Do gotovinskih kredita sada brzo i lako – online


Ekonomija Ekonomija

online krediti

Svakom čoveku u određenom trenutku iskrsne neki veći nepredviđeni trošak. U takvim situacijama, za razliku od nekadašnjih vremena kada su ljudi međusobno pozajmljivali novac, najpre se obraćamo bankama i uzimamo gotovinske kredite.


Komplikovane i duge procedure su prošlost

Prva pomisao na uzimanje bilo kakvog kredita jeste puno papirologije, još više uslova koje treba ispuniti, i dosta vremena koje treba da prođe do konačnog odobrenja. To može biti vrlo nezgodno u situacijama koje su hitne, kada je klijentu, na primer, potreban keš kredit. Za stambene kredite potrebno je dosta više planiranja, jer se zna da procedura u tom slučaju može trajati i nekoliko meseci. Kada je u pitanju dokumentacija koja je potrebna za uzimanje kredita, ona zavisi od toga kakav je kredit i koji se iznos traži. U današnje vreme to je olakšano jer se mnoga dokumenta mogu nabaviti i poslati elektronskim putem, te je potrebno otići u banku samo prilikom potpisivanja ugovora za odobrenje kredita.


Online kredit – najpopularnija varijanta za brzi keš

U središtu pažnje gotovo svih banaka u poslednje vreme jeste reklamiranje online kredita. U neizvesnoj ekonomskoj situaciji kakva se beleži u današnje vreme, uzimanje velikih kredita se izbegava koliko god je to moguće, pa su se banke opredelile da promovišu niže gotovinske kredite. Kako je pandemija usmerila gotovo svako poslovanje na online okruženje, tako su i banke omogućile klijentima da mnoge procedure mogu završiti i putem interneta. Jedna od najpopularnijih jeste gotovinski online kredit. 


Važne napomene u vezi sa online kreditom

Da se razjasni na početku – online kredit jeste najbrži mogući, odnosno za njegovo odobravanje je potrebno najmanje vremena. Trenutno ne postoji vrsta kredita koji se realizuje brže od njih. S druge strane, postoje određeni koraci koji važe i za sve ostale kredite, koji se moraju ispuniti (starosna granica, visina mesečnih prihoda, izveštaj Kreditnog biroa...).  Takođe, važno je napomenuti da se prilikom uzimanja online kredita samo zahtev popunjava online, te je potrebno otići u banku da se potpiše dokumentacija. Ipak, i tu postoji opcija da se to uradi online ukoliko klijent ima elektronski potpis. Treba dodati i da se, u cilju smanjenja gužvi u ekspoziturama banaka, banke opredeljuju za online sastanke sa klijentima, te se brojne stavke mogu rešiti i na taj način.


Kalkulatori za računanje mesečnih troškova

Na sajtu svake banke klijent može u nekoliko jednostavnih koraka izračunati svoje mesečne troškove koje će imati ako se odluči za online kredit. U vreme novogodišnjih praznika nude se i posebne pogodnosti i za nove i stare klijente, s obzirom da je to period godine kada se troši dosta novca, što za proslave, što za putovanja i poklone. Najbolja je varijanta da se uzima online kredit od banke preko koje se prima plata ili penzija, ali moguće je uzeti i u nekog drugoj banci ako nudi bolje uslove. Za online kredit nije obavezno da imate tekući račun u toj banci. Takođe je jedna od pogodnosti i to što i penzioneri, do određenih godina, mogu uzeti online kredit, što često nije slučaj kod ostalih vrsta kredita.







Srodni tekstovi:


Sveti za putovanje sa psom na more

Odlazak na more sa psom nudi niz prednosti, kako za vas tako i za vašeg ljubimca. To je prili...

Detaljnije

Dubak – oslonac za vašu bebu

Dubak je jedan od omiljenih komada opreme za bebe starijih generacija roditelja. I danas je populara...

Detaljnije

Prašak za bebe – jedna od ključnih stavki za zdravlje vašeg deteta

Beba u dom unosi novu, posebnu energiju, ali i pojačanu pažnju oko sitnica koje do skora niste ni pr...

Detaljnije

Nekoliko saveta za savršen izgled kose

Postizanje savršenog izgleda kose je cilj kojem mnogi teže, i nije teško shvatiti za&s...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS