Kako da efekat koji daju hijaluronski fileri traju što duže?Prirodni proces starenja čini da se na koži pojavljuju znakovi koji govore o vašim godinama, načinu života, genetici... Sve ovo je, za razliku od nekih prošlih vremena, danas veoma rešivo. Postoje brojni načini da se izborite sa znakovima starenja na koži, od najjednostavnije nege, preko nehirurških i hirurških intervencija koje vrlo brzo rešavaju sve probleme.

Ako želite da postignete bolje rezultate od onih koje je moguće dobiti redovnom i adekvatnom negom, ali ne želite da se podvrgavate estetskim zahvatima, onda su hijaluronski fileri najbolje rešenje. Fileri sadrže hijaluronsku kiselinu vrlo sličnu onoj koju organizam samostalno proizvodi, pa utiču na dubinsku hidrataciju i procese koji čine da koža bude zategnutija, tonus da bude veći, a krajnji rezultat da bude mladolik izgled. Svi rezultati njihovog ubrizgavanja u potpunosti su vidljivi već dve nedelje od samog tretmana, ali dalji razvoj situacije zavisi u velikoj meri od vas i to koliko održavate postignute rezultate. Šta je bitno da radite?

Najpre pronađite stručnjake!

Najbitnija stvar u celom procesu jeste da pre nego uradite tretman pronađete stučnjake koji će to obaviti. Osim stručnjaka, veoma je važno poreklo i sastav filera, a u to možete biti sigurni tek kada poverenje poklonite profesionalcima.

DANIV, savremena specijalistička ordinacija za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu vam omogućava da u najsavremenijim uslovima, uz savremene materijale, postignete željeni izgled bez ikakvih nus pojava. Iskustvo i stručnost su ono što nude, a šta vam garantuje bezbednost po zdravlje i postizanje željenih rezultata.

Čuvajte se sunca!

Izlaganje suncu jedan je od najodgovornijih faktora za prevremeno starenje i javljanje znakova starenja uopšte, kao što su bore ili fleke. Vodite računa da se ni zbog kože, ali ni zbog svog zdravlja, ne izlažete suncu u periodu kada je to preporuka od strane medicinske struke, negde od 11h do 17h. Uz to, uvek, tokom cele godine, koristite kreme sa UV zaštitom, koje će vam obezbediti mladalački izgled, ali i produžiti delovanje koje hijaluronski fileri pružaju.

Sredite životne navike!

Određene životne navike neminovno utiču na starenje, a tako i na anuliranje rezultata koji se postižu uz hijaluronske filere. Veoma je važno da se bavite nekim sportom, da ste fizički aktivni na bilo koji način. Da unosite dovoljno tečnosti tokom svakog dana. Izbacite iz svoje navike nikotin, brzu hranu, jer sve to ne utiče samo da hijaluronski fileri slabije deluju, već da se uporno javljaju novi znakovi starenja u vidu sivog tena, beživotnog izgleda kože, novih bora. Upamtite da je i stres i stresan način života nešto što u velikoj meri utiče na prevremeno starenje, pa mu se nemojte tako lako dati.

Radite tretman održavanja

U zavisnosti od vašeg ponašanja, hijaluronski fileri mogu održavati kožu mladom od šest meseci, pa naviše. Efekti koji se dobijaju tretmanom su u potpunosti vidljivi tek nakon dve nedelje, iako se razlika jasno uočava i odmah nakon urađenog tretmana. Međutim, da biste uvek imali svež izgled i podmlađenu kožu, dobro je raditi tretman održavanja. Pa tako, ako se očekuje da će delovanje biti vidljivo 10 meseci, tretman novi uradite za osam do devet meseci, kada se od prethodnog puta hijaluronski fileri nisu sasvim resorbovali, što će dati odlične rezultate.


Srodni tekstovi:


Krovni koferi i nosači za bicikle – praktične inovacije koje morate imati

Napredak i dostignuća tehnike i tehnologije razvio je veliki broj inovativnih predmeta, koji su unap...

Detaljnije

Sam svoj majstor: od montaže do finih završnih radova

U svetu zanatstva postoji širok spektar poslova koji zahtevaju stručnost i veštine maj...

Detaljnije

Ugaone kade salon kupatila Alvos

Za mala kupatila, male i kade Mali prostor i njegovo sređivanje danas nije više tako te&...

Detaljnije

Kako da sačuvate dragocenosti u kući?

Svi smo se našli u situaciji kada smo poželeli da imamo mesto na koje možemo da odložimo važn...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS