Šta sve originalno možete pokloniti vašim zaposlenima?


Ekonomija

Odlično je kada poslodavac ima pojam o tome da treba da brine o svojim zaposlenima. Dobro je kada vlasnik firme zna da se zahvali zaposlenima, jer dobro obavljaju posao, kada zna da pohvali njihov rad i samim tim motiviše ih da nastave dobro da rade. Fenomenalno je kada poslodavci znaju da prirede gest zaposlenima. 

Ko još ne voli besplatan i gala ručak na poslu? Neke firme imaju običaj da makar jednom nedeljno naručuju hranu za svoje zaposlene i onda se oni okupe, ćaskaju i uživaju. Svakako imamo još neke ideje kako možete da oraspoložite vaše zaposlene i pokažete im da ih cenite. 

Notes sa njihovim imenom i usb-om

Notesi su uvek odličan izbor poklona. To je nešto što će sigurno vaši zaposleni iskorstiti, bilo na poslu, bilo u privatne svrhe. Mnogi od nas vole da dobiju notes kao poklon, jer to obično bude nešto unikatno kada se dobija od firme, jer se ne pravi u velikim količinama. Notes može biti vrst reklamnog materijala, ali postaje mnogo više od toga kada je personalizovan. Ono što takođe može da bude interesantno jesu i notesi sa ugradnim USB-om. Time će se vaši zaposleni verovatno još više oduševiti, jer će imati dve stvari u jednoj. 

Personalizovanu majicu

Definitivno jedna od najpopularnijih vrsta reklamnog materijala su majice. Velike kompanije i veliki brendovi prave ih na stotine, jer ih dele svojim potrošačima i to nekada zaista zna da bude sjajno, a sve u zavisnosti od toga kako se neko potrudi. Majica sa likom vašeg zaposlenog je pun pogodak, ukoliki postoji mogućnost za tako nešto. Karikature su dobrodošle ukoliko su vaši zaposleni otvoreni za ovakvu vrstu zabave. Možete organizovati jedan casual petak i onda pozvati sve ljude da obuku svoje personalizovane sa karikaturama majice. Verujemo da biste tog petka svi kolektivno lakše radili. 

Bežične slušalice

Još jedne u nizu vrlo korisnih reklamnih materijala su i bežične slušalice. To nam uvek svima treba, a nemamo svi. Svakako te slušalice mogu da se koriste i na poslu, tokom razgovora, ali i privatno. Zbog toga će se vaši zaposleni najviše oduševiti, jer će to biti gedžet koji će im značiti u privatnom životu. 

Kačket ili kapu 

Kačketi i zimske/letnje kapice isto se jednako dobro prodaju kao reklamni materijal. Kačkete mnogi mogu nosite na treninge, dok će im zimske kapice dobro doći kada bude došla zima. Svakako treba biti oprezan sa samim dizajnom, jer je vrlo verovatno ako logo vaše firme bude preko cele kape da će biti retkost videti nekoga da nosi tu kapu. Iskoriste vaš logo diskretno na toj kapi, a fokus neka bude na nekim drugim stvarima. 

Gift box

I na kraju možete osmisliti GIFT BOX za vaše zaposlene. U tom gift boxu mogu se naći različiti sitni reklamni materijali poput hemijskih olovki, privezaka, različitih gedžeta i ostalih sitnica. Ovde je smo vrlo važno dobro osmisliti koncept. I naravno savetuje se da paketići za sve zaposlene budu isti, odnosno da se ne razlikuju po broju, ali ni po vrsti reklamnog materijala. 


Srodni tekstovi:


Mini vodič za sve kreativne i talentovane ljude

Biti talentovan je dar koji nam je dat na rođenju. Talentovanost se ne može učiti, ne može se kupiti...

Detaljnije

6 zdravih namirnica u kojima se folna kiselina nalazi u velikim količinama

Folna kiselina, takođe poznata kao vitamin B9, vitamin je koji je rastvorljiv u vodi i koji obavlja ...

Detaljnije

Vodič za kupovinu toplotne pumpe

Toplotne pumpe upotrebljavaju dostupnu toplotu iz spoljne okoline za zagrevanje unutrašnjih p...

Detaljnije

3 stvari koje moraju biti kvalitetne ako želite kvalitetan nameštaj

Jedna od čestih pogreški mnogih od nas, kada opremamo svoje domove, životne prostore, ali i p...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS