Nekoliko saveta za outfit u kojem ćete izgledati fit


Lepota Moda Moda

Najbolji način da izgledate fit i samouvereno je da odaberete pravu kombinaciju odeće. Bez obzira na vašu figuru, postoji mnogo načina da istaknete svoje atribute i osećate se prijatno u svom telu. 

U nastavku čemo vam dati nekoliko saveta za izbor odeće koja će vam pomoći da izgledate fit. Sve ovo će vam omogućiti da istaknete svoje atribute i postignete samopouzdanje i izgled koji želite.

Stilski i udoban donji veš

Prvi korak ka fit izgledu fit svakoj kombinaciji je odabir pravog donjeg veša. Donji veš je osnova svake odeće i trebalo bi da bude udoban, ali i sa stilom. Kada se osećate dobro u svom donjem vešu, to će se odraziti na vaše samopouzdanje i celokupan izgled.

Neocrtavajući brazilijana veš izrađen od pamuka ili mekane slip gaćice vam mogu olakšati i ulepšati dan samo svojom udobnošću. 

Kada birate donji veš, važno je da obratite pažnju na nekoliko faktora. Pre svega, bitna je higijena, stoga prvenstveno obratite pažnju na to da veš u prodavnici nije isprobavan. Zatim se postarajte da odaberete adekvatnu veličinu i informišite se o procentu skupljanja veša prilikom pranja. 

Donji veš koji je premali ili prevelik može stvarati nelagodnost i nabiranje ispod odeće.

Takođe, birajte donji veš koji odgovara vašem telu. Ako želite da istaknete svoje obline, odaberite donji veš sa čipkom ili drugim detaljima na mestima koja želite da istaknete. Ako želite da se osećate udobno, donji veš od mikrofibera može biti odličan izbor.

Haljine sa visokim strukom

Haljine sa visokim strukom su odličan izbor za sve dame koje žele da istaknu svoju figuru i izgledaju fit. Ova vrsta haljine ima struk koji se nalazi malo iznad prirodne linije struka, čime se stvara iluzija dužih nogu i vitkije figure.

Haljine sa visokim strukom su veoma raznovrsne i dolaze u različitim dužinama i stilovima. Možete da birate između kratkih haljina za opuštene prilike ili dugačkih haljina za formalnije događaje. Osim toga, ovakve haljine su udobne i lako se nose tokom celog dana.

Kako biste postigli najbolji izgled uz haljine sa visokim strukom, preporučuje se da odaberete odgovarajući kroj i dužinu. Ako želite da istaknete svoje noge, birajte kraće modele, dok će duže haljine pružiti sofisticiraniji izgled. Takođe, kombinujte ih sa odgovarajućom obućom i dodacima kako biste kompletirali svoj outfit.

Strukirane farmerke

Strukirane farmerke su klasičan izbor za sve koji žele da istaknu svoje adute. Strukirane farmerke oblikuju telo i prate njegove konture, čineći da izgledate vitkije i fit. Međutim, važno je da odaberete pravi kroj i veličinu kako biste se osećali udobno i samouvereno.

Kada birate farmerke, vodite računa o sledećim modnim detaljima:

  • Kroj: Strukirane farmerke dolaze u različitim krojevima, kao što su skinny fit, bootcut ili boyfriend. Skinny fit farmerke će se najviše prilagoditi vašem telu i naglasiti vaše obline.

  • Veličina: Odaberite farmerke koje vam savršeno odgovaraju. Nemojte birati previše tesne farmerke koje vam stežu telo ili previše velike koje vise sa vašeg struka.

  • Dekoracije: Uske farmerke sa minimalnim detaljima će stvoriti najčistiji i najprofesionalniji izgled. Međutim, ako želite nešto malo više stila, možete izabrati farmerke sa diskretnim aplikacijama ili izbledelim mestima.

  • Boja: Tamnije boje farmerki obično će vam pružiti vitkiji izgled, dok će svetlije boje privući pažnju i istaći vaše obline. Birajte boju prema svojim preferencijama i situaciji u kojoj ćete nositi farmerke.

Savršen bodi za vašu figuru

Bodiji su izuzetno popularan komad odeće koji može transformisati vaš izgled. Ovi jednodelni komadi odeće često se nose ispod bluza, košulja, haljina ili sakoa kako bi se stvorila glatka linija tela i istakle obline.

Kada birate bodi, važno je razmotriti svoju figuru i šta želite postići sa ovim komadom odeće. Evo nekoliko saveta za odabir savršenog bodija za vašu figuru:

  • Za isticanje grudi: Ako želite istaći svoj dekolte, birajte bodi sa dubokim izrezom ili push-up efektom. Ovi bodiji će pomoći da vaše grudi izgledaju punije i privlačnije.

  • Za vitkiju figuru: Ako želite da stvorite iluziju vitkije figure, birajte bodi sa učvršćujućim materijalom. Ovi bodiji će oblikovati vaše telo i smanjiti nepravilnosti.

  • Za istaknute obline: Ako želite da istaknete svoje obline, birajte bodi koji prati liniju vašeg tela i ima elastičan materijal. Ovi bodiji će naglasiti vašu figuru i stvoriti atraktivan izgled.

  • Za udobnost: Bez obzira na vaš cilj, udobnost je najbitnija. Bodi koji nije prijatan na koži neće vam pomoći da izgledate samouvereno. Birajte bodi koji je napravljen od mekog i udobnog materijala.

Takođe, obratite pažnju na boju bodija. Neutralne boje poput crne, bele ili bež obično su najuniverzalniji izbori koji se mogu nositi ispod različite odeće.

Izgledati fit i samouvereno u svojoj odeći ne zavisi samo od vaše figure, već i od odabira pravog komada odeće. Obratite pažnju na svoje telo i svoje preferencije i birajte odeću koja vam pruža udobnost i samopouzdanje.

Za još interesantnih tekstova, pratite naš sajt!






Srodni tekstovi:


3 stvari koje moraju biti kvalitetne ako želite kvalitetan nameštaj

Jedna od čestih pogreški mnogih od nas, kada opremamo svoje domove, životne prostore, ali i p...

Detaljnije

Tepisi - Bitni detalji koji utiču na izgled dnevne sobe

Dnevna soba spada u onu grupu prostorija u kojoj ukućani provode najviše vremena kako bi se o...

Detaljnije

Kad sobna vrata postanu kvalitetan ukras vašeg doma

Prilikom adaptacije stana ili kuće, najviše se obraća pažnja na funkcionalnost, uz moguću u&s...

Detaljnije

Praktični saveti za čišćenje i održavanje automobila

Čistoća i održavanje automobila nije samo estetsko pitanje, već i faktor koji direktno utiče na njeg...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS