Trendovi za uređenje stana u 2020. godini


Dom Dom

Boja godine svakako je svetlija nijansa zelene. I trendu je još uvek i nordijski stil, ali i glamur koji je posebno bi izražen u 2019. godini kao i tropski dizajn.

Kao što je to slučaj sa modom i trendovi za uređenje stana neka su samo sezonski, a nekada potraju i po nekoliko godina. Da bi vaš enterijer uvek bio u modu, ne morate stalno da unosite nove promene u dom. Dovoljno je da dodate neke detalje i vaš doć će dobiti novi izgled. A kada vam predočimo šta je to in ove godine, posao će biti mnogo lakši. Britanski časopisi za uređenje stana objavili su brojne savete, a mi smo rešili da vam prenesemo neke od njih.

U modi su ekspresionistički dekorativni detalji!

Ako niste u prilici da napravite neke značajne promene u enterijeru, onda svoj kutak možete osvežiti novom dekoracijom. Ako se odlučite da unesete malo ekspresionističke umetnosti u dom na taj način ćete enterijeri dati poseban pečat. Na koji način to učiniti?

Najbolje bi bilo izabrati rukom slikane detalje, odnosno umetnička dela ili elemente za dom čiji dizajn sadrži geometrijske oblike. Na primer, možete izabrati prostirke koje imaju ove motive ili prekrivače za fotelje i krevete. U ponudi na tržištu ima i različitih jastuka koji sadrže ove oblike. Plava, žuta, svetlo ljubičasta i crvena boja daju domu poseban izgled, a ove boje se lako prilagođavaju za svaku prostoriju.

foteljeNeutralne boje su jednostavne, ali izuzetno posebne!

Za opuštenu i lagodnu atmosferu preporučuje se neutralne nijanse u enterijeru. Može se izabrati ekskluzivni nameštaj neutralnih boja ili se mogu kupiti takve kožne fotelje. Siva je posebno interesantna ove godine, a svetlo zelena boja je boja 2020. godine u uređenju enterijera. Unesite i malo topline u svoj životni prostor tako što ćete dodati malo bež ili žute boje, a one mogu poslužiti za uređenje kuhinje u rustičnom stilu ili kupatila modernog dizajna. Tople svelte boje poseban će utisak ostaviti u dnevnoj sobi ako se kombinuju sa tamnijim detaljima, stoga možete izabrati žute prekrivače za fotelje ili bež zavese i podne prostirke.

Još ako se u vašem stanu nađu i predmeti upečatljivih i čvrstih tekstura, onda će ugođaj biti opušten, a čitav enterijer delovaće interesantno i veoma neobično.

Ekskluzivni nameštaj doprinosi udobnosti!

Da bi vam bilo udobno u domu i tokom proleća i tokom letnjih dana, ali i za vreme zime, izaberite ekskluzivni nameštaj koji je poznat po udobnosti. Fotelje možete prekriti svetlijim prekrivačima, a na ugaonoj garniture treba da se nađe što više smeđih ili ružičastih jastuka koji će poseban ton dati dnevnom boravku. Uz udoban nameštaj dodajte i stočiće koji praktično pozivaju na druženje. U moderno opremljenim stanovima mali drveni stolovi daće enterijeru poseban šarm.

Glamur je uvek u modi!

Osnova svakog dizajna koji odiše glamurom jeste nameštaj upečatljivih detalja, neobičnih boja i zaobljenog oblika. Pošto zauzima najveći deo prostora, neka se u vašem stanu nađe ekskluzivni nameštaj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Najpopularnije boje nameštaja u 2020. godini jesu bakarna, zlatna, kraljevsko plava, oker i roze. Koju vi boju birate?






Srodni tekstovi:


Kako da pripremite stari automobil za prodaju i dobijete veću cenu?

Ako prodajete stari automobil, sigurno želite da to uradite na što brži način, ali sigurno že...

Detaljnije

Ostrvo u gradu

Pored Ade Ciganlije koja vam može pružiti utočište u vrelim danima u gradu, nalazi se jo&scar...

Detaljnije

Zašto raste tražnja za sudskim prevodiocima za hrvatski jezik?

Zadnjih nekoliko godina sve je veća potražnja za prevodiocima na hrvatski jezik. Iako se i dalje naj...

Detaljnije

Raznolikost hrane u odnosu na godišnja doba

Zima, proleće, leto, jesen - svako godišnje doba nosi sa sobom jedinstvene darove prirode, a ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS