Komadi nameštaja i detalji koji će vaš dom učiniti mnogo lepšim


Dom Dom

Uredjenjne doma

Uvek se govori da je u detaljima čar, te da su oni odgovorni za lepotu jednog autfita, jednog prostora, te bilo čega drugog što se njima ulepšava i upotpunjuje. Tako je kada opremate svoj dom, životni prostor u kojem planirate da boravite većinu svog slobodnog vremena. Na prvom mestu, najvažnije je da dom opremite funkcionalnim komadima nameštaja, kao što su ugaone garniture, ležajevi, kuhinja, trpezarija, te sve ostalo, da uklopite sve tako da izgleda kao jedna nerazdvojna celina, a nakon svega toga, da brinete o onim manjim komadima nameštaja, te detaljima koji će u stvari učiniti da vaš dom zaliči na dom, prostor koji je pun topline i prijatne atmosfere. Ovo su neke od stvari koje će vam pomoći da u toj nameri i uspete.

Tepisi i zavese

Trendovi su u prethodnim sezonama učinili da se tepisi i zavese sve manje ubacuju u životne prostore, pod izgovorom da je nepotrebno i da zatvara prostor bez preke potrebe. Ova dva velika detalja su nekako našla mesto u poslovnim prostorijama, kancelarijama, ali su se ipak vratili na mesto svog postanka, a to su domovi većine. Naravno, ne preporučuje se pokrivanje podova u potpunosti, niti zavese sa upečatljivim, autentičnim radovima i aplikacijama, ali tepisi u trpezarijama, manji tepisi kod ugaonih garnitura, tv polica, zavese koje su jednostavne i padaju skroz do poda, učiniće da vaš dom u nekoliko minuta koliko je potrebno za njihovo postavljanje, postane prijatniji i daleko lepši za boravak u njemu.

Zavese je mnogo lakše uklopiti u enterijer nego bilo koji detalj. Razlog za to je što postoji nebrojano mogo modela zavesa, vrsta zavesa kao što su rolo zavese, trakaste zavese, panelne zavese i druge koje će se sa izborom odgovarajućeg dezena sigurno uklopiti u enterijer vašeg stana. Na ovaj detalj retko ko obraća pažnju pa se desi da se zavesa ni malo ne slaže sa bojom zida ,tepisima i drugim detaljima. Internet vam može pomoći da pronađete odgovarajuće dezene a online prodaja rolo zavesa će vam uštedet i vreme i novac. 

Maske za radijatore

Ukoliko posedujete parno ili centralno grejanje, onda dobro znate šta maske za radijatore znače. Mnogi koji opremaju svoje kuće stanove, imaju veliki problem sa tim kako im radijatori narušavaju zamišljeni finalni izgled doma. Ovo se posebno dešava kada živite u nekoj starijoj zgradi koja poseduje kabaste, rebraste radijatore, koji zaista narušavaju estetiku opremljenog prostora. Zato postoji odlično rešenje, a to su maske za radijatore koje ih sasvim prikriju, te i učine da zaboravite da se ispod njih nešto i nalazi. Maske za radijatore možete izraditi u bilo kojoj boji, od različitih materijala, što omogućuje da sasvim uklopite njihov izgled sa ostatkom enterijera, a osim toga, maske za radijatore možete iskoristiti i kao police ili podloge za nešto drugo, tako da nisu samo maske, već mogu imati i potpunu funkcionalnost u opremanju doma.

Police

Kako je poslednjih sezona jedan od glavnih trendova zidove farbati u beloj boji ili nekim nijansama sive, to je doprinelo tome da se ima mnogo više prostora za dekorisanje doma i unošenja brojnih detalja. Jedan od detalja koji bi trebalo da iskoristite do maksimuma jesu police. Potražite inspiraciju na različitim mestima, u slikama različitih majstora, brendova koji prodaju dekoraciju za domove, na internetu, te ćete na taj način pronaći najsavršenije rešenje kada su police u pitanju za bilo koju sobu u vašem domu. Svaku policu možete koristiti kako želite, za neke detalje, postavljanje nekih dekorativnih predmeta, za postavljanje ramova sa slikama, cveća, začina u kuhinji i slično. Najvažnije je to da ćete njihovim promišljenim i planiranim postavljanjem i dekorisanjem, učiniti da vaš dom postane savršeno uređen.






Srodni tekstovi:


Praznična dekoracija za vaš dom

U susret novogodišnjim praznicima svi se trudimo da nam kuća zablista, da pripremimo š...

Detaljnije

Savršenstvo u jednostavnosti: Srebrni prsten kao simbol elegancije

Srebrni prsten je jedan od najpopularnijih i najuniverzalnijih komada nakita. Izuzetno je popularan ...

Detaljnije

Zatezanje i oblikovanje celog tela putem Total Body Liftinga

Ukoliko ste se ranije borili sa preteranim viškom kilograma, pa se odlučili da poradite na to...

Detaljnije

3 glavne karakteristike kamera za video nadzor

Danas video nadzor postaje sastavni deo svakodnevne opreme, odnosno „odomaćen“ uređaj. M...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS