Kako se kreću cene kolica za bebe


PorodicaKada dete dolazi na svet, sa njim dolaze i mnogi troškovi. Naravno, te troškove unapred krenemo da planiramo i da se presabiramo. Nešto je manja investicija, ali je nešto i mnogo veća investicija nego što očekujemo. Logično je sasvim da svi roditelji žele za svoje dete nešto najlepše i nešto najbolje. I sasvim je logično da svi roditelji ne mogu svojoj deci da priušte sve što oni žele. Na samom početku, a posebno kada je prvo dete u pitanju, roditelji žele da kupe samo najbolje. I onda kreće potraga za preko potrebnim stvarima. Na primer, za kolicima. Ukoliko ste već počeli da pravite računicu, imamo za vas malu kalkulaciju, kako bismo vam pomogli da se što bolje organizujete.


Najjeftinija - oko 10 000 rsd

Naravno, govorimo o novim kolicima. Polovna kolica svakako mogu da koštaju i mnogo manje, međutim, ako govorimo o novim kolicima, ovo je najmanja cena za koju ćete naći iole dobra kolica za bebe. Ovde govorimo o onim klasičnim kolicima, koje viđate i kada se voze malo starija deca. Ovo su kolica za bebe, koja roditelji uglavnom izbegavaju za tek rođene bebe, jer su previše niska i ne deluju previše ušuškano, tačnije ne deluju dovoljno ušuškano prema našim standardima, međutim, na specifikacijama ovih kolica piše da se u njima mogu voziti bebe, ali takođe se mogu voziti i deca do 15 kilograma.


Sa posebnom korpom - oko 30 000 rsd

Znate ona kolica sa posebnom korpom, malo izdignuta od točkova. Upravo ta kolica možete pronaći za oko 30.000 dinara. I je negde i najjefnitja cena za ovakav tip kolica. Obično su ova kolica za bebe skuplja. Međutim, imajte u vidu da to sve zavisi i od proizvođača. Brend je nešto što diktira cenu. Na ovim kolicima točkovi su naravno rotirajući i sve je prilagođevno vama i vašoj bebi.


Moderna kolica sa trio tehnologijom od 30 do 60 000 rsd

Što moderniji dizajn i lepši - to skuplja kolica. Kada budete krenuli od radnje do radnje u potragu za kolicima za bebe videćete odmah na prvi pogled koja su to kolica skulja od drugih. Prosto postoje ti neki modeli koji se svima sviđaju i koji su napraveljni u skladu sa modernim trendovima. Samim tim, ta kolica se cene više. Međutim, ovde je jako bitno napomenuti da kod ovih kolica postoji takozvana trio tehnologija i onda se odnosi na to da se ova kolica sastoje od običnih kolica, onih koja ste nameravali da kupite, ali takođe i od auto-sedišta i nosiljke. Samim tim, kupovinom jednih kolica, vi ste se obezbedili za malo više stvari, tako da ovo ne mora da bude tako loše, odnosno tako skupo.


Kolica preko 100 000 rsd

Kao i u svakoj grani trgovine, tako i u ovoj postoje ona kolica koja prevazilaze naša očekivanja u pogledu dizajna i funkcionalnosti. Naravno, to su kolica poznatih svetskh proizvođača kolica za bebe i otuda njihova enormno velika cena. Mada, nekima to i nije mnogo, s obzirom da na sve ovo gledaju kao na jednu ogromnu investiciju i jednostavno žele da ulože. Ovde se radi o prestižnim i ekskluzivnim modelima.


Srodni tekstovi:


Efikasan način grejanja sledeće grejne sezone – toplotne pumpe

Da li već sada razmišljate kako ćete se ogrejati tokom sledeće grejne sezone? Računate li ili...

Detaljnije

O čemu treba voditi računa prilikom kupovine radnih odela?

Svaka ozbiljna firma zna da su radna odela ne samo pokretna reklama koju njihovi zaposleni nose, već...

Detaljnije

Reklamne kese – šetajuća reklama

Razmišljate o reklamiranju, uzeli ste u obzir sve moguće reklamne alate,  za prethodne a...

Detaljnije

Tri saveta kako da odaberete odgovarajuće ormariće za kupatilo

Prilikom uređenja svakog kupatila većina se fokusira na kupovinu i odabir pravog dizajna pločica i s...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS