Najlepši izazovi budućih mladenaca


Moda

 

            Svečani dan venčanja i priprema koja tome predstoji, često umori buduće mladence. Iako vreme nije dobar saveznik u samoj organizaciji, jer uvek je potrebno više vremena, nemojte zaboraviti dobro raspoloženje. Iako postoji mnogo detalja oko kojih mladenci obraćaju pažnju, svaki od njih čini poseban izazov. Izbor prostora, broja gostiju, keteringa, fotografa ili dekoracije, samo su neki od pomno organizovanih detalja. Najlepši utisak celokupne ceremonije venčanja i proslave, zauzima svečani prostor, dekoracija, hrana i odabrana muzika. Muzika i odabrani prostor, najviše doprinose veseloj atmosferi.


Rezervišite na vreme adekvatnu salu za venčanja 

            Ukoliko već posedujete tačan broj zvanica, naredni korak je rezervacija svečane sale za venčanja. Shodno brojnosti zvanica, sagledajte više ponuđenih sala, detaljno pogledajte unutrašnji sadržaj, raspored sedenja ili banket stolova uz prostran podijum za igru.

            Imajte na umu da rezervacija sale za venčanja obično ide pre svih drugih koraka u organizaciji. Sve što dodatno pripremate, kao što je dekoracija ili savršene fotografije, proizilaze iz savršenog ambijenta za venčanje. Mladenci se obično odlučuju za ceremoniju opštinskog venčanja u postojećoj sali, time su svi dragi gosti prisutni sudbonosnim izgovorima i čestitkama.

            Odabirom sale, vlasnici će predložiti slobodne termine, što će vam biti reper za dalju organizaciju, slanje pozivnica i traženje muzičkog benda. Uvek imajte pripremljen sadržajni raspored gostiju, posebno odvojite omladinu koja je zadužena za opušteniju atmosferu. Birajte banket stolove, time će se ostvariti elegantniji osećaj i prisnije druženje među gostima.

  

Odaberite prostranu salu za venčanja 

            Ukoliko ste planirali proslavu venčanja sa većim brojem zvanica, birajte prostrane sale za venčanja. Prostrane sale nude dovoljno mesta za sve pozvane goste, tako da pored uredno organizovanog rasporeda sedenja imate prostor za igru. Iako je priprema za veći broj gostiju nešto zahtevnija, organizujte dovoljno hrane i pića.

            Prilikom odabira sale, vlasnici nude unapred pripremljen meni za veći broj zvanica. Pojedini restorani u cenu kompletne usluge uključuju dekoraciju stolova za goste, podijum za igru i cvetni aranžman dobrodošlice. Velike sale za venčanja u ponudi imaju sopstvene fotografe i muzičke izvođače.


Unutrašnja dekoracija sale 

            Većina mladenaca se odlučuje za sopstvenu dekoraciju sale, ali ne treba zanemariti efekat osvetljenja koji doprinosi izboru savršenog dekora. Sala mora imati više izvora osvetljenja različitog intenziteta. Ukoliko sala poseduje dovoljno izvora prirodnog osvetljenja, postoji mogućnost podešavanja unutrašnjeg ambijentalnog svetla.

            Lepotu unutrašnjem prostoru daju dugačke zavese velikih prozorskih površina koje su skladno povezane. Tehnika nanošenja boja na zidu uz spuštene plafone doprinosi eleganciji unutrašnjeg ambijenta. Viseće staklene kugle na plafonu deluju veoma inspirativno i elegantno.

            Podovi sala moraju biti izdržljivi, postojani i bez klizajućih površina. Ne savetuje se odabir tepiha ukoliko se boja kamenih podnih ploča slaže sa dezenom tehnike na zidu. Sale nude toplu poruku dobrodošlice ispred objekta, označavajući imena mladenaca i datum venčanja.

            Stolice za sedenje moraju biti udobne sa prekrivenim naslonom u vidu satenskih traka. Usluga odabranih sala mora biti ljubazna, komunikativna i spremna za saradnju. Čitanjem rezenzija o poslovanju, načinu pružanja usluge i ambijentalnom uređenju prostora, pomoći će konačnom odabiru sala.

            Odabir svečane sale je najveća investicija za buduće mladence, pored izbora kvalitetne muzike. Stoga se organizujte na vreme, planirajte dostupne izvore finansiranja i učinite najlepši dan u životu radosnim za sve prisutne.










Srodni tekstovi:


Prašak za bebe – jedna od ključnih stavki za zdravlje vašeg deteta

Beba u dom unosi novu, posebnu energiju, ali i pojačanu pažnju oko sitnica koje do skora niste ni pr...

Detaljnije

Kako iznajmiti savršen stan na dugi rok?

Ako se danas analizira ponuda stanova koji se daju u zakup, može se reći da je ona u sklad...

Detaljnije

Kežual i trendi načini za nošenje kape ove sezone

Jesen je sezona najvećih mogućnosti kada su u pitanju odevne kombinacije. Temperatura varira iz dana...

Detaljnije

Kako izabrati majstora za podno grejanje

Podno grejanje je jedno od najkomfornijih, najzdravijih, ali i najekonomičnijih vidova grejanja, , p...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS