Jesen u mom ormanu


Lepota Moda Moda


Kada dođe jesen vreme je da  naš orman obojimo toplim i jakim bojama. Bojama sunca i lišća. Kada je leto jako toplo, ne razmišljamo šta ćemo obući jer jedina opcija je haljina ili šorc. Međutim, jesen „uvodi novu modu“ kao što su jakne, mantili, džemperi, čizme koje su zabavnije od haljina i japanki za nošenje. O čemu sve treba voditi računa kada je u pitanju garderoba i stajling u ovom zlatnom godišnjem dobu pronaćićete u daljem tekstu. Uživajte!

Moja torba

Kada je jesen nema ko nije pomislio o posedovanju žute ili bordo torbe. Da, verovatno sad klimate glavom. E ono o čemu treba voditi računa jeste da ta torba zadovolji sve vaše kriterijume što se tiče veličine, oblika, boje, pregrada, šara, opcija za nošenje itd. Na tržištu je veliki izbor torbi jesenjih boja a na vama je da odlučite o danu kada ćete sebi pokloniti ovako veseli jesenji poklon.

Žesnki mantili za jesen

Vetrovi, kiše, oblačni dani kada treba nešto da podigne atmosferu idealni su uslovi za kupovinu jednog  mantila za jesenje dane. Veliki je izbor ženskih mantila za jesen. Različite tople boje, modeli, krojevi, veličine, materijali ma sve je tu,  samo je na vama koji će biti na vašem ofingeru.  A kada kupite svoj omiljeni ženski mantil za jesen onda ste se rešili briga vezanih za odevanje u onim danima kada kišobran ne pomaže. Još ako ste kupili neki vodootporni , toplih boja onda za vas nema zime. Zato nemojte razmišljati da li da kupite mantil i što pre uđite u radnje u kojima se nude divni modeli mantila samo za vaš ukus i stil.

Kišobran i čizmice

Kišobran kao odevni predmet ne može biti zaboravljen kada krene jesen.  Šareni, toplih boja, sa karnerićima, tufnicama i drugim šarama ne mogu a da ne budu u vašoj torbi ili sa vama u kišnim novembarskim danima. Samo ne zaboravite na to da kupite kvalitetan kišobran i da ga koristite u dvoje, jer tako je najslađe.


Lak za nokte i šminka

Crveni, bordo, tirkizni zeleni, pastelno žuti i naranđasti nema kraja tonovima. Bitno je da vas oraspolože svaki put kada pogledate svoje ruke. Da osetite da je jesen zaista obojila i vaše misli u celosti. Jesenji tonovi senki za oči i ruževa prosto je nešto čemu ne možete odoleti. Neutralne boje senki su bež, kaki i braon, kao i maslinaste i zlatne nijanse na paleti boja. Za naglašene i akcentne boje senki, odlučite se za narandžaste, crvene, ljubičaste i zelene boje na svojoj paleti. I budite prava jesenja čarobnica svakog dana. 

Tonovi  u mojoj kosi

Jesen je odlično vreme da oživite svoj stil, ali postoji toliko mnogo opcija! Ako ne znate odakle da počnete, može biti zaista teško shvatiti koje nijanse će vam odgovarati. Kada se boje promene, priroda postaje živahnija i čini se da sve sija dodatnim slojem lepote i mi želimo promene u svojoj kosi. Ima li boljeg  gosišnjeg doba  od jeseni da eksperimentišete ? Popularni jesenji izbori koji ulepšavaju  naše glave uključuju bogate smeđe ili narandže nijanse koje su lepo uparene sa dubokom crvenokosom nijansom. Uživajte u svojoj promeni i prigrlite je tako da uživate u njoj  svakog dana.






Srodni tekstovi:


Kežual i trendi načini za nošenje kape ove sezone

Jesen je sezona najvećih mogućnosti kada su u pitanju odevne kombinacije. Temperatura varira iz dana...

Detaljnije

Momo Kapor – slikar, književnik i novinar

Rođen je u Sarajevu  1937. godine a preminuo u martu 2010. godine u Beogradu, u sedamdeset i tr...

Detaljnije

Prvi recepti za kašice za bebe

Sa uvođenjem čvrste hrane u bebinu ishranu kreće se od 6. meseca. Do tada isključiva hrana za bebe j...

Detaljnije

Ljuljaške za bebe

Ljuljaške za bebe su jako praktične i korisne. Omogućavaju bebi da odmara, može da posmatra o...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS