Salon kupatila Nantes za kvalitet, dizajn i trajnost prostorije za relaksaciju


Dom

Svaka kuća, stan, hotel i srodni ugostiteljski, ali i brojni poslovni objekti treba da imaju moderno opremljeno kupatilo. Radi se o prostoriji koja je mesto ne samo za održavanje lične higijene i čistoće, već i služi relaksaciji i komfornom uživanju nakon umora i iscrpljenosti, u toplim kupkama, mirisnim notama i hidromasažnim funkcijama. 

Da bi sve to bilo svakodnevnica u svakoj kvadraturi prostora, tu je salon kupatila Nantes. Planiranje, organizacija i razmatranje realizacije ideja izvodljivo je zahvaljujući dostupnosti online ponude, kataloga i detaljnog opisa svakog proizovda, koji će od čak i minijaturnog kupatila stvoriti idealno mesto za otklanjanje stresa, napetosti i umora. Dugačak je spisak elemenata koji se kupuju za ovu prostoriju, i razlikuju se u zavisnosti od potreba, želja i određenog budžeta kupaca i vlasnika.

Vizuelni efekti i kvalitet uz najbolju keramiku

U najvećem broju kupatila nalaze se zidne i podne keramičke pločice. Pored ovakvog izbora, za efekat luksuza i stila bira se snažan mermer ili velike ploče od granita. Preporuka je uvek odabrati najbolju – A klasu pločica, jer su B i C nižeg stepena kvaliteta. Salon kupatila Nantes u svojoj ponudi ima različite vrste keramike, od klasičnih kvadratnih i pravougaonih oblika, preko trodimenzionalnih varijanti i čuvenih, minijaturnih kockica „mozaika“ svetski poznatih renomiranih proizvođača. 

Veliki deo asortimana pripada kategoriji podno-zidnih pločica, koje su univerzalne u pogledu namene i mesta lepljenja. Istovremeno, keramika može da ima protivklizna svojstva, što je veoma važno za bezbednost i kvalitet podova. Završna obrada se bira prema željama kupaca i predlozima dizajnera i arhitekti, kao matirana, polusjajna ili blještavo sjajna. Pločice su veoma važan deo uređenja kupatila, ostavljaju prvi utisak stila i stvaraju vizuelni efekat – proširivanja prostorije, intenzivnog sjaja i besprekorne estetike

Sanitarije i oprema za kvalitetan enterijer kupatila

Opremanje kupatila podrazumeva izbor sanitarija, nameštaja i galanterije, kao i pratećih elemenata za bezbedno svakodnevno korišćenje. Salon kupatila Nantes snabdeven je sanitarijama – kadama i tuš kabinama, lavaboima, bideima i wc šoljama renomiranih svetskih proizvođača, kao i baterijama za dotok vode, za koje je kvalitet i otpornost imperativ stvaralaštva. U zavisnosti od toga da li je kupatilo raskošno ili minijaturne kvadrature, mogu se odabrati moderne tuš kabine svih dimenzija, ovalnog, polukružnog, kvadratnog ili pravougaonog oblika, ili velike kade i džakuzi varijante. Uz matirano ili providno staklo visokog stepena čvrstoće i izdržljivosti, jednostavne mehanizme otvaranja i zatvaranja, kao i prateće funkcije poput hidromasaže, rasvete i muzike, svako kupanje biće prava oaza uživanja i zadovoljstva bez granica. 

Pored toga, poznati salon bogat je samostojećim, kao i konzolnim wc šoljama i bideima u nijansama bele boje, koje mogu efikasno da uštede prostor uz minijaturne, ali  snažne i funkcionalne vodokotliće. Lavabo se danas kupuje uz praktičan kupatilski nameštaj sa policama ili ormarićem pozicioniranim ispod njega. Kvalitetan deo asortimana obuhvata i galanteriju – specijalne držače, četke i ogledala, uz raskošne komplete kupatilskog nameštaja i pojedinačne varijante unikatnog dizajna, za svaki budžet i ukus.

Salon kupatila Nantes obezbeđuje širok dijapazon proizvoda prepoznatljivog kvaliteta, vanvremenskog dizajna i pedantno oblikovane estetike. Svaki potreban element opreme – od pločica, preko sanitarija i baterija, galanterije i kupatilskog nameštaja, do delova za vodovod i kanalizaciju, kao i filtera, rezervnih delova, sušača, lajsni i mnogo toga drugog, može se pronaći na jednom mestu uz fenomenalne cene i dodatne pogodnosti za kupce.
Srodni tekstovi:


Koja pravila ponašanja podrazumeva probna vozačka dozvola?

Probna vozačka dozvola je do skoro trajala godinu dana, u okviru kojih je trebalo pridržavati se odr...

Detaljnije

Evo zbog čega bi Alanja mogla da bude vaš izbor za letovanje 2021. godine

Samim tim što je tokom proteklih sezone Turska bila prilično otvorena za naše turiste,...

Detaljnije

4 saveta koji će vam pomoći da položite vožnju iz prve

Nijedan vozač koji to tek postane nije u potpunosti siguran u svoja znanja i sposobnosti kada dođe v...

Detaljnije

Krečenje stana po feng šui sistemu

Došlo je vreme za krečenje zidova! Krečenje, samo po sebi, poziva na promenu i na pobolj&scar...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS