Dubak – oslonac za vašu bebu


Porodica

Dubak je jedan od omiljenih komada opreme za bebe starijih generacija roditelja. I danas je popularan i predstavlja sastavni deo opreme koju roditelji biraju za svoje mališane. Kupovini neophodnih stvari za dete roditelji posvete dosta vremena i pažnje, kako bi odabrali najbolju i najkvalitetniju opremu za bebu.

Dubak je deo opreme koji pomaže vašoj bebi u prohodavanju i predstavlja odličan način da se vaš mališan zabavi. Ulazi na velika vrata u periodu kada beba počne samostalno da sedi, odnosno nakon njenog šestog meseca.

Dubak – sigurna oslonac u prvim koracima vašeg deteta

Između šestog i osmog meseca, u zavisnosti od individualnih karakteristika svakog deteta, beba počinje samostalno da sedi. Nakon samostalnog sedenja, dolazi faza u kojoj beba samostalno ustaje i vežba stajanje i hodanje. To je pravi trenutak da u upotrebu uvedete dubak u upotrebu.

Priliko stavljanja bebe u dubak, obratite pažnju na to da beba prilikom kretanja svoja oba stopala oslanja na tlo celom površinom. Na taj način, razvija se pravilno hodanje i sprečavaju se posledice nepravilne upotrebe dubka.

Kada vaše dete krene sa korišćenjem dupka, olakšajte mu kretanje kroz prostor tako što ćete otkloniti sve prepreke, kao što su tepisi, staze, veliki, lomljivi predmeti i druge vrste prepreka. Nakon otklanjanja prepreka, ostaje vam samo da nadgledate svoje dete koje se uz pomoć dubka igra i slobodno istražuje u sigurnom i bezbednom okruženju, dok vi na kratko možete odmoriti ruke.

Dubak se proizvodi po strogo definisanim standardima i propisima

Svaki dubak koji se nalazi u prodavnicama dečije opreme, napravljen je od najkvalitetnijih materijala, po strogo određenim propisima i standardima, kako bi vaše dete bilo sigurno i bezbedno dok je u njemu. Dubak ima graničnike, kao i određene vrste okvira koji ga štite od udaraca i na taj način štite i vaše dete.

Dubak se prilagođava potrebama vašeg deteta

Dubak ima sedište koje se može podešavati po visini – na tri različita nivoa u zavisnosti od visine i potreba vašeg deteta. Sedište dupka je napravljeno od kvalitetnih materijala, lako se skida i postavlja, pa ga možete lako oprati u veš mašini, u slučaju da se isfleka.

Kad je reč o točkićima, uz pomoć kojih se dubak pokreće, oni se razlikuju od modela do

modela dupka. Dubak može imati četiri točkića koja se zasebno okreću i mogu se kretati u svim pravcima, a može imati i dva prednja točkića koja se pomeraju u svim smerovima i okreću za 360 stepeni i dva zadnja, koja su fiksirana i pomeraju se samo napred.

Dubak za bebe modernog dizajna i boja

Poslednjih godina sve više pažnje se posvećuje estetici na svim poljima, pa je tako i sa ponudom dečije opreme. Pored kvaliteta i funkcionalnosti, veoma je važno da je i dizajn dubka moderan. Zbog toga, proizvođači poklanjaju veliku pažnju samom izgledu dubka. Dubak se pravi u raznim bojama i dezenima: crvenoj, roze, ljubičastoj, plavoj, sivoj i drugim bojama, kao i sa brojnim dezenima i motivima, kako bi bio prilagođen dečaku ili devojčici, u zavisnosti od toga za koga se kupuje.Srodni tekstovi:


Rolo komarnici u dečijim sobama

Deca se jako plaše insekata, kako onih većih tako i onih manjih, koji im stvaraju skroz druga...

Detaljnije

Da li plastične kese odlaze u zaborav?

Upotreba kesa prema novim pravilnicima i zakonima doživljava velike promene u današnjem vreme...

Detaljnije

Kafa kod kuće kao iz omiljenog kafića

Veliki broj osoba širom planete započinje svoj dan ispijanjem kafe. Ovaj čin se neretko pretv...

Detaljnije

Namirnice u kartonskoj ambalaži

Šta je kartonsko pakovanje?Sklopiva kartonska ambalaža pokrenula je industriju ambalaže pre v...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS