Razlozi zašto treba rezervisati prevoz do aerodroma


Ekonomija Turizam


Nepoznati javni prevoz, komplikovani vozni redovi i kvarovi na Google mapama… U trenutku kada sve što želite da uradite je da bacite torbe i počnete da istražujete novu, uzbudljivu destinaciju, ove male prepreke, koje se obično tako lako uklanjaju u svakodnevnom životu, mogu da nerviraju.

Ali to ne mora da bude gnjavaža i zastoj, unapred rezervišite prevoz do aerodroma i lako ćete izbeći dramu. Imajući to na umu, evo nekoliko razloga zašto bi trebalo rezervisati prevoz do aerodroma.


Možete otkriti neko fantastično lokalno mesto

Od pronalaženja najbolje porodične tratorije u Rimu do te tajne plaže, malo insajderskog znanja može biti razlika između dobrog i nezaboravnog odmora. Jer bez obzira na to koliko istraživanja na mreži uradite, koliko vodiča listate, nema ničeg sličnog od stare dobre dojave nekoga ko živi na vašem odredištu.

A ko zna mesto bolje od taksiste? Restorani za koje samo lokalno stanovništvo znaju, najbolje mesto za zalazak sunca, nadolazeća naselja za koja Lonely Planet još nije ni čuo, vreme bez gužve za posetu velikim atrakcijama...Eto dugačke liste mesta koja su mnogo autentičnija i koja vredi posetiti.

Ništa nije bolje nego kada prvi put vidite novo mesto!

Prvi utisci su važni, posebno kada je u pitanju novo mesto. Taj početni trenutak, zujanje uzbuđenja koje osećate po dolasku, može da da poseban ton vašem odmoru odmah.

Dakle, pitanje je sledeće. Da li biste radije sedeli na vozačkom sedištu, očima zalepljenim za put, rukama stegnutim za volanom ili više volite da gledate kroz prozor u ogroman horizont Njujorka, svetlucave vode Amalfija ili da se usredsredite na užurbane pariske ulice?

Odmor počinje u aerodromskom baru!

Danci imaju hig, Hrvati imaju fjaku, Japanci imaju kanso, a Britanci piju prvo piće na aerodromu pred praznik. Naravno, nema reči za to, ali znate o čemu pričamo. To je onaj osećaj neobuzdane radosti i zadovoljstva, poput strahovitog talasa olakšanja koji te preplavljuje. U tom trenutku se um i telo savršeno usklađuju. To je, pa, blaženstvo. Dakle, nemojte sebi uskratiti ovaj “sveti” obred tako što ćete morati da vozite na drugi kraj grada nakon leta. Popijte piće, opustite se, vaš odmor je sada zvanično počeo, a prevoz do aerodroma je usluga bez koje nijedan odmor ne bi trebalo da prođe.

Možete minimizirati stres na odmoru!

Ko ima pasoše? Imamo li dovoljno igračaka da bi deca bila mirna tokom leta? Da li nam je ostalo dovoljno vremena da prođemo kroz čekiranje? Praznici nisu zamišljeni da budu stresni, ali sa toliko toga o čemu treba razmišljati i organizovati ponekad mogu biti.

A to je tek na putu do aerodroma.

Zar ne bi bilo divno kada biste, s druge strane, mogli jednostavno da izađete iz aviona, zgrabite torbe i uskočite pravo u unapred rezervisani taksi? Još bolje, vozač već zna kuda idete, najbrži način da stignete tamo i nema potrebe da brinete o troškovima jer ste rezervisali mnogo unapred. I ne, nije to scenario iz snova. Kada se rezerviše prevoz do aerodroma, onda sve ide mnogo lakše. Bez komplikacija. Bez frke, jer vreme je za odmor i uživanje.








Srodni tekstovi:


Šta treba da znate prilikom kupovine satova?

Jeste više old fashion tip ili sasvim moderan tip osobe koji za sve, pa čak i merenje vremena...

Detaljnije

U zdravom telu zdrav duh

Vreme zahteva od nas da smo stalno na „nogama“, dok ne dođe veče i onda posle obilne več...

Detaljnije

Kada je važno otići na ultrazvuk dojke?

Sigurnost, preciznost i pouzdanost koju daje ultrazvuk dojke u procentu višem od 97%, potvrđu...

Detaljnije

Zašto se sa takvom strašću i bodrenjem prati tenis uživo?

Tenis je sport koji je nadaleko poznat kao takmičenje ispunjeno bodrenjem od strane publike i veliko...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS