Tretman dermapenom podmlađuje lice


Lepota

Svaka osoba, bez obzira na godine i pol, sigurno želi da ima nežno, hidrirano i zategnuto lice, koje će biti bez ožiljaka i fleka. Međutim, kako godine prolaze i postajemo stariji, ova želja kod svakog sigurno postaje sve jača, a ujedno i potreba da se nađe adekvatno rešenje. Razvoj tehnologije uspeo je da dovede do nastanka revolucionarnih uređaja u svetu kozmetike, baš kao što je dermapen, koji je na odličnom glasu kada je u pitanju anti age tretman lica. 

Dermapen tretman je efikasan, ne boli, a pritom pruža dugoročne rezultate, zbog čega se svrstava u jedan od najboljih nehirurških kozmetičkih metoda, ne samo na našim podnebljima, već i u čitavom svetu. Veliki broj poznatih ličnosti sa domaće javne scene pruža mu potpuno poverenje.

Šta je dermapen – anti age tretman lica?

U pitanju je specijalan uređaj, po obliku sličan olovci, a što se tiče sastava, napravljen je od nerđajućeg čelika. Na samom vrhu dermapena nalazi se blizu 1.300 malih iglica, koje su 6 puta tanje od običnih igala, koje su zastupljene u mnogim drugim kozmetičkim uređajima. 

Veoma je važno da se pred svaki tretman sve iglice sterilišu, a tokom trajanja samog procesa, podešava se vertikalni ugao i dubina njihovog prodora pod kožu. Po svojoj visokoj efikasnosti, veoma je sličan laseru, ali čak i bezbedniji od njega jer ne postoji strah od nastanka hipopigmentacije na delovima kože, koji su tretirani. 

Tokom tretmana koriste se vitamin, kolagen, i hijaluronska kiselina, koji uz pomoć pomenutog uređaja dermapena prodiru do svih slojeva kože, koje je nemoguće negovati raznim kremama i serumima. U pitanju su aktivni sastojci zahvaljujući kojima koža već posle par dana bude hidrirana i sveža, a konačne rezultate ćete videti posle 4-6 nedelja. 

Kome je namenjen tretman lica dermapenom?

Kad govorimo o dermapen tretmanu, unapređenoj mezoterapiji, mnoge dame su zadovoljne njegovim učinkom i veliki broj njih je potvrdio da su rešile razne probleme sa kožom, što znači da je izuzetno efikasan. Ovaj anti age tretman lica pruža vrhunske rezultate pri:

  • nastanku sitnih bora, ali i onih dubinskih

  • redukovanju akni ili ožiljaka od akni

  • pojavi hiperpigmentacije (pege i fleke različitih uzročnika)

  • revitalizovanju kože koja je umorna 

  • podizanja tonusa kože 

  • biorevitalizaciji i regeneraciji kože lica

  • eliminisanju proširenih strija i pora 

Postoje brojni drugi benefiti od tretmana lica dermapenom, te je stoga zasluženo zauzeo visoko mesto kada je u pitanju najefikasniji i najbolji anti age tretman lica

Kako izgleda tretman lica dermapenom?

Da biste se odlučili za ovaj tretman, možete se konsultovati i sa svojom prijateljicom, sestrom, ili koleginicom koje su ga već iskusile da bi vam rekle nešto više o njemu. Imajte na umu da je ova procedura kratkotrajna, dok su efekti zaista dugoročni. 

Anti age tretman lica – korak po korak:

  • specijalistički pregled tokom kog će kvalifikovano lice odrediti tip vaše kože, njene probleme, a zatim će vam predložiti tretman dermapenom sa odgovarajućim odnosom kompleksa vitamina, aminokiselina i hijaluronske kiseline, prilagođen baš vašoj koži 

  • temeljno čišćenje lica

  • stavljanje kreme sa anestetikom

  • stavljanje sterilnih iglica na uređaj

  • upotreba dermapena, koji ima oko 1300 iglica, a koje ubadaju pod uglom od 90 stepeni. Njime se prelazi preko celog lica, ali na osetljivom predelu oko očiju smanjuje se dubina uboda

  • čisti se lice dezinfekcionim sredstvom

  • stavljanje gela, koji rashlađuje kožu, a koji se ispira posle 10 minuta 

  • mazanje kreme koja ima zaštitni faktor 

Ukoliko se dvoumite da li da se opredelite za dermapen tretman ili ipak ne, možemo vam reći da je u pitanju zaista najbolji, najbezbedniji, najdugoročniji i najtraženiji anti age tretman lica. Nakon što se završi procedura, budite sigurne da ćete imati pozitivna iskustva koja ćete jedva čekati da prenesete svojim drugaricama, a vaše blistavo i nasmejano lice će biti i više nego dovoljno da se uvere u kvalitet dermapena. 








Srodni tekstovi:


Koji suplementi poboljšavaju naš imunitet

Posebno u vreme većeg broja infekcija dobro je obratiti pažnju na jačanje odbrambenih snaga organizm...

Detaljnije

Artritis – sve zastupljenija bolest zglobova u 21. veku

Jedna od bolesti vezivnog tkiva koja pogađa zglobove i izaziva njihovu upalu jeste artritis. Reč je ...

Detaljnije

Važnost zamene stolarije u životnom prostoru

Zamena kompletne stolarije u stanu znači uštedu energenata i adekvatnu zaštitu od buke...

Detaljnije

Drvo u savremenom enterijeru

Pred vama je prostor koji želite da uredite i prvo od čega krećete je uređenje podnih površin...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS