Kategorija


- Radna oprema

Kontakt podaci


Inđija, Karađorđeva 34
Fiksni telefon: 022/560-865
Mobilni telefon: 060/767-767-8
Web: https://www.makomtreid.com/
E-mail: office@makomtreid.com

Opis


Preduzeće Makom Treid iz Inđije osnovano je daleke 1992. godine. HTZ oprema (higijensko-tehnička zaštita) je naša osnovna delatnost od prvih dana. Preduzeće se bavi veleprodajom zaštitne opreme, i od svog osnivanja pa do danas poslovanje preduzeća ide uzlaznom linijom.

U svom poslovnom programu, pored trgovine preduzeće sada poseduje proizvodnju odeće, a u poslovanju se oslanja isključivo na renomirane proizvodjače zaštitne opreme dok jedan deo opreme lično uvozi.

U proizvodnom programu Makom Treid je među prvima u Srbiji pristupio usaglašavanju potreba kupaca sa međunarodnim standardima HACCP, tako da u svom programu ima licencirane i standardizovane sve artikle iz oblasti zaštite na radu propisane međunarodnim standardima HACCP.

Kvalitetom robe, niskim cenama i poštovanjem rokova isporuke, preduzeće Makom Treid je ubrzo postao cenjen partner u oblasti zaštite na radu.

Možemo se pohvaliti svojom preciznošću i pedantnošću u radu što potvrđuju naši korektni odnosi sa dobaljačima i kupcima koji se sagledavaju u redovno izmirenim obavezama kao i redovno ispoštovanom dogovoru kako sa dobaljačima tako i sa zahtevima kupaca.

Veoma bitna odlika ovog porodičnog preduzeća je pre svega poslovnost, razumevanje, korektnost, i iznad svega prijateljski odnos sa poslovnim saradnicima.


Postavite pitanje

Vaše ime i prezime: *
Vaš e-mail: *
Vaš telefon: *
Vaš komentar:

Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS