Šta će se od aksesoara nositi ovog leta po prognozama modnih stručnjaka?


Moda Moda

novčanici


Kada je moda u pitanju, pored garderobe i obuće, još jedan bitan detalj na koji žene obraćaju posebnu pažnju jesu aksesoari. Modni aksesoari su veoma popularni među pripadnicama lepšeg pola koje uvek žele da izgledaju lepo i atraktivno obučeno. Oni ne zahtevaju preveliko trošenje novca s obzirom da ne koštaju puno, pa tako samo jedan detalj može promeniti celokupan izgled i učiniti da izgledate moderno, kao sa naslovnih strana. 

Leto samo što nam nije stiglo. Možda je sada pravo vreme da se počastite nekim novim nakitom ili naočarima za sunce. U nastavku teksta predstavljamo vam top 4 aksesoara koji će biti obavezan modni detalj ovog leta.


Novčanici sa printom ili od prirodne kože - apsolutni hit ovog leta!

U poslednje vreme, žene obraćaju pažnju na svaki detalj kada planiraju odlazak u grad. Pored nezaobilazne tašne koja je neizostavan aksesoar svake žene, sve više pažnje se pridaje i novčanicima kada je trendi izgled u pitanju. Prema rečima modnih dizajnera, ovog leta nosiće se novčanici sa printom kao i oni sa neobičnim dezenom koji će dati lični pečat svakoj ženi. Pa tako, svoju omiljenu torbu za grad možete kombinovati sa atraktivnim novčanikom koji će se savršeno uklopiti uz vaš outfit. 


Grandiozne naočare za sunce - i dalje su u modi!

I ove godine, baš kao i protekle, za sunčano vreme neophodan detalj koji će biti potreban svakoj ženi jesu naočare za sunce. I to ne bilo kakve. Megalomanske naočare koje karakterišu ogromni ramovi koji pokrivaju celo lice će se i ovog leta itekako nositi po prognozama modnih stručnjaka. Ako se posmatra vizuelni izgled ovih naočara, mnoge će asocirati na one koje se nose prilikom skijanja. Cilj proizvođača ovakvih naočara bio je da ženama što više zaštite osetljivu kožu lica od UV zračenja koje postaje sve ozbiljniji planetarni problem. 


Ešarpe jakih i upečatljivih boja  - za sve smelije dame

Ešarpe kao da nikada neće izaći iz mode s obzirom da su prisutne još od davnina. Oko vrata ili oko struka, u kosi, ova vrsta modnog aksesoara je multi-funkcionalna pa se tako može koristi na različite načine. Ukoliko je stavite oko vrata a obukli ste klasičnu belu majicu i farmerke, izgledaćete veoma elagantno i otmeno bez obzira što ste se odlučili za klasični stil odevanja. 

Sve popularnije je nošenje svilenih ešarpi oko struka pri čemu ženska figura dolazi do izražaja. Slično je i sa dodacima za kosu. Kratkom ešarpom zanimljivog dezena možete pokupiti kosu, i izgledaćete veoma ženstveno. 


Nakit sa cirkonima - za unikatan izgled svake žene

Još jedan bitan aksesoar koji može promeniti kompletan outfit svake žene jeste neobičan i unikatan nakit napravljen od posebno odabranih cirkona koji imaju neko simbolično značenje. Bilo da se radi o ogrlici, minđušama ili narukvicama, na vreme kupite sebi neki od ovih nezaobilaznih detalja i budite u trendu u toku predstojećeg leta. Nekada se ovakav nakit nosio samo u posebnim prilikama, kao na primer u toku noćnih izlazaka, dok je sada drugačija situacija. Danas i preko dana možete videti dame koje sa puno samopouzdanja nose nakit sa cirkonima. 


 








Srodni tekstovi:


Najbolji preparati za različite tipove kose

Savršena kosa jedan je od najlepših atributa svake osobe, te je stoga izuzetno važno p...

Detaljnije

Engleska - zanimljivosti za sve koji planiraju da je posete

Svaka zemlja je posebna na svoj način. Čak i one zemlje koje vas ne privlače mogu da budu vrlo inter...

Detaljnije

Kako je naša zemlja postala izvozni gigant nameštaja?

Srbija, zemlja bogate kulture, tradicije i nasleđa, danas se ponosno postavlja na scenu svetske indu...

Detaljnije

Stvari koje morate da znate ako kupujete ubodnu testeru

Ubodne testere predstavljaju alat koji je se nalazi na vrhu liste najsvestranijih. To dolazi od činj...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS