Muzička scena u Beogradu


Turizam Turizam

Muzika u Beogradu

Beograd je poznat kao grad muzike u kome se muzička scena odvija na svakom koraku. Svakog vikenda grad se budi uz zvuke različitih muzičkih žanrova, od elektronske muzike do roka, džeza, popa i narodne muzike. Svirke u Beogradu su mesto okupljanja različitih muzičara, a festivali i koncerti magnet za posetioce iz čitavog regiona.

Gradska kafana za ljubitelje domaćeg zvuka

Ako ste ljubitelj kvalitetnog domaćeg zvuka, Gradska kafana je pravo mesto za vas. Ovaj klub se nalazi na Novom Beogradu, u neposrednoj blizini hotela Hajat i poznat je po odličnom ambijentu i atmosferi, kao i po nastupima vrhunskih estradnih umetnika. Gradska kafana je pravo mesto za boemsku zabavu veselog duha i jedinstvenog muzičkog programa koji privlači različite profile ljudi. Ovde se možete opustiti uz vrhunske bendove i poznate pevače koji stvaraju nezaboravnu atmosferu, a muzički repertoar uključuje pop i narodnu muziku, kao i sve ono što posetioci žele da čuju.

Kafana je poznata po izvanrednoj organizaciji, vrhunskim izvođačima i toploj atmosferi koja ponekad podseća na klub. Ovde možete uživati u plesu do jutra, smejati se i plakati uz pesme koje vas dirnu u srce, jer je ovde emocija na prvom mestu. Ovo je mesto gde možete zaboraviti na sve svoje probleme i uživati u nezaboravnom provodu u društvu dragih ljudi.

Splav Lasta kao sinonim za noćni život

U poslednjih nekoliko godina splavovi u Beogradu postali su sinonim za noćni život. Ovi klubovi su mesto gde se okupljaju ljubitelji različite vrste elektronske muzike, ali i najbolji DJ-evi. Splav Lasta zauzima posebno mesto među splavovima u Beogradu. Ovaj klub na Savi je idealno mesto za sve ljubitelje klupske muzike, sa najboljim DJ-evima iz regiona. Svako veče je posebno, sa različitim muzičkim žanrovima, počev od haus i tehno muzike, do dens i pop hitova.

Ovaj klub pruža savršenu zabavu i tokom dana. To posebno važi za period kada temperature u Beogradu postanu nepodnošljivo visoke, a jedino što nam treba je osveženje u vidu krigle ledenog piva, koktela ili čaše hladnog vina. Ovaj splav pruža savršeno mesto za opuštanje u pravom beogradskom stilu, uz prijatno druženje i prelep pogled na reku. Bilo da se odlučite za opušten dan ili  ludu noć u gradu, Splav Lasta je sigurna opcija za nezaboravan provod u Beogradu.

Muzička kultura

Muzička scena u Beogradu je živahna i raznolika, za svakog ponešto. Od DJ nastupa na splavovima do vrhunskih pop izvođača u gradskim klubovima, pa sve do muzičkih festivala koji privlače posetioce iz celog sveta, Beograd je grad koji nudi nezaboravna muzička iskustva. Pored toga, u ovom gradu postoji i duga tradiciju narodne muzike, koja je sastavni deo srpske kulture. Mnogi gradski pabovi i restorani nude živu narodnu muziku, često uz kolo. Ovo je prilika da se posetioci upoznaju sa srpskom kulturom i tradicijom, u prijatnom ambijentu uz odličnu hranu i piće.

Posebno tokom letnjeg perioda grad oživi sa muzičkim festivalima, već od sredine maja kada počinje Guitar art festival, pa sve do beogradskog festivala piva sredinom avgusta. Uz razne muzičke festivale i koncerte, posetioci mogu da uživaju u različitim muzičkim žanrovima i da upoznaju kako srpsku muzičku scenu, tako i svetski poznate muzičke zvezde.

Grad koji nikada ne spava

Beograd je grad koji nikada ne spava, uvek pun života i energije. Svaki dan i svaku noć možete uživati u muzici, sedam dana u nedelji. Bez obzira na vaš muzički ukus, Beograd nudi klubove koji će vas oduševiti, bilo da ste ljubitelj džeza, elektronske ili tradicionalne srpske muzike. Čeka vas jedna velika muzička scena koja vas neće ostaviti ravnodušnim.







Srodni tekstovi:


Situacije u kojima ljudi koriste rent a car čak i kada imaju svoj auto

Usluga rent a car korisna je i onima koji imaju svoje automobile, a naravno tek je korisna onima koj...

Detaljnije

Par saveta kako postaviti lavabo u kupatilu

Postavljanje lavaboa u kupatilu može biti zahtevan proces, ali uz pažljivo planiranje i pravilne kor...

Detaljnije

Kako odabrati kvalitetnu mašinicu za pecanje?

Novopečeni ribolovci često su zbunjeni bogatom ponudom na tržištu. Zato mnogi ne znaju na &sc...

Detaljnije

Nekoliko korisnih saveta za ljubitelje nakita

Nošenje nakita predstavlja pravo zadovoljstvo i stvara potrebu da se on stalno kupuje. Dobar ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS