Gde sve možemo sakriti špijunsku opremu?


Tech Tech


Ako planirate nekoga da špijunirate i nikako ne želite da se to sazna trebali bi da znate gde sve možete sakriti  špijunsku opremu. Ovde možete naći primere za sakrivanje razne špijunske opreme u automobilu, spavaćoj sobi ili možda kancelariji. 


Špijunska oprema u automobilu

Ako osoba koju pokušavate da prisluškujete, pratite ili vidite dok je u automobilu, špijunsku opremu možete sakriti na razna mesta. Špijunska oprema je uglavnom vrlo laka za sakrivanje jer je baš zbog toga napravljena da bude mala i kompaktna. Prisluškivač ili spravu za praćenje možete da zakačite za nečiji privezak za ključeve. Tako ćete u svakom trenutku znati gde se nalazi. Jedno od boljih mesta za sakrivanje prisluškivača ili kamere jeste retrovizor. Iako u retrovizor gledaju svi vozači iza njega će retko ko proveravati tako da možete da budete sigurni da vašu opremu niko neće uočiti. Takođe, ako znate nešto više o tehnologiji možete da stavite prisluškivač u radio u kolima. On nije vidljiv, a vi ćete saznati sve potrebne informacije. 


Gde sve možete da sakrijete špijunsku opremu u spavaćoj sobi

Ako želite da vidite ili čujete šta neko radi u svojoj spavaćoj sobi to možete da uradite uz pomoć špijunske opreme koja može da bude sakrivena u budilniku ili osveživaču vazduha. Prisluškivač možete da stavite u budilnik i da niko ne primeti, na zadnjoj strani, kod baterija. Ako postoji osveživač vazduha u spavaćoj sobi tu bi mogli da sakrijete kameru koja će da prati sva dešava u toj sobi. Niko neće primetiti, a vićete biti u mogućnosti da saznate sve što ste želeli. Postoji i mogućnost da kameru sakrijete i iza neke slike u spavaćoj ili bilo kojoj drugoj sobi u kući. Iako je to kao u filmovima nikome neće pasti na pamet da proveri tamo. 


Gde staviti špijunsku opremu u kancelariji?

Neke od ovih ideja možete iskoristiti i za prostorije u kući onoga koga pratite. Špijunska oprema može da bude u utičnicama u zidu. Niko neće proveravati tu, a mala kamera i mikrofon tačno mogu da stanu tako da se sve kroz utičnicu vidi. Kuka za odeću je isto jedno od dobrih mesta gde možete da sakrijete vaš prisluškivač. Ona je šuplja iza i taman može da stane mali mikrofon koji ćete postaviti iza njega. Ove kuke se uglavnom nalaze blizu vrata kancelarije tako da uvek možete da čujete ko ulazi i izlazi iz iste. Pored toga, prisluškivač možete ubaciti u hemijsku olovku koju vaša meta drži u kancelariji. Postoji i mogućnost da hemijsku olovku sa već ugrađenim prisluškivačem kupite preko interneta. 

Svu potrebnu opremu ili gotove proizvode možete naći na internetu, sa detaljnim instrukcijama kako da koristite tu špijunsku opremu koju ste upravo našli. Možete da naručite preko interneta i da vam sve to stigne na kućnu adresu. Danas postoje kreativni načini kako da vas niko ne uhvati da ga pratite. Praćenje nikada nije bilo lakše, ali zapamtite, ako je vama lako da nekoga pratite onda je i nekome lako da vas prati. Oprezno i sa srećom! 


Srodni tekstovi:


Na šta sve treba da obratite pažnju ukoliko otvarate privatnu ORL ordinaciju?

Svaka vrsta privatnog posla nosi sa sobom određene prednosti, ali i rizike, posebno kada je reč o de...

Detaljnije

Kežual i trendi načini za nošenje kape ove sezone

Jesen je sezona najvećih mogućnosti kada su u pitanju odevne kombinacije. Temperatura varira iz dana...

Detaljnije

Zašto nije lako odabrati pravi ranac za školu?

Rančevi za školu biraju se u opuštenoj atmosferi, pogotovo kada je ponuda, kao na na&s...

Detaljnije

Nega kose na prelazu između godišnjih doba- kako sprečiti jesenji gubitak kose?

Nakon nekoliko meseci pod suncem i UV zračenjem, dolazak jeseni može rezultirati intenzivnim opadanj...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS