Isplanirajte na vreme sve za dobru organizaciju venčanja


Hrana i piće Porodica

Pripreme oko najvažnijeg dana u životu za mnoge parove predstavlja veliko uzbuđenje ali i dozu stresa za postizanje svih potrebnih rokova. Za uredno isplaniran dan venčanja, neophodno je slediti smernice prioritetnog uređenja. Muzika, hrana, piće, prostor za slavlje, dekoracija, samo su neke od stavki za glamuroznu proslavu. Neophodno je napraviti podsetnik svadbenih obaveza koje će olakšati pripremu. Utvrđivanjem tačnog datuma venčanja, neophodno je sačiniti brojnost gostiju, pri čemu od navedenog broja zvanica zavisi količina hrane, pića i ambijent za proslavu.

Odabir adekvatnog restorana ili svečane sale za venčanje

Prostor za venčanje zavisi od brojnosti gostiju i načina rasporeda stolova. Stolovi se po modernom načinu uređenja organizuju kao banket, pri čemu u društvu sedi najviše deset osoba. Banket stolovi su odraz glamura i stila, pri čemu se bilo kakav tip odabrane dekoracije savršeno uklapa. Banket stolove odlikuju dugi beli stolnjaci na čijem se centralnom mestu obično nalazi raskošni buket cveća

Kod odabira restorana za venčanja, neophodan je adekvatan odabir menija za ručavanje. Restorani su mirnijeg tipa i često prilagodljivi za svadbe sa manjim brojem gostiju. Svečane sale poseduju prostrani podijum za igru i dovoljno prostora za sve muzičare i muzičke instrumente. Svečane sale same po sebi imaju lepo dekorisan unutrašnji ambijent, ukrasne dekorativne elemente i ponudu dodatne dekoracije prilikom posluženja hrane.

Ketering za svadbe sa posebno istaknutim menijem za svečane prilike

Na listi za planiranje venčanja, neophodnu stavku čini raznovrstan odabir ukusnih jela. U ponudi su brojne varijacije koje pokrivaju vegane, vegeterijance i osobe koje u svojoj ishrani konzumiraju meso. Klasičan odabir jela podrazumeva predjelo, čorbu, gulaš i glavno jelo. Između obroka se serviraju sezonske salate. Kako bi izbegli klasičan izbor svadbarskih jela, neophodan je odabir keteringa za svadbe. Ketering za svadbe pomaže u organizaciji adekvatnim odabirom ukusnih jela, slatkih i slanih poslastica. 

U ponudi keteringa za svadbe, nisu samo priprema i dostava hrane, već i dekoracija uz serviranje hrane i organizacija slikanja. U ponudi su obično bar tri dostupne varijante jela sa hladnim i toplim predjelom, mesom, salatama, pecivom, dezertima i pićem. Cene keteringa za svadbe su regulisane na osnovu odabira priloženih jela, gramaži i brojnosti gostiju. 

Primamljivu ponudu čini švedski sto, gde usled uredno serviranih jela, gosti samostalno uzimaju hranu uz dodatak priloga i salata. Ponuda se uglavnom kreira na osnovu zahteva mladenaca. Ukoliko postoji mogućnost, ketering za svadbe organizuje dekoraciju za venčanja koja dodatno ulepšava svečani prostor. Uglavnom je akcenat na uređenju mladenačkog stola, prostora za slikanje i podijuma.

Upotrebite ketering za kreativnu dekoraciju

Dekorativni elementi venčanja svakako doprinose dobrom raspoloženju mladenaca i celokupnom doživljaju čina venčanja. Počev od buketa koji mlada nosi do uređenja stolova za goste, ketering za svadbe pokriva svaki segment svečanog veselja. Neophodno je odabrati temu i stil kojim se želi dekorisati mladenački ambijent. Mladenački sto uglavnom je pokriven raskošnim buketom cveća, ukrasnim svećama, dekorativnim osvetljenjem i pozadinom od satenskih zavesa. 

Dekoracija svadbenih stolova za goste zahteva pokrivenost stolica dekorativnim tekstilom, najčešće satenom, zatim buketom cveća koji zauzima centralno mesto na stolu. Ukoliko objekat za slavlja poseduje dovoljno dekorativnog ambijentalnog osvetljenja, dekoracija u tom pravcu treba biti svedena.






Srodni tekstovi:


Xiaomi širi poslovanje u segmentu električnih vozila

10 milijardi američkih dolara će biti investirano u pametna električna vozila u periodu od narednih ...

Detaljnije

Koliko je važno zdravlje digestivnog trakta?

Zdravlje digestivnog trakta je veoma važno za zdravlje celog organizma, ukoliko ne postoje ni jedan ...

Detaljnije

Šta je CRM?

Svaka uspešna firma ima jasan plan rada i na taj način se određuje i predviđa uzlazna putanja. Plan ...

Detaljnije

Zašto su dečije tapete tako popularne?

Neke novotarije u dekorisanju doma su samo uzaludno trošenje novca i vremena. Brzo budu preva...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS