Nakit koji će te učiniti posebnom


Moda

Detalji su ti koji oplemenjuju i uvek se zato na njih najviše i obraća pažnja. Nekada je dovoljno da se jednostavno obučemo, i da uz pomoć jednog savršenog, pametno izabranog komada nakita zablistamo! Da, to je stvarno tako. 

Zato vam sada predstavljamo zaista poseban nakit, koji će učiniti da se i vi osećate i izgledate posebno kada ga nosite. Za vrste nakita koje ćemo nabrojati zapravo ne morate mnogo da razmišljate o samom outfit-u. Dovoljno je da izaberete nešto jednostavno, a za wow efekat će se pobrinuti nakit. 

Rasparni nakit 

Na jednom uhu na primer alkica sa priveskom, na drugom svedena jednostavna minđuša, koja je praktično kao medicinska. Šta kažete na to? U početku će vam to možda biti malo čudno, ali kada jednom probate i tako izađete i dobijete salvu pozitivnih komenata, verujemo da ćete zavoleti svaki detalj sa tih vaših minđušica. Za početak možete da krenete sa nekim klasičnijim varijantama i nekim koje se neće odmah na prvu loptu primetiti. Međutim, kako sve više budete izlazili iz zone komfora, sve ćete više želeti da to bude evidentno drugačije, tako da će vam se na jednom uhu naći ogromna minđuša, dok će na drugom biti neprimetna. I znaćete da postavite baš pravi balans. Sve je stvar vežbe i sve je stvar toga koliko vi hoćete, želite i možete. 

Školjkice 

Leto nam se bliži, a svi znamo šta to znači. Biseri i školjkice na sve strane. Minđuše, ogrlice ili narukvice, koje sadrže školjkice su aspolutni must have svakog leta. I ne moramo samo tokom leta da ih nosimo. Mi noseći ove minđuše zapravo prizivamo leto, lepe i sunačane dane pored mora i plaže. Ove minđuše mogu da ti pomognu da se osećaš baš kao diva, jer one nemaju uvek samo školjkice, nekada imaju i određene druge dodatke, kako bi te školjkice zapravo došle do izražaja. Ogrlica od školjkica popularna je godinama unazad, kao i narukvica od školjkica. Mnoge devojke ne mogu da dočekaju leto i vrele temperature, kako bi opet iz svoje kutijce za nakit izvadile ova mala savršenstva. 

Nakit geometrijskih oblika 

Geometrijski oblici na našim minđušama, ogrlicama ili narukvicama. Želiš da budeš drugačija i moderna, onda treba da se pozabaviš istraživanjem ovog nakita. Izgleda kao da je napravljen od metala i ima jasne, prezicne geometrijske oblike, tačnije napravljen je u obliku koji će ti se sigurno dopasti. To mogu da budu improvizovane linije, krugovi, pravouganici, koji prikrivaju celo uvo, romboid i slično. I u ovom slučaju možeš da ih nosiš rasprano, ali ovde se zapravo to i očekuje, jer su oblici sami po sebi specifični tako da je svaki za sebe posebna priča. 

Predimenzionirani nakit

Ogroman predimenizonirani nakit je takođe odličan za leto, ali isto tako može razbiti dosadne monotone zimske komade. Ukoliko vam je dosadio način oblačenja i jednostavno ne znate šta možete da promenite, mi uvek savetujemo da se koristite ogromnim predimenzioniranim naktiom, jer će tako sve biti na nakitu i niko neće primetiti da li ste se dobro obukli ili niste. Naravno, treba birati predimenzionirani nakit koji je urađen sa ukusom. 


Srodni tekstovi:


Xiaomi širi poslovanje u segmentu električnih vozila

10 milijardi američkih dolara će biti investirano u pametna električna vozila u periodu od narednih ...

Detaljnije

Na šta sve treba da obratite pažnju ukoliko otvarate privatnu ORL ordinaciju?

Svaka vrsta privatnog posla nosi sa sobom određene prednosti, ali i rizike, posebno kada je reč o de...

Detaljnije

Saveti za sadnju,negu i zaštitu ruža

"I uvek će te voleti?""Ne" reče ruža "jednog dana ću uvenuti i onda će pres...

Detaljnije

Kako da uz malo ulaganja sasvim promenite izgled starog nameštaja i životnog prostora?

Renoviranja, promene nameštaja, detaljne obrade zidova, kupovina novih detalja... Sve zvuči v...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS