Kafana na vodi – Boemski duh u srcu Beograda


Vesti Turizam

Na Vodi Kafana se nalazi na najpoznatijoj lokaciji za izlaske u Beogradu -  na Savskom keju u ulici Ušće bb, blizu samog ušća Save u Dunav. Ovo mjesto je već godinama sinonim za odličan provod u Beogradu, i tu smješteni neki od najpoznatijih beogradskih klubova.  Zbog svega toga je lako pretpostaviti da je Kafana na vodi vrlo brzo postala jedno od najtraženijih mjesta za noćni provod. 


Kafana na vodi – Šta treba da znate

Kafana na vodi je prava lokacija za ljubitelje odličnog provoda. Svim posjetiocima, ovaj lokal nudi mogućnost da uz najbolju muziku, vrhunski ambijent i ukusnu hranu provedete veče za pamćenje. 

Splav radi od 22 časa pa do 5 ujutru i gostima se pušta pop u folk muzika.  Splav Kafana na vodi ima kapacite od 500 mjesta. Ipak, bez obzira na veliki kapacitet, a sve zahvaljujući činjenici da je riječ o jednoj od najpopularnijih kafana u Beogradu, uvijek se traži mjesto više. 

Zbog toga su rezervacije obavezne. Svoje mjesto na splavu možete rezervisati na nekoliko načina - putem korisničkog Call centra ili online ili putem aplikacije Beograd noću. Ukoliko svoje mjesto rezervišete preko aplikacije, možete ostvariti i razne pogodnosti. Neke od njih su bolja mjesta u klubu, ulaz preko reda, gratis piće i slično. 

Uslovi za rezervacije su sljedeći:

  • Uslov za barski sto - uglavnom ne postoji, osim kada su jaka gostovanja. Tada je uslov minimalna potrošnja  od 5000 dinara do 10000 dinara u zavisnosti od toga koje je gostovanje. Za pojedina gostovanja, uslov može da bude i kupovina jedne regular  flaše stranog žestokog pića po izboru ili dvije flaše vina.

  • Uslov za visoko sjedenje je narudžba jedne regular flaše stranog žestokog pića po izboru ili dvije flaše vina 

  • Uslov ze separe je kupovina dvije regular flaše stranog žestokog pića po izboru. Za jaka gostovanja uslov je kupovina dvije premium flaše stranog žestokog pića po izboru. 

  • Uslov za VIP sobu zavisi od toga koje je veče i ko nastupa. Uslov se kreće od kupovine dvije regular flaše stranog žestokog pića po izboru pa sve do tri premium flaše stranog žestokog pića po izboru.

Muzika koja se sluša na splavu je domaća i to narodna i popularna muzika. U goste često dolaze odlični bendovi  ali i mnoge zvijezde sa naše muzičke scene. Sve ovo još više doprinosi popularnosti ovog splava.  

Što se tiče prevoza do splava, do Kafane na vodi je lako stići, s obzirom na to da postoji veliki broj autobuskih i tramvajskih linija koje saobraćaju u neposrednoj blizini, pa je povezanost dobra sa svim dijelovima grada. 

U neposrednoj blizini splava postoji i veliki javni parking na kojem možete ostaviti svoj automobil ukoliko njime dolazite na splav. 


Zašto za noćni provod odabrati Kafanu na vodi

Kafana na vodi je osmišljena tako da bude neki vidi kafanskog splava. Na splavu se sviraju poznati ali i aktuelni kafanski hitovi. Pored toga, Kafana na vodi ima i svoju kuhinju i svi gosti mogu da svoj izlazak začine mezom ili specijalitetima sa roštilja. Svu ovu hranu pripremaju odlični leskovački majstori. Takođe, u ponudi su i razna alkoholna i bezalkoholna pića, rakije i vina između ostalih.

S obzirom na svoj koncept, Kafana na vodi je jedno od rijetkih mjesta gdje možete da osjetite pravu kafansku atmosferu. A ova atmosfera je najposebnija tokom ljeta, sezone koja je simbol za odličan provod. 


Kakav je enterijer Kafane na Vodi?

Enterijer Na Vodi Kafane je tipičan kafanski i podrazumijeva zidove u cigli, drvene stolice i stolove, stare lustere i fotografije najpoznatijih narodnih pjevača. Uz svaku kafanu se vežu tipični karirani stolnjaci na stolovima i prijatan, intimni ambijent koji na najbolji način oživljavaju boemski način života. To je upravo slučaj i sa ovim splavom. 

Ipak, kako se ne bi izgubio duh modernog vremena, uz elemente rustičnog i tradicionalnog, savršeno je uklopljen i moderniji dizajn enterijera. To se između ostalog može vidjeti i u uglovima kafane gdje su smješteni udobni, kožni separei.  Takođe, osvijetljenje i ozvučenje su na vrhunskom nivou.


Kafane Beograd su među najpoznatijim mjestima za izlazak u prestonici Srbije. Jedna od najpoznatijih je svakako Kafana na vodi, i ona je naš prijedlog broj  ukoliko želite da osjetite boemski duh i da se odlično provedete. 






Srodni tekstovi:


Do gotovinskih kredita sada brzo i lako – online

Svakom čoveku u određenom trenutku iskrsne neki veći nepredviđeni trošak. U takvim situacijam...

Detaljnije

Najbolje odevne kombinacije za doček Nove godine u restoranu

Odlučili ste da idete na doček Nove godine 2019 u restoran, rezervisali mesto i uplatili cenu aranža...

Detaljnije

Meseci trudnoće - razumevanje trudničke matematike

Meseci trudnoće podeljeni su na tri trimestra. Svaki trimestar broji po 3 meseca, odnosno 13 ili 14 ...

Detaljnije

PAKOVANJE ZA LETOVANJE: SPISAK STVARI KOJE SE MORAJU NAĆI U VAŠEM KOFERU

Jedna od možda najčešćih i kako je neki nazivaju večitih dilema jeste ona koju vezujemo za pa...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS