Najbolje odevne kombinacije za doček Nove godine u restoranu


Moda Moda

nova godina restorani

Odlučili ste da idete na doček Nove godine 2019 u restoran, rezervisali mesto i uplatili cenu aranžamana i pomislite da ste spremni za najluđu noć. Međutim, sledi odabir odevnih kombinacija, što za žene, što za muškarce, a ponekad i decu. Onda se niže niz teških odluka: koja boja je najprikladnija, da li je bolje haljina ili nešto opuštenije, pa zatim da li muškarci treba da obuku kompletno odelo i obuju često neudobne cipele, ili mogu da idu u opuštenoj dnevnoj varijanti. Ukoliko idu i deca, tu je onda posebno pitanje da li devojčicama obući iste haljine, šta obući dečacima, koliko će sve to da vas košta, da li ćete biti zadovoljni izgledom kada se pripremite, i slična pitanja se beskrajno nadovezuju više dana pred doček Nove godine.


U principu, najbolje je da odevnu kombinaciju izaberete prema svom osećaju i da sledite u skladu sa tim svoje želje. U nastavku predlažemo najbolje odevne kombinacije za doček Nove godine u restoranu, koje će omogućiti da se osećate dobro, a i izgledate u skladu sa povodom.


Novogodišnje boje – lični izbor elegancije


Bilo da birate haljinu, suknju, pantalone ili mušku odevnu kombinaciju, prvo što primetite jeste da li vam odgovara boja. Za doček Nove godine u restoranu 2019., prema dosadašnjim istraživanjima i iskustvima, najčešće se biraju klasične boje, među kojima dominiraju, crna, siva i crvena, sa kojima svakako nema greške. Naravno, boju birate prema ličnom ukusu, tako da sa druge strane često možemo videti i autfite u restoranima drugih boja.


Haljina sa šljokicama – pun pogodak 


Žene dugo razmišljaju o odevnim kombinacijama za doček Nove godine 2019. Prilikom izbora pravog komada garderobe znate da želite haljinu, ali ne i tačno sa kakvim detaljima. Za novogodišnju euforiju, pravi izbor su šljokice, i to što više to bolje. Bez obzira da li više volite usku ili široku haljinu, sa dužinom do poda, ispod ili iznad kolena, sjaj daje posebnu notu i izgledaćete elegantno. Posebno što uz napadniji komad garderobe jedino što vam je potrebno je prirodan osmeh, opuštena kosa, veoma malo šminke i jednostavna torbica i cipele u istoj boji. Sigurno sa ovakvom kombinacijom nećete pogrešiti i bićete primećeni.


Obožavate samo pantalone – tu su i kombinezoni


Niste ljubitelj haljina i suknji, ne osećate se u njima komotno i dovoljno dobro, i želite isključivo pantalone. Predlog je da u tom slučaju pogledate i raspoloživu ponudu kombinezona, koja je zaista već nekoliko godina veoma velika i raznolika. Izaberite dugačke ili nogavice do članka, uske ili široke, jednobojne kombinezone ili u dve boje i nećete pogrešiti. Osećaćete se komotno, a nećete imati potrebu da uz pantalone uklapate bluze, pri tome to može da bude i dosta skuplja varijanta, nego kada nosite kombinaciju iz jednog odevnog predmeta. Uz sve to, često vam nije potreban sako ili nakit, što značajno štedi novac. Birajte cirkone, bisere ili šljokice, duge ili kratke rukave, pustite željama na volju i odaberite pravi komad za vas, sa kojim ćete za doček Nove godine u restoranu sigurno blistati i odisati elegancijom.


Muška odela – košulja je glavni deo novogodišnjeg autfita


Žene posvećuju dosta više pažnje i vremena odabiru kombinacija, ali moraju da izaberu i frizure, šminku, nakit i druge dodatke, dok muškarci uglavnom mogu da se spreme za čitavih 30 minuta. Kada birate pravu garderobu za doček Nove godine u restoranu, košulja je neizostavna. Preporučljivo je komplet odelo, kravata ili leptir mašna nisu obavezne. Međutim, ukoliko se ne osećate udobno utegnuti od glave do pete, kombinacija nešto užih pantalona i jednobojna košulja su odličan spoj za vaš novogodišnji provod.


Kada birate odevnu kombinaciju za doček Nove godine u restoranu, bitno je da izaberete nešto u čemu ćete se pre svega dobro osećati, ali i da imate na umu da mnogi luskuzni restorani imaju „dress code“, odnosno obavezna pravila oblačenja, kojih se morate pridržavati kada su u pitanju odevni komadi koje birate. Zato, ili izaberite odgovarajući restoran, ili prilagodite vaš ukus i potrebe izabranom objektu za doček Nove godine 2019. I uvek imajte na umu, najbolja odevna kombinacija u svakom povodu je ona u kojoj se dobro osećate.








Srodni tekstovi:


Da li je moguće trajno izlečiti kandidu?

Možda zvuči čudno, ali gljivica poznata kao kandida je sastavni deo ljudkog organizma. Čak ima i ulo...

Detaljnije

Prvi koraci u otkrivanju steriliteta

Problem savremenog društva koji je sveprisutniji jeste sterilitet. U sve većem broju ovo je p...

Detaljnije

Rent a car kao odličan izbor za obilazak novog grada

Većina turista kada poseti neki grad, kao sredstvo za oblizak znamenitosti koristi autobus ili taksi...

Detaljnije

6 zdravih namirnica u kojima se folna kiselina nalazi u velikim količinama

Folna kiselina, takođe poznata kao vitamin B9, vitamin je koji je rastvorljiv u vodi i koji obavlja ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS