Kako da efekat koji daju hijaluronski fileri traju što duže?Prirodni proces starenja čini da se na koži pojavljuju znakovi koji govore o vašim godinama, načinu života, genetici... Sve ovo je, za razliku od nekih prošlih vremena, danas veoma rešivo. Postoje brojni načini da se izborite sa znakovima starenja na koži, od najjednostavnije nege, preko nehirurških i hirurških intervencija koje vrlo brzo rešavaju sve probleme.

Ako želite da postignete bolje rezultate od onih koje je moguće dobiti redovnom i adekvatnom negom, ali ne želite da se podvrgavate estetskim zahvatima, onda su hijaluronski fileri najbolje rešenje. Fileri sadrže hijaluronsku kiselinu vrlo sličnu onoj koju organizam samostalno proizvodi, pa utiču na dubinsku hidrataciju i procese koji čine da koža bude zategnutija, tonus da bude veći, a krajnji rezultat da bude mladolik izgled. Svi rezultati njihovog ubrizgavanja u potpunosti su vidljivi već dve nedelje od samog tretmana, ali dalji razvoj situacije zavisi u velikoj meri od vas i to koliko održavate postignute rezultate. Šta je bitno da radite?

Najpre pronađite stručnjake!

Najbitnija stvar u celom procesu jeste da pre nego uradite tretman pronađete stučnjake koji će to obaviti. Osim stručnjaka, veoma je važno poreklo i sastav filera, a u to možete biti sigurni tek kada poverenje poklonite profesionalcima.

DANIV, savremena specijalistička ordinacija za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu vam omogućava da u najsavremenijim uslovima, uz savremene materijale, postignete željeni izgled bez ikakvih nus pojava. Iskustvo i stručnost su ono što nude, a šta vam garantuje bezbednost po zdravlje i postizanje željenih rezultata.

Čuvajte se sunca!

Izlaganje suncu jedan je od najodgovornijih faktora za prevremeno starenje i javljanje znakova starenja uopšte, kao što su bore ili fleke. Vodite računa da se ni zbog kože, ali ni zbog svog zdravlja, ne izlažete suncu u periodu kada je to preporuka od strane medicinske struke, negde od 11h do 17h. Uz to, uvek, tokom cele godine, koristite kreme sa UV zaštitom, koje će vam obezbediti mladalački izgled, ali i produžiti delovanje koje hijaluronski fileri pružaju.

Sredite životne navike!

Određene životne navike neminovno utiču na starenje, a tako i na anuliranje rezultata koji se postižu uz hijaluronske filere. Veoma je važno da se bavite nekim sportom, da ste fizički aktivni na bilo koji način. Da unosite dovoljno tečnosti tokom svakog dana. Izbacite iz svoje navike nikotin, brzu hranu, jer sve to ne utiče samo da hijaluronski fileri slabije deluju, već da se uporno javljaju novi znakovi starenja u vidu sivog tena, beživotnog izgleda kože, novih bora. Upamtite da je i stres i stresan način života nešto što u velikoj meri utiče na prevremeno starenje, pa mu se nemojte tako lako dati.

Radite tretman održavanja

U zavisnosti od vašeg ponašanja, hijaluronski fileri mogu održavati kožu mladom od šest meseci, pa naviše. Efekti koji se dobijaju tretmanom su u potpunosti vidljivi tek nakon dve nedelje, iako se razlika jasno uočava i odmah nakon urađenog tretmana. Međutim, da biste uvek imali svež izgled i podmlađenu kožu, dobro je raditi tretman održavanja. Pa tako, ako se očekuje da će delovanje biti vidljivo 10 meseci, tretman novi uradite za osam do devet meseci, kada se od prethodnog puta hijaluronski fileri nisu sasvim resorbovali, što će dati odlične rezultate.


Srodni tekstovi:


Šta se sve može desiti na putu?

Ako ste tek počeli da radite bilo bi dobro da saznate šta sve može da vam se desi na putu i č...

Detaljnije

Vodič za studiranje u Austriji

Odvažnost je usuditi se na nove korake, koji menjaju životni pravac. Odvažni su oni koji u sebi imaj...

Detaljnije

Želite kupiti novi aparat za kafu – Evo, kako da odaberete najbolje espresso aparate za kućnu upotrebu

Kada kažemo reč „espresso“ sigurno ćemo vas asocirati na omiljeni kafić, bariste i itali...

Detaljnije

Tri saveta kako da odaberete odgovarajuće ormariće za kupatilo

Prilikom uređenja svakog kupatila većina se fokusira na kupovinu i odabir pravog dizajna pločica i s...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS