Kakve baletanke za tople letnje mesece?


Moda Moda

Nošenje baletanki od maja do septembra i nije toliko retka pojava. Pored omiljenog para sandala, baletanke možete fantastično upariti sa haljinama, iscepkanim farmerkama i šorcevima. Zabavne boje i lepe tkanine biće vaš adut kojim ćete istaći sebe u omiljenom godišnjem dobu većine žena. 

S obzirom da je leto počelo, lagane i prozračne baletanke biće neophodne za sve one koji planiraju svoje vreme provesti na otvorenom. Na svu sreću, mnogi poznati brendovi spremili su svoje kolekcije u stilu „vruće sezone“, pa baletanke mogu biti deo vaše svakodnevice.


Skechers baletanke – idealna opcija za tople letnje mesece

Jedan od upečatljivih brendova čije baletanke krasi održivost i ležernost, svakako je Skechers. U njima se vaše stopalo neće preterano znojiti, a možete ih nositi svakodnevno. Klasičnost i neverovatna udobnost Skechers obuće čini savršenima i za vikend avanture, duge šetnje po gradu, dan u kancelariji, šetnju kroz šumske staze, plažu. Sa njima možete uskočiti u novu letnju sezonu i ne plašiti se više udaraca izrazite toplote. 

Skechers baletanke napravljene su od kvalitetnih materijala, prilikom čega se prednost podjednako daje udobnosti i dizajnu. Osim što ćete hodati kao po oblacima, imaćete sigurnost kada su u pitanju klimatske promene koje umeju da nastupaju tokom leta. Skechers obuća došla sje na tržište u najrazličitijim bojama, od belih i neutralnih modela pa sve do prefinjene boje. Dobra stvar je u tome što ih možete uskladiti sa gotovo svakom garderobom i načinom života koji vodite. 

Svestrane a lepe, baletanke, bez obzira na kvalitet i cenu, ne možete samo baciti u gomilu među morem drugih modela. Da bi bile nosive godinama, potrebno ih je održavati. 


Zašto je važno održavati baletanke tokom leta?

Čiste i suve baletanke mogu vas spasiti tokom letnje sezone od infekcije stopala, plikova i raznih problema koji vrebaju iz toplog i vlažnog podneblja. Na plažama, u šetnji stazama uz obalu mora i prilikom raznih letnjih avantura, dobra i održavana obuća vam može pomoći da se ohladiti, ali i istovremeno spasete vaše noge od žuljeva i povreda. U skladu sa tim, evo nekoliko saveta.


Kako pravilno da održavate baletanke?

Pre svega, potrebno je da imate adekvatan cipelarnik koji će sprečiti formiranje nabora i održavati suvoću. Baletanke koje se nasuprot toga drže u kutijama ili skladištu imaju tendenciju da se lome, gužvaju i uništavaju. Cilj je pomoći baletankama da zadrže svoj prvobitni oblik i odmore od nošenja kako bi nakupljena vlaga isparila. U suprotnom, upravo takva vlaga može da dovede do propadanja baletanki i izazivanja kožnih obolenja stopala. 

Da bi baletanke služile i naredne sezone dobro je ukoliko imate vremena da ih svaki put nakon korišćenja temeljno očistite. Slojevi prašine i blata na platnu i drugim osetljivijim materijalima ukoliko se redovno čiste zadržaće baletanke u dobroj formi dug vremenski period. Ako pak nemate cipelarnik, onda svoju pažnju možete fokusirati na prostor u kojem skladištite obuću. Okruženje koje je prohladno ili ono pod klimatizovanim uređajem idealno je za čuvanje baletanki koje trpe spoljašnje ekstremne temerature i vlagu. Bilo da ste svoj dan proveli u šetnji, nekoj drugoj sportskoj aktivnosti ili pored plaže – baletanke ne moraju postati neupotrebljive ubrzo nakon toga.


Srodni tekstovi:


3 stvari koje moraju biti kvalitetne ako želite kvalitetan nameštaj

Jedna od čestih pogreški mnogih od nas, kada opremamo svoje domove, životne prostore, ali i p...

Detaljnije

Kako da uštedite na prostoru prilikom uređenja kupatila?

Sigurno ste nekada poželeli da imate nešto veće kupatilo kako biste dodali još neki bi...

Detaljnije

Razvoj bebe po mesecima - deseti mesec

Do desetog meseca beba je prevalila ogroman razvojni put. Sada joj je mnogo lakše da upamti l...

Detaljnije

Pozitivne stvari vezane za kolica za bebe

Mnogi roditelji se danas razmišljaju da li da kupuju kolica za bebe ili da jednostavno svoju ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS