Ugaone kade salon kupatila Alvos


Građevinarstvo Građevinarstvo

Za mala kupatila, male i kade 

Mali prostor i njegovo sređivanje danas nije više tako teško kao što je možda nekada bilo. Kako nam uglavnom fali prostir pre nego što ga imamo napretek, proizvode se stvari koje se u tu priču uklapaju. Naročito je olakšavajuće to što se danas gotovo sve radi po meri, od nameštaja, do kupatilskih i kuhinjskih elemenata. 

Za sve je potrebna dobra baza

Najviše muke u renoviranju nekako nam uvek zadaje kupatilo, najpre zbog toga što je potrebno obaviti opsežne pripremne radove, koje predstavljaju osnovu od koje zavisi sve što ćemo u kupatilu postaviti. U to se najpre ubraja hidroizolacija koja mora biti urađena najkvalitetnije moguće, a zatim u da se postavi primarni sloj pre nego što se se postave pločice i kupatilski elementi. Dakle, baza je važna, pa tek onda odabir elemenata, iako nam najviše vremena odlazi na obilaženje salona keramike i kupatilske galanterije.

Mala kupatila i ugaone kade

Kada je kupatilski prostor mali, naravno da nam puno promišljanja i saveta stručnjaka treba da bismo napravili pravu odluku. Mnogo rešenja smo možda već negde videli, ali konsultacije sa iskusnim keramičarima i prodavcima u salonima keramike mogu pomoći da se donese prava odluka više nego išta drugo. Ono što je preporuka kada su u pitanju mala kupatila koju smo dobili u u salonu keramike Alvos, jeste da se tu ne moraju uzimati u obzir samo tuš kade. Poznato je da se one najčešće ugrađuju u mala kupatila, ali ipak nisu jedina opcija. Zapravo, ugaone kade mogu u tom slučaju biti i te kako prikladne i preporučljive.

Veliki izbor ugaonih kada omogućava da se se prilagode vašim potrebama i uslovima, a da ujedno budu efektne. Cenovno mogu da variraju i do onih skupljih koji imaju i neke dodatne funkcije kao što su mlaznice, odnosno masažeri. Zauzimaju manje prostora nego obične pravougaone kade, a osećaj koji pružaju prilikom kupanja je sve samo ne skučen.O svim ovim detaljima vise se mozete informisati na sajtu https://www.alvos.rs/kategorija/sve-za-kupatilo/kade/

Zašto su bolje ugaone kade od tuš kabina

Iako brz tempo života nalaže da imamo sve manje vremena za opuštanje, ipak moramo malo zastati i shvatiti koliko je važno opuštanje. Iako to kako se opuštamo zavisi od osobe do osobe, retki su oni koji ne bi uživali da se nakon napornog dana opuste u prijatnoj atmosferi i kupanju u kadi. Tuširanje je preuzelo primat, to je definitivno, ali se moramo vratiti tim momentima koji su svima preko potrebni još u najmlađem uzrastu kupanje i brčkanje izvor su sreće, zadovoljstva i opuštanja, pa nema razloga da to prestane ni kad smo stariji. I tuš kabine i ugaone kade u službi su uštede prostora, ali kade su one koje pružaju još više mogućnosti. Tuš kabine podrazumevaju i paravane koji su mnogima noćna mora za održavanje, što nije slučaj kod kada. Da, to koliko se kupatilo lako održava takođe igra veliku ulogu u svskodnevnom životu jer određuje koliko će se vremena odvajati u te svrhe. A vremena nam uvek fali, te je bolje provesti ga u kadi, uz prigušeno svetlo, poneku mirišljavu sveću i note koje će doprineti da nam se telo potpuno opusti.






Srodni tekstovi:


Saveti za sadnju,negu i zaštitu ruža

"I uvek će te voleti?""Ne" reče ruža "jednog dana ću uvenuti i onda će pres...

Detaljnije

Koliko su korisne knjige za decu

Verujemo da ste do sada više puta čuli i savetovani ste da je deci potrebno što če&sca...

Detaljnije

Upala krajnika kod dece - uzroci, simptomi i lečenje

Krajnici su dva limfna čvora koja se nalaze na svakoj strani zadnjeg dela grla. Oni deluju kao odbra...

Detaljnije

Benefiti redovnog servisiranja automobila

Svako ko ima u svom vlasništvu automobil zna da je u obavzi da ga redovno servisira. Ali za&s...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS