Podizanje grudi hirurškim putem- šta bi sve trebalo da znate


Zdravlje Zdravlje

 


Ukoliko je pred vama hirursko podizanje grudi neophodno je da budete potpuno informisani po pitanju samog procesa i na šta je potrebno obratiti pažnju. U nastavku teksta možete naći odgovore na mnoga pitanja.


Preporuka za estetskog hirurga

Gledajte na ovu operaciju kao na bilo koju drugu gde je vase telo izlozeno doktoru. Uvek je bolje imati preporuku, budete sigurniji u dobar ishod i imate primere njegovog rada koji vas mogu umiriti. Kada vam neko prenese da je hirurg za svaku preporuku nemojte to uzimati zdravo za gotovo, pogotovo ako je u pitanju preporuka sa interneta. Dodatno se raspitajte i ukoliko na više mesta dobijete „ zeleno svetlo“ možete se opredeliti za to stručno lice. Ipak je vaše telo u pitanju. Hirurg koji iza sebe ima godine iskustva i dosta zadovoljnih pacijenata je za svaku pohvalu i preporuku. 

 

Podizanje grudi - rez od operacije

Estetska hirurgija je prilično uznapredovala i samim tim je mogućnost ožiljka svedena na minimum. Jedino što ćete nakon operacije za podizanje grudi, i to u početku, videti jeste rez koji ide od vaših bradavica pa ide ispod dojki. I taj rez vremenom jako izbledi. Ipak pitajte doktora kako će proteći operacija, kako ćete se pripremati za istu i šta možete da očekujete posle nje. Ono što je sigurno jeste da nećete imati šavove, sada se koristi u te svrhe lepak kojim se zatvaraju rane. Dobijate i steznik da bi lakše mogli da funkcionišete u tom posleoperativnom periodu. Lepak je odlična stvar jer pored toga što nema šavova , možete se bez problema i briga tuširati jer je on vodootporan.

 

Razlika u podizanju i povećavanju grudi

Estetska hirurgija je dugo, decenijama unazad jako popularna . Razlika je u veličini grudi jer su ranije velike grudi bile izuzetno popularne dok se danas žene opredeljuju  za neku diskretniju varijantu.  U tom slučaju grudi poprimaju prirodan izgled. Ukoliko vam je „preko glave“ da stavljate „push up“ u grudnjak i razmatrate estetski sebi da pomognete podizanjem grudi budite oprezni kada budete birali veličinu. Nemojte ići suprotno od vaše konstutucije. Ukoliko ste sitnije gradje, veće grudi ne samo što će izgledati nesrazmerno već će vas jako lesto boleti leđa. Najbolje je da dobro popričate sa doktorom i izjasnite se kakve grudi želite. Izbegavajte da donosite fotografije i tražite grudi kao sa slike jer je mnogo faktora koji utiču kako će na vašem telu te grudi izgledati. Bitna je građa, koje je veličine vaš grudni koš...Podizanje grudi , pored svoje efikasnosti ima razliku od povećanja grudi upravo zbog ugradnje implanta prilikom povećavanja grudi. Drugačiji rezovi se prave i drugačiji su efekti. Ukoliko imate manje grudi , savetujemo vam da vam uvek odabir bude podizanje grudi. Kada su u pitanju velike grudi podizanje će biti uspešno ali kratkotrajnije.

 

Ukoliko ste se skoro porodili, sačekajte sa podizanjem grudi

Nikako nije savet, a ni preporuka da idete na povećanje grudi ubrzo nakon što ste se porodili. Jedino što je dozboljeno, jesu vežbe za grudi. Ovo se naravno odnosi i na to ukoliko dojite bebu. Kada beba prestane da doji i dalje je rano. Treba sačekati bar pola godine da se grudi oporave i da se vrate na normalno stanje. Svaka korekcija pre toga neće biti realna jer čitavom telu je potrebno vreme da se vrati u ravnotežu. 






Srodni tekstovi:


Topla strana minimalizma u uređenju kupatila

Minimalistički dizajn se fokusira na pročišćavanje prostora, u smislu odbacivanja svih suvi&s...

Detaljnije

Vlažne maramice i nega dok odvikavate bebu od pelena

Važna prekretnica u životu beba, ali i roditelja je odvikavanje od pelena, najvažnije je da u ovoj f...

Detaljnije

Razlozi zašto treba rezervisati prevoz do aerodroma

Nepoznati javni prevoz, komplikovani vozni redovi i kvarovi na Google mapama… U trenutku kada...

Detaljnije

Praktični saveti za čišćenje i održavanje automobila

Čistoća i održavanje automobila nije samo estetsko pitanje, već i faktor koji direktno utiče na njeg...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS