Putovanje autobusom do nemačkih gradova


Turizam Turizam

Putovanja na relaciji Srbija Nemačka su jako česta, zbog čega se u skoro svakom trenutku ka određenim gradovima može naći prevozo, bio to autobus, neki mini bus ili, pak, let avionom. Međutim, kada su avioni u pitanju, organizacija mora da bude dosta bolja, jer cena karte u najvećoj meri zavisi od datuma leta, što sa sobom vuče još određenu količinu prtljaga koju možete poneti sa sobom, pa se često to sve ne poklapa sa potrebama i prohteva brojnih putnika.

Putovanje autobusom do određenim nemačkih gradova se, gledajući put na ovaj način, ipak isplati, iako je potrebno odvojiti više vremena da se do njega stigne. Važno je da znate kada putujete, a ostalo sve je veoma lako. U odnosu na grad koji želite da posetite i u koji želite da odete, razlikuje se broj polazaka u toku dana ili nedelje, a svakako postoje i razlike kada je u pitanju cena autobuske karte.


Od Beograda do Minhena autobusom

Ono šta je svima najbitnije jeste udobnost i komfor autobusa, što je uvek ispoštovano, pa je sigurno da nećete imati nekih određenih problema tokom puta u tom smislu. Na relaciji Beograd Minhen autobus se može pronaći svakog dana, čak u nekoliko polazaka, pa možete slobodno birati da li želite dnevnu ili noćnu vožnju. U zavisnosti od toga, put traje između 14 i 16 sati, što može malo da se izmeni u odnosu na zadržavanja na graničnim  prelazima. Autobuske karte se mogu rezervisati i kupiti online, putem interneta, tako da ne morate da odlazite ni u agenciju, niti na autobusku stanicu, pa uvek iskoristite ovakav način kupovine, posebno u periodima kada je to i poželjno zbog epidemije virusa. Cena karte u velikoj meri zavisi od toga da li uzimate u jednom pravcu ili povratnu, budući da se povratnom kartom ostvauje znatan popust, pa se karte mogu naći već od 135 eura.


Relacija Beograd - Frankfurt 

Nešto je viša satnica puta na relaciji kada je u pitanju Beograd Frankfurt autobus , pa je potrebno izdvojiti oko 22 sata za vožnju. Rastojanje koje se pređe je više od 1500 kilometara, zbog čega je sam put duži. Međutim, pozitivna strana jeste što ima više polazaka tokom dana, pa možete izabrati da krenete u prepodnevnim ili večernjim satima. Kupovina karata je online, kao i kod većine ovakvih destinacija, a za kartu u jednom smeru je potrebno izdvojiti oko 100 evra, dok je povratna karta dosta pristupačnija i uglavnom je cena oko 150 evra.


Od Beograda do Berlina

Jedna od čestih destinacija turista, bar kada je Nemačka u pitanju, svakako je Berlin. Zbog činjenice da je potrebno oko 17 sati puta autobusom, često se drugi reše da odlaze avionom, ali nekada je vreme uloženo vredno, jer su autobuske karte u kratkom vremenskom roku jeftinije, a i moguće je poneti više prtljaga, jer ne postoji tačno ograničenje kao kad su u pitanju letovi. Cene karata u jednom pravcu se uglavnom kreću oko 100 evra, dok se cena autobuske karte povratne razlikuje od prevoznika do prevoznika, ali u proseku je između 140 i 160 evra, što je jedna od odličnih opcija kada je cena prevoza u pitanju.






Srodni tekstovi:


Razlozi iz kojih je servo pogon tako značajan za kontrolu mašina

Moderna tehnološka otkrića rasprostranjena su u brojnim sferama života i obavljanja delatnost...

Detaljnije

Kreću topli i sunčani dani, vreme je da nabavite tricikle za decu!

Bebironci već sa prvim uspešnim koracima spremni su da voze svoj omiljeni bicikl. Za njih je ...

Detaljnije

Koji poslovi za žene su idealni za rad od kuće

Pandemija Kovid-19 preoblikovala je mnoga radna mesta i živote ljudi. Poslovni poduhvati od kuće pos...

Detaljnije

Na šta sve treba da obratite pažnju ukoliko otvarate privatnu ORL ordinaciju?

Svaka vrsta privatnog posla nosi sa sobom određene prednosti, ali i rizike, posebno kada je reč o de...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS