NOVOGODIŠNJI POKLON KOJI ĆE ODUŠEVITI VAŠU BAKU ILI DEKU - PERSONALIZOVANI ZIDNI KALENDARI


Dom Ekonomija

Znamo da mislite da su zidni kalendari ostali u prošlom veku, ali verujte nam na reč - varate se. Zidni kalendari su i dalje veoma popularni i veoma traženi. A, ukoliko ne znate šta da kupite vašim herojima detnjstva, vašoj baki i vašem deki, onda imamo savršen predlog za vas. Znamo da većina baka i deka ne želi poklone, ne treba im ništa, važno im je samo da vi budete dobro i zdravo. I ako im kupite neku megalomansku stvar, neće se mnogo oduševiti. Znamo jednu stvar koju će prihvatiti oberučke i kojoj će se posebno obradovati. Da, pričamo upravo o zidnim kalendarima i dajemo vam ideje kako ti zidni kalendari mogu da izgledaju 

ZIDNI KALENDARI SA VAŠIM SLIKAMA 

Verujemo da vaše bake i dete u domovima drže pregršt vaših slika. I da te slike stoji i na televizoru i u staroj vitrini i da ih sigurno drže i u novčanicima. Nikako ne mogu da vas se nagledaju. To je i normalno, jer ste im vi motivacija i inspiracija. Zamislite sada da svaki mesec imaju vašu drugu sliku na zidu. Oni će upravo takve zidne kalendare čuvati godinama, da ne kažemo do kraja njihovih života. To je kao neki album sa slikama, koji će se stalno menjati na njihovom zidu i ispunjavati njihova srca radošću i zadovoljstvom. Zato treba da im priredite to iznenađenje, jer zaista verujemo da će to za njih biti veliko iznenađenje. Možete kombinovati vaše pojedinačne slike i slike koje imate sa njima. Poslednji mesec može biti slika porodičnog portreta, da se tokom zime i praznika podsetimo koliko je porodica bitna. 

ZIDNI KALENDARI SA VAŽNIM DATUMIMA 

Zidni kalendari mogu biti napravljeni baš kako vi želite. Osim što mogu imati slike koje sami izaberete i poručite, mogu da imaju i specijalno obeležene važne datume. Pored toga što ćete obeležiti neke opšte poznate datume, praznike, slave i slično, možete im ubeležiti datume kada slavite rođendane, kada njihovi prijatelji i rođaci slave rođendane. Možete upisati i kada njihova komšinica slavi slavu na primer, kako bi se setili da joj čestitaju.Ovde zaista treba da date mašti na volju i da budete i duhoviti, zašto da ne? Na primer možete obeležiti na poseban način datume na zidnom kalendaru kada se prima penzija. I tu možete staviti kao obaveštenje "unuku ili uniki" dati za džeparac. Nije li to interesantno? Verujemo da će se ova ideja jako dopasti vašim najmilijima. 

ZIDNI KALENDARI SA DODATNIM POKLONIMA 

Kakav god zidni kalendar da napravite, vi ćete sigurno imati utisak da je to malo. Zato u kombinaciji za zidnim kalendarima kao poklon mogu ili i hemijske, blokče ili nešto drugo zanimljivo. Možete na istom mestu gde budete štampali zidni kalendar da pripremite i te dodatne poklone, ali možete i sami da napravite svoj paketić sa stvarima za koje  znate da će biti interesatne vašoj baki i vašem deki. 

ZIDNI KALENDARI SA SLIKAMA NJIHOVOG RODNOG MESTA 

Ovo može biti jedna nostalgična priča, ali verujemo da će se oduševiti. Dakle, bitno je da odaberete slike njihovog rodnog mesta, njihove prve kuće na primer. Ili možete odabrati fotografije nekog mesta koji su oni rado posećivali. Poenta je odabrati samo one stvari zbog su se oni nekada dobro osećali ili zbog kojih se sada dobro osećaju. 


 






Srodni tekstovi:


Emocionalne promene i priprema za dolazak bebe

Trudnoća je jedan od najposebnijih perioda u životu žene, ali može doneti i različite emocionalne i...

Detaljnije

Sveti za putovanje sa psom na more

Odlazak na more sa psom nudi niz prednosti, kako za vas tako i za vašeg ljubimca. To je prili...

Detaljnije

Zašto je Bugarska idealna destinacija za skijanje?

Skijanje je jedna od onih zimskih aktivnosti koja osvaja srca mnogih. Osećaj spuštanja niz sn...

Detaljnije

Primena šinske rasvete

U traganju za optimalnim izborom rasvete jedno od rešenja može biti šinska rasveta. Ov...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS