Topla strana minimalizma u uređenju kupatilaMinimalistički dizajn se fokusira na pročišćavanje prostora, u smislu odbacivanja svih suvišnih i nepotrebnih stvari kako bi se oslobodilo i obezbedilo što više prostora kako za um tako i za telo. 


Godinama se minimalizam uzima kao nešto što je hladno, bezlično, golo, i pored svega navedenog minimalizam daleko je od čistog osećaja hladnog i neprivlačnog. Sledite ove jednostavne smernice kako biste pažljivo uredili svoj prostor i osigurali da se vaše kupatilo u odnosu na vas može osećati istovremeno ujednačeno i udobno:

  • Dobro zaobljene silute: Minimalizam se razvio od oštrih i grubih uglova i ivica do mekih zaobljenih oblika.  Uklopivši ergonomičnost i asimetrične kružne oblike u svet minimalizma. Ovaj stil kreira izuzetno udoban, prijatan i lep dizajn.
  • Više nego belo:  Bela galanterija za kupatilo jeste osnova i simbol minimalističkog stila. Stil neće narušiti ni upotreba drugih boja, ali izbor je ograničen na sivu i crnu. Na taj način dobija se neutralna paleta boja koja podstiče dobru energiju.

I u tome se sadrži topla strana minimalizma, jer podstiče opuštanje, relaksaciju i dobru energiju. I šarene boje uveseljavaju, ali ovo je jedan vid otmene radosti, sa pravom merom, bez greške, a što je danas naročito popularno, siva boja je možda najomiljenija, zbog toga smo i počeli svoje izlaganje kraćim osvrtom na minimalizam, jer ipak nije sve tako “sivo”. Ima u tome života. A u nastavku teksta smo se fokusirali na to kako možete udahnuti život svom kupatilu, kako razbiti monotoniju ako je ima i pretvoriti ga u mesto opuštanja, uz muziku i sveću.

Moderna oprema za kupatila – kupatilska galanterija

Moderno kupatilo je savršeno mesto za fokusiranje na čiste linije i minimalo nameštaja i dodataka. Budući da svakodnevno koristimo naša kupatila važno je da se fokusiramo na njihovu funkciju, ali to ne znači da ne možemo svoja kupatila pretvoriti u opuštajući, prijatni i osvežavajući prostor sa nekim izborom moderne kupatilske galanterije i drugih ukrasa.  Za ovako nešto nije potrebno mnogo vremena, a ako već mislite o ceni, znajte da se dobre stvari mogu naći i za manje para, samo treba biti kreativan, a i popusti su uvek tu. Kupatilo možete učiniti modernim uz samo jednu sijalicu, ali ne bilo koju već led sijalicom belog osvetljenja, na taj način kupatilo deluje otmenije. A možete to i ovako posmatrati neki ukrasi za koje nikada niste našli prikladno mesto u vašoj sobi postanu deo ukrašavanja vašeg kupatila. Kada kupujete neke od ukrasa ili opreme za kupatilo, isprobajte ova rešenja:

  • Male police: nabavite male police koje će poslužiti da vaše stvari poput kozmetike, četki i slično budu uvek na jednom mestu, što znači uredno i usklađeno, bez razbacivanja po celom kupatilu.
  • Moderna ogledala: ogledala bez rama su naročito popularna ovih godina, ona će dati upravo dati taj odsaj elegantnosti, a kao lepi dodatak njima mogu biti male lampice.
  • Moderni peškiri: sada su u modi jednobojne stvari, nismo više ludi za šarenim stvarima, pa tako poređani jednobojni peškiri (crne, bele ili sive boje) će i te kako učiniti vaše kupatilo prostorijom koja odiše elegantnošću.

Srodni tekstovi:


Sve što treba da znate o održavanju službenih vozila

Da li se isto ophodite prema sopstvenom automobilu i prema firminom vozilu? Ne mora niko da potvrdim...

Detaljnije

Gde sve možete upotrebiti staklo u vašem domu

Staklo je oduvek imalo konotaciju osetljivog i lomljivog. Ovo je razlog što ljudi vrlo često ...

Detaljnije

Zašto svršeni osnovci radije biraju privatne srednje škole?

Mnogi budući srednjoškolci se poslednjih nekoliko godina radije opredeljuju za privatne umest...

Detaljnije

Osvežite enterijer uz minimum troškova

 Vaš dom je intiman prostor u kome se može istražiti kreativnost i izgraditi kutak koji ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS