Saveti za kupovinu brushaltera za velike grudi


Moda

Pronalaženje adekvatnog grudnjaka može biti veliki problem za devojke i žene sa velikim grudima. One sa prirodno velikim grudima susrele su se sa ovim problemom veoma rano, možda već u pubertetu i vremenom su naučila da izaberu odgovarajuću veličinu brushaltera. Međutim, ukoliko ste upravo u toj fazi pronalaženja pravog rešenja, pokušaćemo da vam pomognemo savetima koje smo mogli da izvučemo iz iskustva devojaka sa istim problemom.

 

Osim pronalaženja odgovarajuće veličine, problem često predstavlja i slaba ponuda modela, dezena i boja u velikim brojevima. Kada pogledate ponudu donjeg veša, primetićete veliki broj brushatera različitih modela za devojke sa malim ili grudima srednje veličine, a sa druge strane će biti veoma sužen izbor brushaltera za velike grudi

Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći u izboru.

Birajte korpe bez jastučića i bilo koje vrste punjenja

Velike grudi zahtevaju dovoljno prostora i kvalitet. Najvažnija je, svakako, udobnost. Morate odabrati grudnjak koji neće smetati, žuljati i otežavati svakodnevne aktivnosti. Jastučići ili bilo koji dodatni silikoni, umetci i punjenja mogu da smetaju vašim grudima, a samim tim i vama. Mnoge devojke se ipak odlučuju za takve grudnjake zbog toga što misle da im grudi u tim brushalterima bolje izgledaju, ali to je pogrešno. Pre svega je važno da se vi osećate dobro, a onda ćete i izgledati dobro. Ništa neće vredeti što vam grudi izgledaju lepše, ako ćete se vi osećati nelagodno.

Poslušajte savete prodavca

Ukoliko se nađete u nekoj zaista profesionalnoj radnji, gde se prodaju isključivo kvalitetni brushalteri, onda se očekuje da u toj radnji radi i neko ko se u to razume. Ne treba da ignorište savete tog prodavca ili prodavačice. Oni dobro znaju koji će brus vama da odgovara i zato probajte da ih poslušate, pa ako vam se ne svidi, lako ćete reći da ne želite to da kupite. Međutim, velika je verovatnoća da će vam se to i te kako svideti. Prodavci koji imaju višegodišnje iskustvo u prodaji mogu vrlo brzo da ocene koji model i koja veličina bi vama pristajala. Dajte šansu njihovim savetima i makar isprobajte ono što vam nude.

Uvek birajte dublje korpe

Velike grudi zahtevaju dobru potporu. Velike grudi zahtevaju prostor. Da bi vaše grudi dobro stajale u brushalteru, onda morate da izaberete dublje korpe, sa žicama koje idu do pola grudi. Može se reći da je ovo jedno od osnovnih pravila kada je izbor brushaltera za velike grudi u pitanju. Možda će vam se u prvi mah ti brushalteri učiniti ogromnim, ali isprobajte što više ovih modela i videćete razliku u odnosu na brushaltere koje ste do sada nosili. Sve vrste grudi, i velike i male i one koje su se usled godina i porođaja opustile, mogu dobro da izgledaju u dobrim brushlterima. Na vama je samo da ih pronađete.






Srodni tekstovi:


10. nedelja trudnoće – formiranje organa je završeno, sledi rast i razvoj!

Trudni ste između 64 i 70 dana. Za to vreme maleno biće u vama završava fazu embriona i započ...

Detaljnije

Stoperi za vrata – spoj lepog i korisnog

Postoje različiti načini za uređenje doma, ali ono što je uvek dobitna kombinacija jeste kada...

Detaljnije

3 glavne karakteristike kamera za video nadzor

Danas video nadzor postaje sastavni deo svakodnevne opreme, odnosno „odomaćen“ uređaj. M...

Detaljnije

Sve što treba da znate o heliko bakteriji

Odmah na početku treba da znate da nije strašno ukoliko imate heliko bakteriju i da svakako t...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS