Kakve baletanke za tople letnje mesece?


Moda Moda

Nošenje baletanki od maja do septembra i nije toliko retka pojava. Pored omiljenog para sandala, baletanke možete fantastično upariti sa haljinama, iscepkanim farmerkama i šorcevima. Zabavne boje i lepe tkanine biće vaš adut kojim ćete istaći sebe u omiljenom godišnjem dobu većine žena. 

S obzirom da je leto počelo, lagane i prozračne baletanke biće neophodne za sve one koji planiraju svoje vreme provesti na otvorenom. Na svu sreću, mnogi poznati brendovi spremili su svoje kolekcije u stilu „vruće sezone“, pa baletanke mogu biti deo vaše svakodnevice.


Skechers baletanke – idealna opcija za tople letnje mesece

Jedan od upečatljivih brendova čije baletanke krasi održivost i ležernost, svakako je Skechers. U njima se vaše stopalo neće preterano znojiti, a možete ih nositi svakodnevno. Klasičnost i neverovatna udobnost Skechers obuće čini savršenima i za vikend avanture, duge šetnje po gradu, dan u kancelariji, šetnju kroz šumske staze, plažu. Sa njima možete uskočiti u novu letnju sezonu i ne plašiti se više udaraca izrazite toplote. 

Skechers baletanke napravljene su od kvalitetnih materijala, prilikom čega se prednost podjednako daje udobnosti i dizajnu. Osim što ćete hodati kao po oblacima, imaćete sigurnost kada su u pitanju klimatske promene koje umeju da nastupaju tokom leta. Skechers obuća došla sje na tržište u najrazličitijim bojama, od belih i neutralnih modela pa sve do prefinjene boje. Dobra stvar je u tome što ih možete uskladiti sa gotovo svakom garderobom i načinom života koji vodite. 

Svestrane a lepe, baletanke, bez obzira na kvalitet i cenu, ne možete samo baciti u gomilu među morem drugih modela. Da bi bile nosive godinama, potrebno ih je održavati. 


Zašto je važno održavati baletanke tokom leta?

Čiste i suve baletanke mogu vas spasiti tokom letnje sezone od infekcije stopala, plikova i raznih problema koji vrebaju iz toplog i vlažnog podneblja. Na plažama, u šetnji stazama uz obalu mora i prilikom raznih letnjih avantura, dobra i održavana obuća vam može pomoći da se ohladiti, ali i istovremeno spasete vaše noge od žuljeva i povreda. U skladu sa tim, evo nekoliko saveta.


Kako pravilno da održavate baletanke?

Pre svega, potrebno je da imate adekvatan cipelarnik koji će sprečiti formiranje nabora i održavati suvoću. Baletanke koje se nasuprot toga drže u kutijama ili skladištu imaju tendenciju da se lome, gužvaju i uništavaju. Cilj je pomoći baletankama da zadrže svoj prvobitni oblik i odmore od nošenja kako bi nakupljena vlaga isparila. U suprotnom, upravo takva vlaga može da dovede do propadanja baletanki i izazivanja kožnih obolenja stopala. 

Da bi baletanke služile i naredne sezone dobro je ukoliko imate vremena da ih svaki put nakon korišćenja temeljno očistite. Slojevi prašine i blata na platnu i drugim osetljivijim materijalima ukoliko se redovno čiste zadržaće baletanke u dobroj formi dug vremenski period. Ako pak nemate cipelarnik, onda svoju pažnju možete fokusirati na prostor u kojem skladištite obuću. Okruženje koje je prohladno ili ono pod klimatizovanim uređajem idealno je za čuvanje baletanki koje trpe spoljašnje ekstremne temerature i vlagu. Bilo da ste svoj dan proveli u šetnji, nekoj drugoj sportskoj aktivnosti ili pored plaže – baletanke ne moraju postati neupotrebljive ubrzo nakon toga.






Srodni tekstovi:


Knjigovodstvo VS. računovodstva

Razlike između računovodstva i knjigovodstva su neprietne, ali suštinske kada se razmi&scaron...

Detaljnije

Putovanje autobusom do nemačkih gradova

Putovanja na relaciji Srbija Nemačka su jako česta, zbog čega se u skoro svakom trenutku ka određeni...

Detaljnije

Kako se pripremiti za dolazak bebe?

Dolazak bebe je velika promena za roditelje, ali i za bebu koja je do pre par dana bila u udobnosti ...

Detaljnije

Pakovanje hrane i pića u plastičnu ambalažu

Za pakovanje hrane i pića sve se više upotrebljava plastika. Niska cena materijala, termo zat...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS