Salon kupatila Nantes za kvalitet, dizajn i trajnost prostorije za relaksaciju


Dom

Svaka kuća, stan, hotel i srodni ugostiteljski, ali i brojni poslovni objekti treba da imaju moderno opremljeno kupatilo. Radi se o prostoriji koja je mesto ne samo za održavanje lične higijene i čistoće, već i služi relaksaciji i komfornom uživanju nakon umora i iscrpljenosti, u toplim kupkama, mirisnim notama i hidromasažnim funkcijama. 

Da bi sve to bilo svakodnevnica u svakoj kvadraturi prostora, tu je salon kupatila Nantes. Planiranje, organizacija i razmatranje realizacije ideja izvodljivo je zahvaljujući dostupnosti online ponude, kataloga i detaljnog opisa svakog proizovda, koji će od čak i minijaturnog kupatila stvoriti idealno mesto za otklanjanje stresa, napetosti i umora. Dugačak je spisak elemenata koji se kupuju za ovu prostoriju, i razlikuju se u zavisnosti od potreba, želja i određenog budžeta kupaca i vlasnika.

Vizuelni efekti i kvalitet uz najbolju keramiku

U najvećem broju kupatila nalaze se zidne i podne keramičke pločice. Pored ovakvog izbora, za efekat luksuza i stila bira se snažan mermer ili velike ploče od granita. Preporuka je uvek odabrati najbolju – A klasu pločica, jer su B i C nižeg stepena kvaliteta. Salon kupatila Nantes u svojoj ponudi ima različite vrste keramike, od klasičnih kvadratnih i pravougaonih oblika, preko trodimenzionalnih varijanti i čuvenih, minijaturnih kockica „mozaika“ svetski poznatih renomiranih proizvođača. 

Veliki deo asortimana pripada kategoriji podno-zidnih pločica, koje su univerzalne u pogledu namene i mesta lepljenja. Istovremeno, keramika može da ima protivklizna svojstva, što je veoma važno za bezbednost i kvalitet podova. Završna obrada se bira prema željama kupaca i predlozima dizajnera i arhitekti, kao matirana, polusjajna ili blještavo sjajna. Pločice su veoma važan deo uređenja kupatila, ostavljaju prvi utisak stila i stvaraju vizuelni efekat – proširivanja prostorije, intenzivnog sjaja i besprekorne estetike

Sanitarije i oprema za kvalitetan enterijer kupatila

Opremanje kupatila podrazumeva izbor sanitarija, nameštaja i galanterije, kao i pratećih elemenata za bezbedno svakodnevno korišćenje. Salon kupatila Nantes snabdeven je sanitarijama – kadama i tuš kabinama, lavaboima, bideima i wc šoljama renomiranih svetskih proizvođača, kao i baterijama za dotok vode, za koje je kvalitet i otpornost imperativ stvaralaštva. U zavisnosti od toga da li je kupatilo raskošno ili minijaturne kvadrature, mogu se odabrati moderne tuš kabine svih dimenzija, ovalnog, polukružnog, kvadratnog ili pravougaonog oblika, ili velike kade i džakuzi varijante. Uz matirano ili providno staklo visokog stepena čvrstoće i izdržljivosti, jednostavne mehanizme otvaranja i zatvaranja, kao i prateće funkcije poput hidromasaže, rasvete i muzike, svako kupanje biće prava oaza uživanja i zadovoljstva bez granica. 

Pored toga, poznati salon bogat je samostojećim, kao i konzolnim wc šoljama i bideima u nijansama bele boje, koje mogu efikasno da uštede prostor uz minijaturne, ali  snažne i funkcionalne vodokotliće. Lavabo se danas kupuje uz praktičan kupatilski nameštaj sa policama ili ormarićem pozicioniranim ispod njega. Kvalitetan deo asortimana obuhvata i galanteriju – specijalne držače, četke i ogledala, uz raskošne komplete kupatilskog nameštaja i pojedinačne varijante unikatnog dizajna, za svaki budžet i ukus.

Salon kupatila Nantes obezbeđuje širok dijapazon proizvoda prepoznatljivog kvaliteta, vanvremenskog dizajna i pedantno oblikovane estetike. Svaki potreban element opreme – od pločica, preko sanitarija i baterija, galanterije i kupatilskog nameštaja, do delova za vodovod i kanalizaciju, kao i filtera, rezervnih delova, sušača, lajsni i mnogo toga drugog, može se pronaći na jednom mestu uz fenomenalne cene i dodatne pogodnosti za kupce.








Srodni tekstovi:


Osvežite enterijer uz minimum troškova

 Vaš dom je intiman prostor u kome se može istražiti kreativnost i izgraditi kutak koji ...

Detaljnije

Korekcijom kapaka do lepšeg i bistrijeg pogleda

Može se sigurno reći da danas žene više nego ikada vode računa o svom izgledu. Pored toga &sc...

Detaljnije

Prednosti i mane PVC stolarije

Drvena ili pvc stolarija, koju imate u vašem domu? Pvc stolarija s pravom nosi i naziv energe...

Detaljnije

Stone lampe – detalj koji osvetljava stil vašeg doma

Sitnice od kuće stvaraju dom. Među detaljima svake udobno i lepo uređene kuće, morala bi se naći i s...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS