ZAŠTO SU MUŠKE PREMIATA PATIKE DOBAR IZBOR?


Moda


U velikoj ponudi obuće koja preplavljuje tržište nije uvek lako izabrati model koji savršeno odogovara i uklapa se u idividulne zahteve svakog pojedinca. Pogotovo ako se teži kombinaciji kvaliteta, modernog i originalnog dizajna, udobnosti i okvirnog budžeta koji je postavljen. 

Ipak, u toj velikoj ponudi  po svim pobrojanim kriterijumima izdvajaju se muške Premiata patike koje godinama unazad beleže visoku popularnost.

O glavnim razlozima za to čitajte u nastavku teksta. 

IZDVAJAJU SE PO JEDINSTVENOM IZGLEDU I VRHUNSKOM KVALITETU

Širom sveta poznate su muške Premiata patike koje predstavljaju idealnu kombinaciju najboljih karakteristika sportske obuće sa ekskluzivnim stilom. Dokaz jedinstvenosti može se naći i u velikom izboru materijala, nijansi i ukrasa koji se koriste za izradu đonova. 

Osim što će sigurno poslužiti za korišćenje tokom više sezona jer su visokog kvaliteta, one će svakom stilu i odevnoj kombinaciji dati posebnu notu. 

Nepostojanje metalnih, vrednosnih i kulturalnih barijera kada je kreativnost u pitanju kod same izrade, a uz kontinuirano suočavanje sa različitim kulturama i savremenim mogućnostima dozvolio je da muške Premiata patike imaju stil koji je svuda priznat i cenjen od strane kupaca širom sveta. 

BRIŠU GRANICE IZEĐU VRHUNSKOG DIZAJNA I MINIMALISTIČKOG IZRAZA

Kompanija se generalno rečeno sa pažnjom i poštovanjem odnosi prema zanatskoj tradiciji koju neguju godinama. Svaka nova kolekcija koju izdaju za njih je još jedan u nizu hrabrih eksperimenata koji uvek nađe svoje mesto na tržištu. Rukovode se time da sve može biti predmet istraživanja i praktične upotrebe u kombinaciji sa ostalim vrednostima koje neguju kao kompanija. 

Nakon više od sto godina proizvodnje klasičnijih modela obuće, muške Premiata patike kao i ostali modeli obuće doživeli su radikalnu priomenu koja im je omogućila da postanu preteča modernog dizajna. I u tome se visoko kotiraju već neko vreme. 

Tokom vremena su se menjali modeli i dizajn muških Premiata patika ali ono što je uvek ostalo isto to je nivo kvaliteta i prepoznatljivosti brenda. Ali i čuveni natpis koji se na njima može naći, a to je ,,made in Italy“.

IMAJU DUGU I BOGATU TRADICIJU U SVETU MODE

Muške Premiata patike deo su kolekcije italijanskog brenda cipele pod istim nazivom koji beleži tradiciju u izradi obuće dužu od 130 godina, a koja je započeta kao porodični biznis. Predstavljaju jedinstvenu sintezu ručnog rada, moderne tehnologije i jedinstvenog dizajna. Za prave ljubitelje kvaliteta koji ovaj brend i te kako nudi nema udobnije i modernije obuće. 

Godine 1885. italijanska porodica predvođena Gracijanom Macom otvorila je malu radionicu za proizvodnju cipela. Ubrzo nakon toga pretvorili su se u veliku proizvodnju jer su svojim kvalitetnom privlačili i zadržavali kupce. A glavna tajna bila je u ručnoj izradi koja je predstavljala izuzetno važan princip u radu. 

Zvanično rođenje brenda Premiata vezuje se za 1991. godinu i početak korišćenja inovativnih tehnika, eksperimenata, istraživanja i beskrajne kreativnosti u izradi. Danas su lako prepoznatljivi širom sveta, a muške Premiata patike kao i ženske  razlikuju se po dizajnu i posebnim nijansama boja i kroja kao i načinom šivenja i korišćenjem savremene tehnologije i mogućnosti. 

Bez obzira na to koliko je kompanija stara imaju neverovatnu sposobnost da svoje tradicionalne vrednosti uklope u sadašnjost i da budu u korak sa vremenom poštujući gore navedeno. 







Srodni tekstovi:


Običan bol ili je ipak reč o diskus herniji?

Imate bol u leđima? Budite se ukočeni i stalno vas boli vrat? Kada se desi da vam se uklešti ...

Detaljnije

Gde kupiti zastavu republike Srbije?

Često smo svedoci, naročito poslednjih nekoliko godina da se zastave naše zemlje ističu svugd...

Detaljnije

Na šta sve treba da obratite pažnju ukoliko otvarate privatnu ORL ordinaciju?

Svaka vrsta privatnog posla nosi sa sobom određene prednosti, ali i rizike, posebno kada je reč o de...

Detaljnije

Vitamin D: Ključni činilac za jak imuni sistem i prevenciju bolesti

Vitamin D je esencijalni nutrijent koji ima ključnu ulogu u održavanju zdravlja našeg organiz...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS