Za mladost lica bez hirurgijeBore umeju da uplaše, baš kao i prve sede vlasi, ali ih se ne treba stideti, jer uvek imaju neku svoju priču o samom životu zbog kojeg su se i pojavile. No, ako su se pojavile, to ne znači da ne mogu da se uklone, ublaže ili čak da se njihova pojava odloži na što duži period. Kvalitetna i pravilna nega kože lica je osnov za zdravu, lepu i mladu kožu, a kada počne s godinama zbog različitih procesa u organizmu da se bora i gubi tonus, jedrinu, ne morate odmah pojuriti estetskom hirurgu, jer postoje mnogo lakši, bezbolniji, a savršeno efikasni načini da borba protiv starenja bude uspešna.


Estetska hirurgija je domen lepote koji može mnogo da pomogne, ali ujedno da utiče na izmenjen lik, anatomiju lica, najčešće podrazumeva bolne operacije sa još bolnijim periodom oporavka, dok je biorevitalizacija lica u ovom domaenu nešto što svako može da sebi priušti i to bez bolova i muke.


Šta je biorevitalizacija lica?

Kao što i samo ime kaže, biorevitalizacija lica ili biostimulacija lica, jeste tretman koji čini da se na prirodan način koža izbori sa uzrocima zbog kojih nastaju bore, nestaje elastičnost i čvrstina kože. S godinama, koža postaje dehidriranija, a samim tim opada i količina kolagena koju je organizam sposoban da proizvede. Kolagen, odnosno njegovo nestajanje, direktno utiče na nastajanje bora i starenje kože.


Biorevitalizacija lica predstavlja ubacivanje koktela hijalurona, amino kiselina i odgovarajućih vitamina, injekcionim putem u dubinu kože, koji najpre hidriraju kožu, a hijaluron podstiče novo stvaranje kolagena, tj. podstiče organizam da proizvodi sopstveni kolagen koji je najvažniji u ovoj borbi. Sam koktel injekcija utiče na nestajanje finih linija, nestajanje ili ublažavanje bora, sprečavanje nastanka novih, ali i hidriraju kožu, podižu joj tonus, čine je elastičnijom, vraćaju joj svetliji i vedriji ten, pa nestaju sivilo i beživotnost, što su ujedno česti uzročnici da se nekome doda na godinama.


Kako treatman izgleda?

Tretman, najvažnije je reći, nije bolan, čak je prijatniji dosta od higijenskog tretmana kada se koža čisti od mitisera i bubuljica. Traje otprilike od 30 do 45 minuta, a započinje potpunim čišćenjem kože, mazanjem anestetika na kožu lica, a onda blagim ubacivanjem koktela mini iglicama u dubinski sloj kože. Biorevitalizacija lica predstavlja neinvanzivan, tretman koji jako prija koži, koji ne pravi nikakve probleme, a ubrzo nakon tretmana možete da se vratite normalnom funkcionisanju kao i uvek.


Period nakon biorevitalizacije lica

Ono šta je najvažnije da znate kada je biorevitalizacija lica urađena jeste na koji način da brinete o koži svog lica. U prvih nekoliko dana je jako važno da izbegavate konzumiranje nikotina, pušenje uopšte, konzumiranje alkohola, kao i masaže lica i šminkanje. Koža je tih dana osetljiva, pa joj je potrebno obezbediti kvalitetnu negu koja se zasniva u najvećoj meri na hidrataciji.

Sunčanje se mora izbeći prvih 7 dana od tretmana, a svakako, korišćenje spf krema se preporučuje tokom cele godine, svakog dana, jer je to jedan od načina da sačuvate mladost i svoje zdravlje.

Biorevitalizacija lica ima snažno delovanje na kožu, pa se njeni rezultati mogu videti i do dve godine, što zavisi od tipa i stanja kože, kućne nege, ali se ipak preporučuje da se ponovi tri puta tokom godine kako bi dala najbolje efekte i kako bi koža dug niz godina odolevala vremenu i gravitaciji. Za najbolji efekat, kombinovati uz redovne masaže lica i kofaktor


Srodni tekstovi:


Vežba za duh i telo

Popularnost joge raste iz godine u godinu. Mnogi se pitaju zašto je to tako, kad je reč o ve&...

Detaljnije

Da li treba drugima reći da ste povećali grudi

U većini slučajeva kada devojke i žene nemaju dovoljno samopouzdanja, kada nisu zadovoljne sobom, ka...

Detaljnije

Da li ste znali? Zanimljivosti o Meksiku

Meksiko (zvanično Sjedinjene Meksičke Države) je država u Severnoj Americi koja se graniči sa SAD, G...

Detaljnije

Da li je ljubomora znak da ne verujete dovoljno partneru?

Oni koji ne mogu da skriju ljubomoru u vezi su skloni da to tumače sa aspekta prevelike ljubavi. Ipa...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS