NOVOGODIŠNJI POKLON KOJI ĆE ODUŠEVITI VAŠU BAKU ILI DEKU - PERSONALIZOVANI ZIDNI KALENDARI


Dom Ekonomija

Znamo da mislite da su zidni kalendari ostali u prošlom veku, ali verujte nam na reč - varate se. Zidni kalendari su i dalje veoma popularni i veoma traženi. A, ukoliko ne znate šta da kupite vašim herojima detnjstva, vašoj baki i vašem deki, onda imamo savršen predlog za vas. Znamo da većina baka i deka ne želi poklone, ne treba im ništa, važno im je samo da vi budete dobro i zdravo. I ako im kupite neku megalomansku stvar, neće se mnogo oduševiti. Znamo jednu stvar koju će prihvatiti oberučke i kojoj će se posebno obradovati. Da, pričamo upravo o zidnim kalendarima i dajemo vam ideje kako ti zidni kalendari mogu da izgledaju 

ZIDNI KALENDARI SA VAŠIM SLIKAMA 

Verujemo da vaše bake i dete u domovima drže pregršt vaših slika. I da te slike stoji i na televizoru i u staroj vitrini i da ih sigurno drže i u novčanicima. Nikako ne mogu da vas se nagledaju. To je i normalno, jer ste im vi motivacija i inspiracija. Zamislite sada da svaki mesec imaju vašu drugu sliku na zidu. Oni će upravo takve zidne kalendare čuvati godinama, da ne kažemo do kraja njihovih života. To je kao neki album sa slikama, koji će se stalno menjati na njihovom zidu i ispunjavati njihova srca radošću i zadovoljstvom. Zato treba da im priredite to iznenađenje, jer zaista verujemo da će to za njih biti veliko iznenađenje. Možete kombinovati vaše pojedinačne slike i slike koje imate sa njima. Poslednji mesec može biti slika porodičnog portreta, da se tokom zime i praznika podsetimo koliko je porodica bitna. 

ZIDNI KALENDARI SA VAŽNIM DATUMIMA 

Zidni kalendari mogu biti napravljeni baš kako vi želite. Osim što mogu imati slike koje sami izaberete i poručite, mogu da imaju i specijalno obeležene važne datume. Pored toga što ćete obeležiti neke opšte poznate datume, praznike, slave i slično, možete im ubeležiti datume kada slavite rođendane, kada njihovi prijatelji i rođaci slave rođendane. Možete upisati i kada njihova komšinica slavi slavu na primer, kako bi se setili da joj čestitaju.Ovde zaista treba da date mašti na volju i da budete i duhoviti, zašto da ne? Na primer možete obeležiti na poseban način datume na zidnom kalendaru kada se prima penzija. I tu možete staviti kao obaveštenje "unuku ili uniki" dati za džeparac. Nije li to interesantno? Verujemo da će se ova ideja jako dopasti vašim najmilijima. 

ZIDNI KALENDARI SA DODATNIM POKLONIMA 

Kakav god zidni kalendar da napravite, vi ćete sigurno imati utisak da je to malo. Zato u kombinaciji za zidnim kalendarima kao poklon mogu ili i hemijske, blokče ili nešto drugo zanimljivo. Možete na istom mestu gde budete štampali zidni kalendar da pripremite i te dodatne poklone, ali možete i sami da napravite svoj paketić sa stvarima za koje  znate da će biti interesatne vašoj baki i vašem deki. 

ZIDNI KALENDARI SA SLIKAMA NJIHOVOG RODNOG MESTA 

Ovo može biti jedna nostalgična priča, ali verujemo da će se oduševiti. Dakle, bitno je da odaberete slike njihovog rodnog mesta, njihove prve kuće na primer. Ili možete odabrati fotografije nekog mesta koji su oni rado posećivali. Poenta je odabrati samo one stvari zbog su se oni nekada dobro osećali ili zbog kojih se sada dobro osećaju. 


 


Srodni tekstovi:


Promotivni materijal – prezentujte brend na najbolji način

Osnovno pravilo pri plasiranju proizvoda i usluga je isticanje sopstvenog kvaliteta iznad onih koji ...

Detaljnije

Dubak – oslonac za vašu bebu

Dubak je jedan od omiljenih komada opreme za bebe starijih generacija roditelja. I danas je populara...

Detaljnije

Kako odabrati auto školu

Napunili ste dovoljn godina za polaganje vožnje, onda je pravo vreme da se raspitate i detaljno info...

Detaljnije

Čuvari kupatila: Kako postati heroj u borbi protiv vlage?

Kupatilo predstavlja mesto opuštanja i komfora, prostor gde imamo nekoliko minuta samo za seb...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS