Gde sve možemo sakriti špijunsku opremu?


Tech Tech


Ako planirate nekoga da špijunirate i nikako ne želite da se to sazna trebali bi da znate gde sve možete sakriti  špijunsku opremu. Ovde možete naći primere za sakrivanje razne špijunske opreme u automobilu, spavaćoj sobi ili možda kancelariji. 


Špijunska oprema u automobilu

Ako osoba koju pokušavate da prisluškujete, pratite ili vidite dok je u automobilu, špijunsku opremu možete sakriti na razna mesta. Špijunska oprema je uglavnom vrlo laka za sakrivanje jer je baš zbog toga napravljena da bude mala i kompaktna. Prisluškivač ili spravu za praćenje možete da zakačite za nečiji privezak za ključeve. Tako ćete u svakom trenutku znati gde se nalazi. Jedno od boljih mesta za sakrivanje prisluškivača ili kamere jeste retrovizor. Iako u retrovizor gledaju svi vozači iza njega će retko ko proveravati tako da možete da budete sigurni da vašu opremu niko neće uočiti. Takođe, ako znate nešto više o tehnologiji možete da stavite prisluškivač u radio u kolima. On nije vidljiv, a vi ćete saznati sve potrebne informacije. 


Gde sve možete da sakrijete špijunsku opremu u spavaćoj sobi

Ako želite da vidite ili čujete šta neko radi u svojoj spavaćoj sobi to možete da uradite uz pomoć špijunske opreme koja može da bude sakrivena u budilniku ili osveživaču vazduha. Prisluškivač možete da stavite u budilnik i da niko ne primeti, na zadnjoj strani, kod baterija. Ako postoji osveživač vazduha u spavaćoj sobi tu bi mogli da sakrijete kameru koja će da prati sva dešava u toj sobi. Niko neće primetiti, a vićete biti u mogućnosti da saznate sve što ste želeli. Postoji i mogućnost da kameru sakrijete i iza neke slike u spavaćoj ili bilo kojoj drugoj sobi u kući. Iako je to kao u filmovima nikome neće pasti na pamet da proveri tamo. 


Gde staviti špijunsku opremu u kancelariji?

Neke od ovih ideja možete iskoristiti i za prostorije u kući onoga koga pratite. Špijunska oprema može da bude u utičnicama u zidu. Niko neće proveravati tu, a mala kamera i mikrofon tačno mogu da stanu tako da se sve kroz utičnicu vidi. Kuka za odeću je isto jedno od dobrih mesta gde možete da sakrijete vaš prisluškivač. Ona je šuplja iza i taman može da stane mali mikrofon koji ćete postaviti iza njega. Ove kuke se uglavnom nalaze blizu vrata kancelarije tako da uvek možete da čujete ko ulazi i izlazi iz iste. Pored toga, prisluškivač možete ubaciti u hemijsku olovku koju vaša meta drži u kancelariji. Postoji i mogućnost da hemijsku olovku sa već ugrađenim prisluškivačem kupite preko interneta. 

Svu potrebnu opremu ili gotove proizvode možete naći na internetu, sa detaljnim instrukcijama kako da koristite tu špijunsku opremu koju ste upravo našli. Možete da naručite preko interneta i da vam sve to stigne na kućnu adresu. Danas postoje kreativni načini kako da vas niko ne uhvati da ga pratite. Praćenje nikada nije bilo lakše, ali zapamtite, ako je vama lako da nekoga pratite onda je i nekome lako da vas prati. Oprezno i sa srećom! 


Srodni tekstovi:


Avio karte za Tivat - biser Jadrana

Tivat svake godine beleži veliki broj gostiju iz različitih delova sveta. Poznato je da se tokom sez...

Detaljnije

Šta su krunice za zube i čemu služe?

Jedna od opcija kojima pribegavaju stomatolozi kada dođe do značajnih oštećenja zuba jesu i t...

Detaljnije

Koji su simptomi Parkinsonove bolesti koji se prvi uoče?

Parkinsonova bolest je neurološko oboljenje čije simptome je prvi put otkrio i opisao Džejms ...

Detaljnije

Zašto je Biologique Recherche sinonim za lepotu i vrhunsku kozmetiku?

Losion P50 jedan je od najpoznatijih u kozmetičkoj industriji, kako među stručnjacima, kozmetičkim s...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS