Poklon za Dan zaljubljenih – simbolika koja neguje bliskost


Lepota Moda

Čuveni 14. februar, poznat među svim generacijama kao Dan zaljubljenih predstavlja datum koji nosi mnogo simbolične vrednosti, zajedničkih tema, pažnje i naravno ljubavi. Kao datum u kojem se uživa u zajedništvu, idejama, planovima i razmišljanju o budućnosti, pored svega navedenog, priprema se i poklon za Dan zaljubljenih.

Postoji veliki broj načina da se voljena osoba obraduje 14. februara, bilo da se radi o darivanju žene ili muškarca. Za Dan zaljubljenih mogu se realizovati brojne unikatne ideje zasnovane na sopstvenoj kreativnosti i maštovitosti, ali i pronaći sjajne sitnice u raznovrsnim radnjama, čak i u okviru online prodavnica, što štedi vreme, angažovanje, a često i novac. 

Nakit – univerzalan i istovremeno personalizovan poklon

Poklon za Dan zaljubljenih često upravo bude atraktivan ili klasičan nakit. Bilo da se radi o dami ili osobi jačeg pola, nakit je dar koji je uvek prikladan, bez obzira na povod, bliskost i finansijski izdatak. Konkretno, za Dan zaljubljenih može se odabrati nakit od srebra ili zlata, što je skuplja i vrednija varijanta. Za dame se često biraju minđuše, ogrlica, sajlica sa priveskom, narukvica ili čitav komplet u istom dizajnu. 

Poklon za Dan zaljubljenih za njega može biti privezak, lančić ili narukvica. Ono što je sjajno, jeste to da nakit se jednostavno personalizuje – uz graviranje inicijala, važnih datuma, oslikavanje likova i mnogo toga drugog. Zbog toga, nakit jednostavno postaje od univerzalnog do vrlo ličnog i unikatnog poklona. 

Vaučeri za samostalnu kupovinu omiljenih predmeta

Pored toga što je nakit sjajan poklon za Dan zaljubljenih, sa vaučerima definitivno nema greške i mogu biti dodatak odabranom simboličnom daru. Veliki broj dama i muškaraca prosto obožavaju da sami sebi kupuju sitnice, pa su vaučeri na određeni iznos odličan poklon. 

Takođe, u situacijama kada je teško odabrati poklon u skladu sa istančanim i probirljivim ukusom partnera, najbolje je odlučiti se za vaučer u omiljenoj zlatari, butiku, parfimeriji ili drugoj radnji. U skladu sa finansijskim sredstvima raspoloživim za Dan zaljubljenih, vaučer je odličan dodatak drugim darovima, kao što je nakit.

Parfemi – pokloni koji se uvek rado koriste i vrlo su praktični

Poklon za Dan zaljubljenih za ženu i muškarca može biti i savršen parfem, odnosno odabrane note koje su omiljene među parovima. U tom pogledu, poklon je mnogo više od sitnice i znaka pažnje – dobija se koristan predmet koji ispunjava svakodnevne potrebe i daje miris čije note stvaraju najlepše uspomene. 

S obzirom na široku paletu brendova, intenziteta i vrsta mirisa, parfemi uvek mogu biti rešenje za poklon bez greške. U zavisnosti od raspoloživih sredstava, parfem i nakit predstavljaju poklon za Dan zaljubljenih koji je idealna kombinacija stvaranja uspomena koje traju i korisnih predmeta koje se svakodnevno upotrebljavaju, sa osmehom na licu. 

Svaki pažljiv odabir predmeta za voljenu osobu imaće za rezultat zadovoljstvo, osmeh i oduševljenje, a posebno kada se zaista posveti pažnja i vreme kupovini potrebnih i dugo traženih sitnica. Poklon za Dan zaljubljenih koji se bira kao dar bez greške jeste nakit, vaučeri se preporučuju za partnera koji ima vrlo istančan ukus, dok su parfemi praktično rešenje čija korisnost se prepoznaje svakim danom upotrebe.

Srodni tekstovi:


Majstorski radovi koji nikada ne izlaze iz mode!

U eri digitalizacije, umrežavanja i automatskih sistema, lako je pretpostaviti da su tradicionalni m...

Detaljnije

Šta raditi kada je pritisak nizak

Krvni pritisak koji je malo niži od prosečnog 120/80 javlja se često kod mlađih osoba, kod...

Detaljnije

Kako da organizujete porodični piknik?

Porodični piknik je sjajan način da provedete vreme sa svojim najmilijima, uživate u prirodi i stvor...

Detaljnije

Uloga koju imaju računari u modernom biznisu

Laptop, desktop i srodni uređaji predstavljaju vrste računara koje se veoma frekventno, odnosno svak...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS