Kreću topli i sunčani dani, vreme je da nabavite tricikle za decu!


Porodica

Bebironci već sa prvim uspešnim koracima spremni su da voze svoj omiljeni bicikl. Za njih je to više od trotočkaša, to je zabavna igračka, koja im pomaže da pobede drugare u trci i voze se po parkiću. A ništa lepše od scene parkića punog aktivne dece koja uživaju u svakom trenutku odrastanja.


Lako je odabrati pravi tricikl za dete, jer on je idealan poklon za prvi rođendan.

Ako se ovih dana spremate da svom detetu proslavite prvi rođendan, nemojte misliti da je rano da za poklon odaberete tricikl za decu. Postoje modeli prilagođeni najmlađima, koji su u početku guralice za decu, a kako dete raste pretvaraju se u tricikle koje deca samostalno voze. Ovakvi modeli dugo traju i prate razvoj deteta od prvog do petog rođendana.


Tricikli sa tendom mame obožavaju

Tricikli sa tendom su najčešći izbor mama. Naime, ovakvi modeli uglavnom imaju anatomsko sedište podesivo u više položaja, a dok je beba mala poseduju i sigurnosne kaiševe te su bebe u njima bezbedne. Uz pomoć ručke roditelji upravljaju triciklom, čija korpa za odlaganje stvari je od velikog značaja za svaki izlazak sa detetom. U vreme lepih letnjih meseci, tricikl sa tendom može da zameni kolica, te ukoliko je dete po prirodi aktivno ovakav dečiji tricikl je dobro rešenje za svaki izlazak.


Klasičan tricikl trogodišnjaci obožavaju

Gotovo da nema deteta koje nije u svom detinjstvu imalo tricikl. To je omiljeno prevozno sredstvo koje im uliva sigurnost i stabilnost. Mališani sami određuju brzinu, lako se prevoze od jedne do druge tačke a u svojoj korpi mogu da ponesu sav neophodan alat ili omiljenu lutku. I devojčice i dečaci uživaju u vožnji, pogotovo što mogu dodatno da ih dekorišu zvoncem i nalepnicama. Ovakvi modeli su rezervisani za decu stariju od tri godine.


Tricikli za blizance spas za sve roditelje

Nije potrebno dvoje odraslih da paze na dva mališana dok se voze triciklom za blizance. Navikli da budu zajedno, blizanci će podjednako uživati u zajedničkoj, kao i individualnoj vožnji. Idealan izbor za nestašne mališane, pošto ovakvi modeli imaju ručku kojom stariji upravljaju. Oba deteta imaju iste perfomasne u svom delu tricikla s tim da pojedini modeli imaju prednje rotirajuće sedište. Nosivost ovakvih trcikala je do 50kg te provereni sertifikovani brendovi nude kvalitet i sigurnost. S obzirom da je većina tricikala za blizance deklarisana za starije od tri godine, možda treba razmisliti u ovom uzrastu na pojedinačne modele za svako dete i time negovati njihov individualni duh. Svakako, blizancima nikada nije dosadno pa će se dodatno zabaviti ukoliko svako ima svoju “mašinu”. Ovo je opterećujući za roditelje za neko vreme dok deca dodatno ne porastu, ali je svakako bolje za decu. Njima u ovom uzrastu nije neophodno upravljanje od strane roditelja, jer oni već uveliko su ojačali, motorika im je na dobrom nivou te ih treba dodatno podržati da samostalno voze.


Tricikli za decu se mogu i nasleđivati

Nije moranje da svako dete ima svoj tricikl. Razmislite da iskoristite nasleđen model, a dodatno starijem detetu kupite trotinet, balans bike ili bicikl sa pomoćnim točkovima. Što više rekvizita u kući, to više vremena u prirodi i aktivnija deca, a to je ono što je u vreme digitalizacije i te kako potrebno i roditeljima i deci.






Srodni tekstovi:


Šta se događa u okviru prvog trimestra trudnoće i na koji način se nedelje računaju?

Jedna od čestih zabuna kod žena, posebno kod onih koje su trudne po prvi put, jeste kako se trudnoća...

Detaljnije

Kišobran ili klasična kolica za bebe? Ovo su prednosti i mane i jednih i drugih, a evo šta savetuju iskusni roditelji

U periodu trudnoće, dok budući roditelji čekaju da se beba rodi uglavnom prave velike planove, raspi...

Detaljnije

PVC ili drvena stolarija: Šta izabrati?

Za našu kuću ili stan uvek želimo da izaberemo ono najbolje. Želimo da izaberemo ono š...

Detaljnije

Običan bol ili je ipak reč o diskus herniji?

Imate bol u leđima? Budite se ukočeni i stalno vas boli vrat? Kada se desi da vam se uklešti ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS