Donji veš u trudnoći - sve što bi trebalo da znate


Moda Moda


Moda je ušla i u svet donjeg veša za trudnice. Zato ne morate da brinete da ćete tokom devet meseci izgubiti ženstvenost i seksipilnost. Sada vrlo lako možete da nabavite lepe setove donjeg veša koji će učiniti da se osećate osveženo, ženstveno, a što je najvažnije od svega ugodno.

Trudnoća je uzbudljiv period u životu svake žene, ali je neizbežno da se, kako trudnoća odmiče i stomak raste, uoče neke promene na vašem telu.

Za vas smo pripremili par korisnih saveta koji će vam pomoći u izboru odgovarajućeg donjeg veša. O tome se malo priča i još manje piše, a važno je jer vam odgovarajući donji veš može dosta olakšati period trudnoće. Imajte na umu da odabir pravog donjeg veša može pomoći u sprečavanju strija i opuštanja. 

Saveti za izbor donjeg veša za trudnice

Evo na šta treba pripaziti:

  • Izaberite grudnjak mekog tipa, jednostavnog kroja, bez žica, tako da vas ne steže i da vam ne smeta. Najbolje je zato uzeti sa pamučnom oblogom koja postiže odlično prijanjanje čak i za velike i teške grudi.
  • Takođe, grudnjak bi trebao imati i široke bretele; ako su vam grudi veće i teže, najbolje je potražiti grudnjak sa širokim bretelama kako bi zadržavali težinu grudi.
  • Grudnjak ne nosite pretesno. Bez obzira na veličinu grudi, uvek bi ste trebali popustiti bretele. Možda će vam grudi delovati lepše ako malo više zategnete brtele, ali ako ostavljaju trag na koži, onda bi ih svakako trebalo olabaviti.
  • Razmislite i o kupovini sportskog grudnjaka. Čak i ako niste ljubitelj fitnesa, sportski grudnjak je neophodan, kako za podršku, tako i za udobnost. Neke žene ih nose i dok spavaju.
  • Možete čak kupiti i grudnjak za dojenje. Pred kraj trudnoće, vaše grudi će postajati sve veće. To je zato što se grudi pripremaju za proizvodnju mleka. Dizajnirani sa laganim i odvojivim otvorila na korpama i mekim tkaninama idealni su za dojenje, čak i u javnosti. Kupite grudnjak oko dve – tri nedelje pre kraja trudnoće, kako bi vam veličina odgovarala.
  • Nismo zaboravili ni na gaćice. Glavna stvar u trudnoći kod donjeg veša, kao što smo već rekli, je udobnost pre svega. Samim tim, najbolje bi bilo da je pamučan. Takođe bi trebalo obratiti pažnju na veličinu, ne bi trebalo da je mnogo plitak a ni da mnogo steže, da vas ne bi usecao. Ako niste sigurni pri odabiru veličine bolje odaberite veću.
  • Razmislite i o kupovini pojaseva. Pojasevi su uglavnom napravljeni od lastiša, tako da vas ne bi stizali. I dok raste vaš stomak, oni daju posebnu potporu, kako vašem stomaku tako i struku i leđima. Ako ste zimska trudnica, njime ćete dodatno zaštititi vaš stomak od mogućih prehlada.
  • Moramo da spomenemo i papuče. Naš izbor su uvek klompe ili papuče sa blago izdignutom petom. Najbolje je uzimati pola broja, ili čak broj veće od vašeg standardnog broja, jer će vam u noge u trudnoći oticati.

Na kraju, moramo dati savete svim budućim mamama koja žele da se osećaju sigurno i seksi tokom trudnoće, a i nakon nje. Vaše telo se menja, da, ali zarad nečeg lepšeg i većeg, zato pojačajte samopouzdanje, jer možete se osećati lepo, nađite veš kakav želite, i da je udoban i mek, a sa druge strane jako lep i seksi.







Srodni tekstovi:


Torba za leto, torba za zimu – šta im je zajedničko

U zavisnosti od prilike, od toga kako se osećamo i kakvog smo raspoloženja, biramo i to kako ćemo iz...

Detaljnije

Par saveta kako postaviti lavabo u kupatilu

Postavljanje lavaboa u kupatilu može biti zahtevan proces, ali uz pažljivo planiranje i pravilne kor...

Detaljnije

Kako da efekat koji daju hijaluronski fileri traju što duže?

Prirodni proces starenja čini da se na koži pojavljuju znakovi koji govore o vašim godinama, ...

Detaljnije

Kako kroz zabavu učiti engleski jezik sa decom?

Učenje engleskog jezika ne treba da bude naporno i dosadno, ne treba da prelistavate knjige i rečnik...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS