Kako da efekat koji daju hijaluronski fileri traju što duže?



Prirodni proces starenja čini da se na koži pojavljuju znakovi koji govore o vašim godinama, načinu života, genetici... Sve ovo je, za razliku od nekih prošlih vremena, danas veoma rešivo. Postoje brojni načini da se izborite sa znakovima starenja na koži, od najjednostavnije nege, preko nehirurških i hirurških intervencija koje vrlo brzo rešavaju sve probleme.

Ako želite da postignete bolje rezultate od onih koje je moguće dobiti redovnom i adekvatnom negom, ali ne želite da se podvrgavate estetskim zahvatima, onda su hijaluronski fileri najbolje rešenje. Fileri sadrže hijaluronsku kiselinu vrlo sličnu onoj koju organizam samostalno proizvodi, pa utiču na dubinsku hidrataciju i procese koji čine da koža bude zategnutija, tonus da bude veći, a krajnji rezultat da bude mladolik izgled. Svi rezultati njihovog ubrizgavanja u potpunosti su vidljivi već dve nedelje od samog tretmana, ali dalji razvoj situacije zavisi u velikoj meri od vas i to koliko održavate postignute rezultate. Šta je bitno da radite?

Najpre pronađite stručnjake!

Najbitnija stvar u celom procesu jeste da pre nego uradite tretman pronađete stučnjake koji će to obaviti. Osim stručnjaka, veoma je važno poreklo i sastav filera, a u to možete biti sigurni tek kada poverenje poklonite profesionalcima.

DANIV, savremena specijalistička ordinacija za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu vam omogućava da u najsavremenijim uslovima, uz savremene materijale, postignete željeni izgled bez ikakvih nus pojava. Iskustvo i stručnost su ono što nude, a šta vam garantuje bezbednost po zdravlje i postizanje željenih rezultata.

Čuvajte se sunca!

Izlaganje suncu jedan je od najodgovornijih faktora za prevremeno starenje i javljanje znakova starenja uopšte, kao što su bore ili fleke. Vodite računa da se ni zbog kože, ali ni zbog svog zdravlja, ne izlažete suncu u periodu kada je to preporuka od strane medicinske struke, negde od 11h do 17h. Uz to, uvek, tokom cele godine, koristite kreme sa UV zaštitom, koje će vam obezbediti mladalački izgled, ali i produžiti delovanje koje hijaluronski fileri pružaju.

Sredite životne navike!

Određene životne navike neminovno utiču na starenje, a tako i na anuliranje rezultata koji se postižu uz hijaluronske filere. Veoma je važno da se bavite nekim sportom, da ste fizički aktivni na bilo koji način. Da unosite dovoljno tečnosti tokom svakog dana. Izbacite iz svoje navike nikotin, brzu hranu, jer sve to ne utiče samo da hijaluronski fileri slabije deluju, već da se uporno javljaju novi znakovi starenja u vidu sivog tena, beživotnog izgleda kože, novih bora. Upamtite da je i stres i stresan način života nešto što u velikoj meri utiče na prevremeno starenje, pa mu se nemojte tako lako dati.

Radite tretman održavanja

U zavisnosti od vašeg ponašanja, hijaluronski fileri mogu održavati kožu mladom od šest meseci, pa naviše. Efekti koji se dobijaju tretmanom su u potpunosti vidljivi tek nakon dve nedelje, iako se razlika jasno uočava i odmah nakon urađenog tretmana. Međutim, da biste uvek imali svež izgled i podmlađenu kožu, dobro je raditi tretman održavanja. Pa tako, ako se očekuje da će delovanje biti vidljivo 10 meseci, tretman novi uradite za osam do devet meseci, kada se od prethodnog puta hijaluronski fileri nisu sasvim resorbovali, što će dati odlične rezultate.






Srodni tekstovi:


Tri osnovna uzroka povišenog krvnog pritiska

Postoji mnogo uzroka koji potencijalno mogu da izazovu povišeni krvni pritisak. Međutim, ne t...

Detaljnije

Pakovanje hrane i pića u plastičnu ambalažu

Za pakovanje hrane i pića sve se više upotrebljava plastika. Niska cena materijala, termo zat...

Detaljnije

Prednosti aparata za sušenje ruku

Od malih nogu nas uče da higijena naših ruku jako bitna za naše zdravlje. Stalno perem...

Detaljnije

Mini vodič za sve kreativne i talentovane ljude

Biti talentovan je dar koji nam je dat na rođenju. Talentovanost se ne može učiti, ne može se kupiti...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS