Brzo do novca – hitne pozajmice


Ekonomija Ekonomija


Život je nepredvidljiv i može se dogoditi da vam je potrebna hitna novčana pozajmica. Iznenadni veliki kvarovi u stanu ili kući, dobra ponuda za finansijsko ulaganje, ozbiljna bolest starijeg člana porodice, pokretanje sopstvenog biznisa, nagomilani neplaćeni računi, kladjenje,.. mogu dovesti do situacije da morate da potražite novac od nekog. Ako ne možete da podignete kredit u banci ili ne želite da kvarite prijateljstva zaduživanjem, možete potražiti pomoć u nekoj od firmi koja se bavi pozajmljivanjem, zalaganjem i otkupom vrednih stvari. Firme koje se bave kreditiranjem moraju biti registrovane i savet je da pre uzimanja novca od njih proveriti da li se zvanično vode kao preduzeće za tu vrstu poslova. 

----------

Ako vam je potrebna hitna pozajmica novca, kontaktirajte Zalagaonicu Golden Masters

+381 11 328 19 92

----------


Hitne novčane pozajmice

Ove firme nude brze hitne pozajmice kojima ćete biti u mogućnosti da brzo razrešite svoju finansijsku situaciju. Naravno, uz odgovarajuću kamatu. Pozajmice su kratkoročne i uglavnom se moraju vratiti u roku od godinu dana. Zahtev za pozajmicu se može podneti i online a potrebno je priložititi i potrebnu minimalnu dokumentaciju potrebnu za obradu finansijske usluge pozajmice.  Pored pozajmice koju ćete vraćati neki period uz kamatu, možete se odlučiti i da založite svoje dragocenosti. Ove firme garantuju diskreciju u poslovanju i  visoku profesionalnost. 


Zalaganje ili otkup dragocenosti 

Različiti predmeti se mogu založiti kao što su dukati, zlatni nakit (narukvice, lančići, minđuše, zlatnici), lomljeno zlato, belo zlato, satovi, automobili, motori, plovila, tehnika (LCD televizori, desktop računari, laptopovi, mobilni telefoni, fotoaparati), nekretnine (kuće, stanovi, garaže, poslovni prostori, zemljište,).,… Zalaganje dragocenosti može biti dobro rešenje jer omogućava da se brzo i efikasno dodje do novca a da se vredne stvari ipak ne prodaju. Prilikom zalaganja sklapa se ugovor, klijent dobija novac odmah a nakon dogovorenog roka svoj zalog može da otkupi. Još jedan od načina da se dodje do novca u kratkom vremenskom roku je da se dragocenosti daju na otkup tj. prodaju.


Otkup umetničkih slika

Mnoge firme za kreditiranje vrše i otkup umetničkih slika. Otkupljuju dela i klasične i savremene umetnosti, domaćih i stranih autora.  Cena otkupa slika na tržištu umetničkih dela je u velikoj meri standardizovana. Visina otkupa slike zavisi njenih dimenzija, da li je autor poznat javnosti, kojom od tehnikom je slika rađena...Slika koja se daje u otkup može biti sa ramom ili bez njega. Neki smatraju da je slike velike vrednosti bolje dati na otkup nego pokušavati da sami tražite kolekcionara koji će ponuditi visoku cenu. 


Umetničke slike se daju na otkup iz različitih razloga. Pored finansijskih kriza u koje neko može zapasti moguće je da se nakon renoviranja stambenog prostora slike više ne uklapaju u nov ambijent i umesto da slike stoje na tavanima ili podrumima i zauzimaju mesta i skupljaju prašinu, možete se odlučiti da ih date u otkup. Pored toga što nećete gomilati stvari koje vam ne trebaju, doći ćete do novca koji možete da uložite u kupovinu novih slika i nameštaja koji su vam potrebni i koji se uklapaju u vaš novi prostor. 

----------

Ako vam je potrebna hitna pozajmica novca, kontaktirajte Zalagaonicu Golden Masters

+381 11 328 19 92

----------






Srodni tekstovi:


Kako se pripremiti za davanje uzorka sperme u laboratoriji?

Davanje uzorka semene tečnosti radi se uglavnom iz dva razloga, od kojih je prvi najvažniji, a to je...

Detaljnije

Šta je CRM?

Svaka uspešna firma ima jasan plan rada i na taj način se određuje i predviđa uzlazna putanja. Plan ...

Detaljnije

Specifičan ukus kafe doprinosi čestoj upotrebi

Od davnina se specifičan ukus kafe smatra posebnim i jedinstvenim izborom u procesu ispijanja. Ljubi...

Detaljnije

Roditelji pripremite svog đaka prvaka na vreme

Ukoliko imate đaka prvaka koji treba ovog septembra da krene u prvi razred, svi znaju da samo oprema...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS