Salon tepiha Beomoda u ponudi ima sve po poslednjoj modi


DomKao neizostavan element uređenja enterijera, tepisi daju završni izgled vašem domu. Zato ih treba pažjivo birati i posvetiti vreme kupovini. Oni mogu da upotpune izgled prostorije, ali mogu i da naruše. Zbog toga su saveti za kupovinu uvek poželjni, ali na prvom mestu važno je da sledite svoj stil. Danas su mogućnosti za uređenje ogromne, a prilikom kupovine podjednako treba voditi računa o boji, dezenu i obliku tepiha.


Dimenzije tepiha-stavka broj jedan 


Pre nego li se uputite u salon tepiha Beomoda, bilo bi poželjno da najpre izmerite prostor koji želite da pokrijete tepihom. Pritom vodite računa da tepih ne treba da pokriva čitav slobodan prostor, već morate ostavite mesta da „prostor diše“. Ili da ne kupite prekratak tepih. Pravilo je sledeće, prostrane sobe žude za velikim tepisima, dok manji prostori poput kuhinja i hodnika iziskuju manje tepihe. Open space koncept zgodan je zbog toga jer u njemu možete kombinovati dva tepiha i tako vizuelno napraviti dve celine. Bez obzira koja dimenzija vam treba u salonu tepiha Beomoda, za svaku prostoriju može da se izabere dimenzija tepiha, a osoblje će vam pomoći u tome. Samo je važno da sugerišete šta je ono što vam treba.


Oblik tepiha za celokupan izgled


U zavisnosti od toga kakav nameštaj dominira u vašem domu, tačnije koji oblici, pretežno će zavisiti i oblik tepiha. Ukoliko niste baš sigurni koji tepih biste izabrali, neće pogrešiti sa pravougaonim i kvadratnim, jer se oni lako uklapaju u sve enterijere. Okrugli su dobar izbor jer čine da prostor ima dodatnu toplinu, a vrlo su traženi i za dečije sobe. Dobri su i ispod okruglih stolova u trpezariji. Klasični tepisi uglavnom su ovalni i rezervisani su za klasične enterijere. Krase ih cvetni i orijentalni motivi. Staze su idelane za hodnike i pored kreveta u spavaćoj sobi. Salon tepiha Beomoda u ponudi ima tepihe svih oblika, pa neće biti teško da pronađete onaj koji vam je potreban.


Boja tepiha-upoznajte paletu


Kada se uputite u salon tepiha Beomoda na umu bi trebalo da imate i koju boju otprilike želite u svom domu. Kako se tepisi uglavnom usklađuju sa bojom zida, podova, nameštaja ili tekstila, jasno je da ćete se time voditi prilikom izbora. Samo što to ne znači da sve treba da bude istovetne boje, već treba pronaći idealnu ravnotežu i povezanost između različitih elemenata. To otprilike znači da ukoliko je eneterijer u blagim i svedenim bojama, trebalo bi da izaberete tepih jačeg kolorita, jer ćete tako naglasiti prostor. I obrnuto. Jarki zidovi zahtevaju nežnije i svedenije boje tepiha, kako bi se izbeglo preterano šarenilo. Neutralni tonovi poput bež, smeđe, boje peska, sive vrlo lepo se kombinuju, pa ukoliko ste neodlučni, oni mogu biti dobar izbor. U salonu tepiha Beomoda mogu se pronaći tepisi svih dimenzija i dezena po poslednjoj modi. Naročito su popularni moderni tepisi, namenjeni minimalističkim enterijerima. Kombinacije crnih, belih i sivih tonova su veoma poplarne  i retko kada ćete pogrešiti sa ovakvim izborom. Naročito kada opremate savremen stan, uređen u minimalističkom stilu. Zato sada kada ste pročitali savete, ne oklevajte, već pogledajte ponudu salona tepiha Beomoda.
Srodni tekstovi:


Rešite se komaraca za sva vremena uz ove korisne savete

Komarci bez sumnje spadaju u najomraženije insekte na planeti i to sa dobrim razlogom. Pored toga &s...

Detaljnije

BAŠTENSKA EUFORIJA: INSPIRACIJE ZA UREĐENJE

U proleće se budi celokupna priroda ali se bude i naše ideje za uređenje eksterijera. Bilo da...

Detaljnije

Pogledajte koji su najbolji nosači za bicikle prema tipu automobila koji vozite

Biciklizam je sve popularniji kod mlađe populacije, kako zbog toga što je vožnja bicikli odli...

Detaljnije

Koliko je kvalitetan kancelarijski materijal važan za postizanje odličnih poslovnih rezultata

 Funkcionalno radno okruženje i usmerenost ka visokoj produktivnosti su okosnice modernog način...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS