uspešne poslovne rezultate i poslovne veze, ukoliko imaju nameru da je poklone radnicima ili poslovnim partnerima, pa na takvim šoljama često uz poruku poslovnog uspeha štampaju i logo firme, naziv, pa čak i adresu i broj telefona firme. Ukoliko želite da priredite iznenadjenje, a ne znate šta da piše na šolji, u štampariji će Vam pomoći da štampa na šolji bude takva da dobijete savršen i jedinstven poklon. Mada, oni u ponudi sigurno imaju mnogo gotovih dizajna, koji se odlično uklapaju uz Vaše namere i želje.


Štampa na šoljama za sve namene


Bez obzira da li su šolje obične ili magične, štampa na šoljama je dugotrajna i neće se isprati, čak iako je perete u mašini za sudove, doduše, naglasiće Vam u štampariji koje su šolje posebno namenjene za pranje u mašini. Najidealnije za štampu su obične bele šolje, dobro je da šolja bude što belja, zato što je onda bolja reprodukcija boja, ali i kontrast. Ovakve šolje se, nezavisno od slike ili poruke koju nose, mogu koristiti u svim prilikama, široka im je namena, dobre su za tople, ali i hladne napitke, vodu, kafu, čaj, sokove, jogurt, mleko, a neke će poslužiti umesto činije za kašaste obroke. Najčešće u štampariji imaju bele šolje na kojima štampaju i to su šolje od materijala koji koji je najbolji za štampanje. Ako se odlučite za štampu na magičnoj šolji, iznenadjenje će onda, sigurno, biti veće, a magičnost trenutka potpuna zato što se slika i poruka pojavljuju tek kada je šolja napunjena toplim napitkom. Ukoliko neku dragu fotografiju ili znatiželjnu poruku želite da sakrijete od radoznalih očiju, odaberite magičnu šolju, ona će ih sakriti.






Srodni tekstovi:


U SUSRET LETNJIM DANIMA: ALERGIJE NA SUNCE – KAKO IH PREPOZNATI I LEČITI?

Pored svih slatkih muka kod spremanja za letovanje – od pakovanja, kupovine, rezervacije sme&s...

Detaljnije

Da li ste znali? Zanimljivosti o Meksiku

Meksiko (zvanično Sjedinjene Meksičke Države) je država u Severnoj Americi koja se graniči sa SAD, G...

Detaljnije

Obaveze upravnika zgrade

Svaka zgrada je obavezna da ima svog upravnika zgrade, bio to upravnik kojeg su oni izabrali, profes...

Detaljnije

Kada želite da podarite nov izgled vašem kupatilu – krenite od pločica

Svaka prostorija u domu je podjednako važna. Dom – to je mesto sigurnosti, opuštenosti ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS