Nekoliko saveta za organizovanje korporativne proslave


Ekonomija

Možda mislite da je korporativne proslave lako organizovati, zato što već imate određeni budžet i verovatno mislite da sve što treba da uradite jeste da se uklopite u taj budžet. Ukoliko ste već na sebe preuzeli obavezu da organizujete korporativnu proslavu, onda morate da budete maksimalno odgovorni i posvećeni.

 

Dakle, vrlo je važno da sve bude na nivou i da sve bude što je moguće bolje, zato što se korporativne proslave ne organizuju svakog dana, te je i cilj da budu veoma kvalitetne i da na pravi način predstave vašu firmu. Ukoliko prvi put organizujete korporativnu proslavu videćete da to nije niti malo lako. Zbog čega? Organizovati korporativnu proslavu znači brinuti o svakom detalju i zadvoljiti ukuse i potrebe svih gostiju, kako zaposlenih, tako i poslovnih partera, saradnika i klijenata. Imamo nekoliko saveta za vas kako da korporativna proslava bude uspešna.

Rezervišite restoran za korporativnu proslavu na vreme

Dakle, najvažnije je da izaberete dobar restoran za korporativne proslave i da termin rezervišete na vreme. To može da bude restoran za koji ste čuli da je dobar, u kojem ste se ranije okupljali ili restoran koji po vašem mišljenju može da zadovolji sve potrebe proslave koju organizujete. Sa druge strane postoji i još jedno pravilo prilikom organizovanja korporativnih proslava. To je sledeće pravilo. Možete odabrati tri restorana, na primer. To znači da ste napravili uži izbor kada su restorani u pitanju i onda možete vašim gostima/poslovnim partnerima poslati taj predlog i pitati ih koji im restoran najviše odgovara, a onda videti koji restoran ima najviše glasova. Ipak, nekada je bolje da vi sami odlučite, jer tako pokazujete da ste veoma organizovani i da znate da donosite odluke. Pa tako na primer uvek birajte one restorane koji su inače i poznati po tome što se u njima često održavaju korporativne proslave, zato što su oni pripremljeni i zato što su oni već navikli na to i znaju kako da se ophode, te znaju i šta je sve potrebno.

Slobodno naručivanje hrane ili raznovrstan meni

Ako mislite da je bolje da gostima ostavite izbor da oni sami biraju koju hranu žele da jedu, onda je to sasvim u redu. Međutim, možete se pokazati i kao dobar domaćin i umesto njih možete da odaberete specifičnu i ne tako standardu hranu. To je dobar potez, ukoliko gosti nisu izbirljivi previše. Naime, možete naručiti specijalitet kuće, nešto neobično i naravno lepo i luksuzno, jer je vaš cilj pre svega da ih na korporativnoj proslavi oborite s nogu i da im pokažete vaše gostoprimstvo. Izbor jedne od ovih opcija zavisi pre svega od specifičnosti same prosalve koju organizujete, povoda i broja gostiju.

Poželjno je da restoran bude sa parkingom

To su te, možda za nekog sitnice, a možda za nekog jako važne stvari. Dakle, restoran u kojem želite da se odigra korporativna proslava mora da ima parking i da parking bude pristupačan i dovoljno veliki za sve. Jednostavno, neki poslovni partneri sve uzimaju u obzir i vrlo će vam zameriti neke sitnice i misliće da niste želeli dovoljno da se potrudite. Tako da, obavezno je da restoran ima dobar parking. Takođe, jako je važno i da restoran bude na dobroj lokaciji, jer će to isto tako govoriti o vama, ali i o vašoj kompaniji.


Srodni tekstovi:


Kežual i trendi načini za nošenje kape ove sezone

Jesen je sezona najvećih mogućnosti kada su u pitanju odevne kombinacije. Temperatura varira iz dana...

Detaljnije

Zašto su dečije tapete tako popularne?

Neke novotarije u dekorisanju doma su samo uzaludno trošenje novca i vremena. Brzo budu preva...

Detaljnije

Kako da dobijete najbolje osvetljenje za iznajmljene stanove

Evo korisnog vodiča za postizanje najboljeg, najekonomičnijeg načina za osvetljenja za iznajmljene s...

Detaljnije

Neophodna oprema za fizikalnu terapiju

 Odgovarajuća oprema je neophodna za svaku kliniku koja pruža fizikalnu terapiju, a izbor prav...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS