3 stvari koje će učiniti da vaše kupatilo izgleda luksuzno


Dom Dom

Nije uvek stvar da se potroše ogromne pare da bi nešto izgledalo lepo. Stvar je u ukusu. Poenta je osmisliti prostor koji vama odgovara i poenta je imati smisla za lepo. Ukoliko smatrate da to nemate, uvek se možete konsultovati sa nekim vašim prijateljem, koji se malo više razume u to. Elem, većina nas zna šta je lepo i znamo da prepoznamo šta bi se lepo uklopilo u naš prostor, ali i šta bi bilo po našoj meri i sa čime bismo mogli da se stopimo. Nije stvar u novcu, stvar je u odabiru pravih komada. Ove tri stvari kupatilskog nameštaja apsolutno menjaju sliku vašeg ne samo kupatila, nego i kompletnog doma. 

Pločice za kupatilo 

Ukoliko samo zamenite keramičke pločice u kupatilu, njegov izgled će se poboljšati bar nekoliko puta. Ako niste sigurni koje pločice da izaberete, uvek birajte one najjednostavnije, jer sa njima ne možete da pogrešite. Odaćemo vam jednu tajnu. Naime, sada su najpopularnije marble pločice, koje izgledaju kao kamen koji je popucao po sredini, ali nežno elegatno i sofisticirano. Ove pločice za kupatilo oponašaju prirodne stvari i to je ono što zapravo čini svaki stan luksuznim. Takođe, odaćemo vam još jednu tajnu. Naime, pored marble pločica za kupatilo, treba da razmišljate i o svetlo braon nijansama. O nijansama koje će izazvati reakciju i nijansama zbog koji će vam biti prijatno da boravite u kupatilu. Možete i da se igrate i da na pod stavite jedan dizajn pločica za kupatilo, a na zidove drugi. Te boje mogu da budu komplementarne, ali mogu i da budu kontrasne u zavisnosti od toga šta želite da istaknete.  

Ogledalo za kupatilo 

Verovali ili ne, ono što može značajno da promeni izgled vašeg kupatila jeste ogledalo. I ne, ne treba da razmišljate o onim klasičnim ogledalima sa policama okolo. Nemojte to da radite i kupujete ukoliko želite specifičan i luskuzan izgled stana. Razmislite ovako: da izaberete ogledalo koje prekriva čitav jedan zid. Sasvim jednostavno, samo ogledalo koje je specifično po tome što prekriva jedan ceo zid. Automatski dobijate izgled vašeg kupatila kao u hotelu. Uz odgovarajuće pločice ovo je pun pogodak. Ukoliko vam se to ne dopada, onda vam predlažemo ogledala okruglog oblika, ali veoma tanka. Takođe, ono što vam još možemo predložiti to je ogledalo drvenog okvira, ali debelog i istaknutog drvenog okvira od punog drveta na primer. To možete instalirati u vaše kupatilo ukoliko negujete skandinavski stil, kojem se naravno sve više traži, jer je i te kako povezan sa prirodom. Zatim, možete izabrati ogledalo sa zlatnim detaljima. To uvek doprinosti luksuznom izgledu stana. 

Tuš kabina 

Tuš kabina je ta koja menja celu priču. Tuš kabina sa providnim vratima do poda i tuš kabina koja je samo tim vratima razdvojena od ostatka kupatila - to je ono što vam treba. Za ovakav tip kupatila predlažemo pločice u tamnijoj boji. Druga interesantna ideja jeste da postavite stepenice do vaše tuš kabine, ali neke lepe mermerne, da se osećate kao kralj i kraljica kada koričte tu. Bezbroj je ideja, ali kao što smo rekli mnoge od njih zaista ne moraju da koštaju čitavo bogatstvo. 






Srodni tekstovi:


Zašto je veštačka trava idealno rešenje za oblaganje podnih površina

Uređenje podova važno je za funkcionalnost, urednost i dizajn enterijera, kao i sve češće eks...

Detaljnije

Pozitivne strane dubinskog pranja

Kada je u pitanju dubinsko pranje nameštaja, tepiha, stvari, prostirka, automobila radi se o ...

Detaljnije

Šta je potrebno znati pri kupovini rolo zavese?

Pri uređenju enterijera zavese su bitan detalj. Tepih i zavese su bitat segment pri kvalitetnom živl...

Detaljnije

Da li je moguće trajno izlečiti kandidu?

Možda zvuči čudno, ali gljivica poznata kao kandida je sastavni deo ljudkog organizma. Čak ima i ulo...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS