Podizanje grudi hirurškim putem- šta bi sve trebalo da znate


Zdravlje Zdravlje

 


Ukoliko je pred vama hirursko podizanje grudi neophodno je da budete potpuno informisani po pitanju samog procesa i na šta je potrebno obratiti pažnju. U nastavku teksta možete naći odgovore na mnoga pitanja.


Preporuka za estetskog hirurga

Gledajte na ovu operaciju kao na bilo koju drugu gde je vase telo izlozeno doktoru. Uvek je bolje imati preporuku, budete sigurniji u dobar ishod i imate primere njegovog rada koji vas mogu umiriti. Kada vam neko prenese da je hirurg za svaku preporuku nemojte to uzimati zdravo za gotovo, pogotovo ako je u pitanju preporuka sa interneta. Dodatno se raspitajte i ukoliko na više mesta dobijete „ zeleno svetlo“ možete se opredeliti za to stručno lice. Ipak je vaše telo u pitanju. Hirurg koji iza sebe ima godine iskustva i dosta zadovoljnih pacijenata je za svaku pohvalu i preporuku. 

 

Podizanje grudi - rez od operacije

Estetska hirurgija je prilično uznapredovala i samim tim je mogućnost ožiljka svedena na minimum. Jedino što ćete nakon operacije za podizanje grudi, i to u početku, videti jeste rez koji ide od vaših bradavica pa ide ispod dojki. I taj rez vremenom jako izbledi. Ipak pitajte doktora kako će proteći operacija, kako ćete se pripremati za istu i šta možete da očekujete posle nje. Ono što je sigurno jeste da nećete imati šavove, sada se koristi u te svrhe lepak kojim se zatvaraju rane. Dobijate i steznik da bi lakše mogli da funkcionišete u tom posleoperativnom periodu. Lepak je odlična stvar jer pored toga što nema šavova , možete se bez problema i briga tuširati jer je on vodootporan.

 

Razlika u podizanju i povećavanju grudi

Estetska hirurgija je dugo, decenijama unazad jako popularna . Razlika je u veličini grudi jer su ranije velike grudi bile izuzetno popularne dok se danas žene opredeljuju  za neku diskretniju varijantu.  U tom slučaju grudi poprimaju prirodan izgled. Ukoliko vam je „preko glave“ da stavljate „push up“ u grudnjak i razmatrate estetski sebi da pomognete podizanjem grudi budite oprezni kada budete birali veličinu. Nemojte ići suprotno od vaše konstutucije. Ukoliko ste sitnije gradje, veće grudi ne samo što će izgledati nesrazmerno već će vas jako lesto boleti leđa. Najbolje je da dobro popričate sa doktorom i izjasnite se kakve grudi želite. Izbegavajte da donosite fotografije i tražite grudi kao sa slike jer je mnogo faktora koji utiču kako će na vašem telu te grudi izgledati. Bitna je građa, koje je veličine vaš grudni koš...Podizanje grudi , pored svoje efikasnosti ima razliku od povećanja grudi upravo zbog ugradnje implanta prilikom povećavanja grudi. Drugačiji rezovi se prave i drugačiji su efekti. Ukoliko imate manje grudi , savetujemo vam da vam uvek odabir bude podizanje grudi. Kada su u pitanju velike grudi podizanje će biti uspešno ali kratkotrajnije.

 

Ukoliko ste se skoro porodili, sačekajte sa podizanjem grudi

Nikako nije savet, a ni preporuka da idete na povećanje grudi ubrzo nakon što ste se porodili. Jedino što je dozboljeno, jesu vežbe za grudi. Ovo se naravno odnosi i na to ukoliko dojite bebu. Kada beba prestane da doji i dalje je rano. Treba sačekati bar pola godine da se grudi oporave. 
Srodni tekstovi:


Gde sve možete upotrebiti staklo u vašem domu

Staklo je oduvek imalo konotaciju osetljivog i lomljivog. Ovo je razlog što ljudi vrlo često ...

Detaljnije

Kako odabrati auto školu

Napunili ste dovoljn godina za polaganje vožnje, onda je pravo vreme da se raspitate i detaljno info...

Detaljnije

Sve što treba da znate o održavanju službenih vozila

Da li se isto ophodite prema sopstvenom automobilu i prema firminom vozilu? Ne mora niko da potvrdim...

Detaljnije

Prednosti i mane PVC stolarije

Drvena ili pvc stolarija, koju imate u vašem domu? Pvc stolarija s pravom nosi i naziv energe...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS