Nega kose na prelazu između godišnjih doba- kako sprečiti jesenji gubitak kose?


Lepota

Nakon nekoliko meseci pod suncem i UV zračenjem, dolazak jeseni može rezultirati intenzivnim opadanjem kose. Deo tog gubitka je normalan i neophodan u prilagođavanju organizma na promenu sezona. Međutim, gubitak kose i opadanje njenog kvaliteta može biti posledica neadekvatne nege preko cele godine. Naime, toplota, suv vazduh i zagađenje dehidriraju kosu, pa dlaka postaje krta, lako se lomi i gubi prirodni sjaj. Kako bi se ovo sprečilo, neophodno je da nega kose bude bogata i jednako kvalitetna tokom cele godine, a luksuzni francuski brend Kérastase u svojoj ponudi ima kolekcije koje su idealni način za praktično i delotvorno održavanje kose zdravom i lepom.


Jaka kosa raste iz zdravog korena

Zbog toga je važno da njena nega bude kompletna. Kerastase Densifique linija proizvoda pruža upravo to- kompletnu i bogatu negu tanke i slabe kose sklone lomljenju. Stemoksidin, formula koja se u ovim proizvodima nalazi u visokoj koncentraciji, poboljšava teksturu dlake, čini je debljom i povećava volumen kose. Uz to, Kerastase Densifique proizvodi deluju i na skalp, nežno ga čisteći i poboljšavajući cirkulaciju. Tako svaka dlaka postaje zdrava i jaka još iz korena. S tim u vezi, Kerastase Densifique linija donosi i ampule protiv opadanja kose sa Yang kompleksom. Ovaj kompleks podstiče rast nove kose i ojačava već prisutne vlasi. Kerastase Densifique ampule protiv opadanja kose dolaze u dve posebne formule, naročito prilagođene ženama i muškarcima. Ipak kako bi vaše teme glave bilo zdravo, potrebno je da obratite pažnju i o namirnicama koje unosite prilikom ishrane. 


Kérastase maska za kosu kao tajna vrhunske nege

Kérastase maska za kosu je idealni dodatak rutini negovanja, saveznik pri stilizovanju kose i lek za sve probleme sa kojima se sreće većina dama. Naime, ovi proizvodi se mogu pronaći u svakoj Kérastase kolekciji i naročito su prilagođeni posebnim tipovima kose. Tako je Kérastase maska za bojenu kosu izuzetno popularna među blond damama, jer sprečava pojavu ljubičastih tonova. Kérastase maska namenjena intenzivnoj nezi oštećene kose dubinski hrani dlaku, deluje do 72 sata nakon ispiranja i može potpuno preporoditi izgled kose redovnim korišćenjem. Najzad, Kérastase maska namenjena kosi koja se često tretira uređajima za stilizovanje potpuno neutrališe elektricitet i vlagu iz vazduha, štiti dlaku od visokih temperatura i vraća kosi prirodni sjaj i glatki, svilenkast osećaj pod prstima. 


Kérastase linije za dubinsku hidrataciju su neophodne tokom letnjih meseci

Na visokim temperaturama i suvom vazduhu kosa ubrzano gubi vlagu, pa joj je potrebno malo više ljubavi. Kao što je koži neohodna zaštiti od Uv zraka, kako bi se sprečile opekotine, tako je i kosu potrebno zaštiti od sunca, kako se ne bi isušila i lomila na sam dodir četke. Kérastase Elixir Ultime linija proizvoda namenjena je suvoj, beživotnoj kosi bez sjaja. Osim kao rešenje, ovi proizvodi se mogu koristiti i kao prevencija tokom cele godine. Kombinacija ulja u Kérastase Elixir Ultime proizvodima nežno prodiru i dlaku, dubinski je hraneći. Tako kosa postaje ponovo hidrirana i zdrava, a njena površina zaglađena i sjajna. Kérastase Chonologiste proizvodi su izuzetno luksuzni i bogati hijaluronskom kiselinom i vitaminom E. Namenjeni su obnavljanju kose koja je pretrpela teža oštećenja, ali i kontrolisanju nemirnih vlasi. Uz to, Kérastase Chronologiste parfem za kosu na bazi ulja svakodnevno dodaje neophodnu vlagu i neodoljiv miris koji traje čitavog dana. 






Srodni tekstovi:


Saveti za muškarca od stila – obucite se da ostavite utisak

Ako možete da se povežete sa izjavama: nemam osećaj za modu, nisam siguran koji je moj stil, briga o...

Detaljnije

Ureaplazma - infekcija koju možda imate, testirajte se obavezno

Ukoliko imate česte urinarne ili genitalne infekcije, bilo bi dobro da se testirate na ureaplazma ba...

Detaljnije

Naučite bebu da jede u hranilicama za bebe

Želite da budete u stanju da odgajate ljubazno dete koje će uživati u jelu i obrocima sa porodicom,...

Detaljnije

Upis u privatne srednje škole i obrazovni profil

Većina roditelja pridaje veliku važnost obrazovanju svoje dece i nastoje da im pruže što bolj...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS